Honnan hiányzik Soproni Tamás, Baranyi Krinyó, Niedermüller Péter, Márki-Zay Péter és a többi nagyszerű balliberális szakember, amióta polgármester lett?
Azon viszont csodálkozom, hogy nem követel a balliberális az 5 éves mandátumból egy igazságos, arányos 2-t, amiért Rejsz felügyelő is egész sok szavazatot kapott.
Paff kaptam egy mínuszt. Úgy látszik az MSZP nem akar szavazókat szerezni. Borkai lemondásával a Fidesz szavazókat szerzett. Gondolom a sok szavazó az valami populista izé amitől egy rendes baloldali irtózik.
Nem szeretnék olyan kardiologust, aki idejének felében (?) polgármester. Nem szeretnék olyan polgármestert, aki idejének felében (?) kardiolgus. Nem szeretem a dupla-zseniket.
Akkor még nem beszéltünk a vitaminbizniszről és az irodalmi munkásságáról.
Azokat, akik nem szavaztak, természetesen a maszopdékához kell hozzászámítani. Tehát a Fidesznek kedvező számítások alapján tudott győzni 40 % szavazóval, 55 % ot Dézsi.
Nem szeretnék olyan kardiologust, aki idejének felében (?) polgármester. Nem szeretnék olyan polgármestert, aki idejének felében (?) kardiolgus. Nem szeretem a dupla-zseniket.