Nem az ő rendelkezései, hanem a kormányé, ő csak elmondja, amit előírtak neki.
Na, mondjuk pont a kijárási tilalomnak így, ebben a formában nem sok értelme. Laposkúszásban viszem le mindig a szemetet. :p
És igen, amióta rendszeresen látom, hogy nem jelenik meg a statisztikában az, amit láttunk, azóta már azt sem hiszem el. Te látod bárminek is bizonyítékát, amit leírsz? Mert még egyetlen konkrét adatot nem láttunk tőled.
Évente van Netfit mérés, illetve minden 2. évben a védőnő csinál általános egészségügyi vizsgálatot (testsúly, magasság, vérnyomás, gerinc, lúdtalp és látás, hallás).
Könyörgöm, mikor érted már meg végre, hogy nem sok köztük az elhízott?????? Osztályonként ha egy akad, vagy annyi se.
Ma csak pici hasizmot fogok csinálni, és csak 700 kcalóriát fogyasztottam eddig, de nem eszem már többet, nem is vagyok éhes, de nem bírok nyelni, iszonyúan fáj a torkom. Nem függesztem fel a kísérletet, megcsinálok néhány felülést, az még megy így is.
Igazából szerintem az is jó, ha csak körülbelüli értéket mutat, fontosabb, hogy jelezze a változásokat. Egyébként szörnyű egyszerű leellenőrizni: fogok pár kiló lisztet, cukrot stb., és lemérem.