Nekem nagyon ellentmondásos figura Bulibáró. Azt vetítik, hogy van egy jól menő gazdasága és ő a helyi menőcsávó gazda, de arról sem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán az övé-e a hely, amit mutogatnak, nem például családtagként dolgozik-e az apja gazdaságában.
Aztán ott a nagy bálna fekete Audija, de aztán mutatják, hogy a rendszáma alapján kb. 18-20 éves lehet, amivel lehet, hogy Dusnokon ő a menőcsávó, de azért nem egy nagy durranás, 1-2 milláért már lehet akasztani ilyet.
Azt mondja, hogy nem akar jóval idősebb nővel kezdeni, erre odahív 8-10 évvel idősebb termetes nőket, és még mindig ott tartja a 9 évvel idősebb Anyukát, aki kb. 15-tel néz ki idősebbnek nála.
Örökké arról dumál, hogy imád bulizni, de még szolid piázgatáson és biliárdozáson kívül itt nem volt az égvilágon semmi buli. De aztán az is lehet, hogy ő buli alatt ezt érti, ez nem tiszta.
Na és hát igen, a nők elszállásolása (pl. első éjszaka a bútorraktárban), az étkeztetésük a bolti pizzával, meg a készkajával, a pia kimérése sem valami hatalma gazdagságra oltári nagyvonalúságra utal.
Úgyhogy szerintem ha bármelyik csaj azt hiszi, hogy majd elmehet a milliárdos menőcsávó gazda mellé nagyságosasszonynak, akinek nincs más dolga, mint hogy a csávójától ajándékba kapott vadiúj Merdzsóval eljárjon shoppingolni és naponta elköltsön pár százezret, az szerintem sürgősen lépjen el.
A budai úrilányban érzek ilyet, Tájszólásos ebből a közegből jött, ő nem ilyedne meg egy kis mezőgazdasági munkától, Marcus nem igazán tudom hová tenni.
Engem borzasztóan izgat: Máté sóher gazda a lányoknak kiönt-e egy-egy pohár bort, egész délutánra, vagy ott hagyja nekik az üveggel is? Anyukának ugyanis csak egy 2 decis (!) pezsgőt vitt, mert ő vezet és nem iszik. Na, de egész délután csak ennyit oszthatott be a nő? Nem akarta gazda, hogy megmaradjon a pezsgőből, ha 7 decit visz? :D
Lehet, hogy nem figyeltem eléggé, de Diuska mivel is foglalkozik tulajdonképpen?
Úgy emlegeti az erotikus háttértáncot, hogy azt hittem (Józsi is!), hogy főfoglalkozásként űzi az ipart. Fellép itt-ott, gagyi szórakozóhelyeken, falunapokon gagyi zenekarok mögött. Mert hogy semmilyen munkáról nem beszél, amivel a napjait tölti. Közben kiderült, hogy 40 évesen állandóan diszkóba jár, gondolom, egyedül, és ott - szerinte - erotikusan vonaglik, de attól ő még nem táncosnő. Az egészből csak a "háttér" stimmel, szegényke alighanem egész életében a háttérben tartózkodott.
A másik, amit nem értek: Lajosunk hogyan képzelte, hogy az egész napos randik során majd a hölgyek találnak ki programot, és persze főznek is neki, hogy a háziasszonyi képességeiket is tesztelhesse. Jogos igény, csak nem tudom elképzelni, hogy ha Bivalyröcsögén vendégeskedem, honnan a bánatból tudnám, hogy abban a kis faluban hol, mit lehet beszerezni, hol és hogyan rittyentek valami főtt ételt. (Milyen konyhában?) Szóval nem csak Diuska lustaságának tudom be, hogy vendéglőbe vitette magát Józsival. Szerintem az lenne a minimum, hogy a gazdák ellátják a vendégeiket, de a mostani szezonban egyikük sem jeleskedik e téren.
A nőmancsolós felsőlajosi Casanovából lesz-e diszkókirály is?
Fog-e háttértáncolni a Hit Gyüliben Diuska?
Bulibáró "Elnézést néni, de öregnek tetszik lenni hozzám." szöveggel elzavarja-e végre Anyukát (Ráskó Esztit)?
Talál-e nőt magának Bulibáró haverja?
Lesz-e végre buli Bulibárónál?
Kiderül mit keres még Panni Kalaposnál, ha az álomrandira sem akar elmenni vele?
A szájrapuszit csak azért kapta Kalapos mert segít Panninak kiadni a könyvét?
Ha Panni is lelép, Kalapos ráhajt-e Katinénire?
Igaz-e, hogy Golyófejű Kisfiú II. úgy jött a műsorba, hogy egyébként van felesége?
Figyumizu Vivike tényleg kiszáll?
Nádai megkérdezi-e Zsófigazdát, hogy ugye nem traumatizált volt a korábbi kapcsolata, nem bántalmazta senki, és túl van-e már az exén, mert pszichológusra szoruló nőkből már van elég az évadban?
A részt végignézve alapvetően azon döbbenek le, hogy mennyi, a korábbi kapcsolatában traumatizált, a - vélhetően domináns - exei által megbántott (hogy durvább szót ne használjak) nő jött össze ebben az évadban, párkereső műsor helyett inkább már beillene egy lelki segélyszolgálatnak az egész.
Bulibáró fekete bálnaaudijáról kiderül (a rendszáma alapján), hogy van vagy 17-18 éves, úgyhogy nem egy vadiúj darab…..
Bulibáró először Kommunikációhallgatóval csónakázik, csónakázás közben megvan a nyálcsere is.
Milla azt nem fejti ki, hogy egy finomarcú diplomás budai úrilánynak miért pálya egy bikafejű vidéki gazdacsávó – már azon kívül, hogy szerepelhessen a TV-ben.
Ezután randi Anyukával (Ráskó Eszti Klón), vele már nem próbálkozik csónakba ülni, de nem mutatják azt sem, hogy a közelébe ment volna, bár Anyuka vigyorog, mint macska a meleg kiflire.
A másik három lány beszélget, majd Milla és Marcus otthagyják a francba Tájszólásost és különvonulnak dumcsizni, Tájszólásos egyedül feszeng tovább az asztalnál – tényleg megsajnálom, szar lehet ennyire kiközösítettnek lenni.
Tájszólásos némileg meglepődik, hogy Millát és Marcust már megcsoukolta Bulibáró, őt viszont nem, de biztosan azért, mert vele komolyabbak a szándékei.
Kiderül, hogy Millát is traumatizálta az exe, mert többször megcsalta, ezért kiakad azon, hogy Bulibáró hosszú ideg van távol Anyukával.
Bulibáró valamiért fázik attól, hogy bárkit is elzavarjon, bár nem tudom, hogy például Anyukával milyen tervei vannak – totál döntésképtelen a csávó
Puncizós és Diuska folytatják a randit, zabálnak, beszélgetnek, nem részletezem tovább, borzalom.
Diuska „diszkósprogarmot” szervezett Puncizósnak, ajvé….
És még az előzetesben is Diuska, Puncizós már ölelgeti, a készítők nyilván a felsőlajosi burleszkkel akarják ellenpontozni a Kalaposnál és Vivikénél történteket, viszont ez így csak egy darabig vicces, de egy idő után már kezd unalmassá válni.
Kalapos elmegy egy belvárosi bárba beszélgetni Jógáslánnyal (ha már az nem megy hozzá), a kalap itt sem rohad le a fejéről.
Jógáslány közli, hogy a „szuper világbajnok” randi ellenére neki Kalapos nem pálya, úgyhogy ő inkább lépne (nem mondja, de másnap Katinéni biztos nem ér rá), úgyhogy otthagyja Kalapost.
Azt ő sem fejti ki, hogy mi a jó büdös francért jelentkezett a műsorba.
Kalapos kifejti, hogy biztos vele van valami „bajság”, hogy négyből három lány önként otthagyta a vérbe.
Az új párkapcsolatra nem vágyó Panni (aki kifejti, hogy vele eddig csak erőszakosak voltak a férfiak, meg azt is, hogy az exével már az első nap kefélt) marad egyedül, de ennek nem örül (szerintem ő szívesebben volt a többi csajjal, mint Kalapossal) és közli, hogy ő nem fog elmenni Kalapossal az álomrandira (vele nyilván nem akar még a sokadik napon sem kefélni) – őszintén nem értem, hogy mi a búbánatnak jelentkezett ő is a műsorba.
Beugrik, hogy Panni nagyon emlékeztet Gonda Katára, már külsőleg.
Vivike főtörzsőrmesternél teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy Pannihoz hasonlóan ő sincs túl az előző kapcsolatán, amelyben nyilván ő volt az apja korú exe által eltartott és irányított kislány, traumái miatt neki is inkább egy pszichológusra lenne szüksége új kapcsolat helyett – nála sem egyértelmű, hogy akkor minek jelentkezett a műsorba.
Visszatér Csontosképű, bár nem tudom minek. Golyófejű Kisfiú II-nek természetesen ez sem tetszik.
Focibíró is rájön, hogy Vivike nincs túl az előző kapcsolatán, elege van az egészből, és némi picsogással egybekötve otthagyja a francba Vivikét. A másik kettőnek továbbra sem esik le a tantusz.
Jő Nádai, Vivike elpityergi magát, és kifejti, hogy ő még nem áll készen – gondolom egy új párkapcsolatra –, még nem mutatják, de valószínűleg kiszáll az egészből, erre utal, hogy érkezik az új gazdalány.
És a végére marad a nagy felsőjózsefi burleszk lamúr legújabb fejezete, Puncizós maValagrázós Diuskát viszi randizni, mint kifejti Diuska „rendesen felvezette a bájait”.
Diuska nem csak a jogsit tenné le, hanem szeretne Bibliát is, Puncizós dumájából az következik, hogy gyorsan beszervezésre kerül majd a Hit Gyülibe, ha ő lesz a kiválasztott.
A vallásoi vonal után Puncizós a valagrázós táncot forszírozza (mintha múltkor is ez lett volna), lehet, hogy előbb utóbb Diuska is fel fog lépni Németh Sanyi bácsinál az ATV-ben közvetített istentiszteletek elején az ex R-GO-s Barile és Friderika mellett?
Puncizós és Valagrázós dialógusa mindent visz (rohadt unalmas, de az egésznek a stílusa, azok a pofák), majd megfogja a kezét, és nagyon örül neki, hogy azt csinál Diuska kezével, amit akar, Puncizós ezek után már a derekát is átkarolja.
Puncizós ezután növényismeretből vizsgáztatja Diuskát, aki „lefagy a Jouzsi közelében”, legalább is ezzel magyarázza, hogy nem nagyon ismert fel semmit, mert Jouzsi a közelében volt….., Puncizós észrevételezi, hogy Diuskánál ez beszélgetés közben is így van, mert néha nem mond semmit egy kérdésre, csak hallgat, mint a tök. (Ez pont így volt a Nádaival való beszélgetés közben is, úgyhogy ez valószínűleg nem Jouzsi közelsége miatt volt.)
Megtudhatjuk azt is, hogy Diuska jó nőnek tartja magát...én nem, mert már arcra sem jön be a csaj, hogy finoman fogalmazzak…..ez a csaj tényleg egy döbbenet, úgyhogy pont Puncizóshoz való, de szerintem a Divatdiktátort nem fogja tudni űberelni.
A végén láthatjuk Puncizós kitakart mobilját, vajon milyen nők lehettek rajta, hogy az RTL nem mutathatta? De Puncizós szerint, ha lesz egy szerelme, akkor erre már nem lesz szüksége, vajon milyen tevékenységhez volt szüksége ilyen képekre a mobilján Punzicósnak? Nyilván a szamócakapáláshoz, más hirtelen nem jut eszembe...
Kalaposnál Jógáslány továbbra sincs ott, Panni kifejti újra, hogy ő retteg egy új kapcsolattól, az továbbra sem derül ki, hogy akkor mi a búbánatért jelentkezett a műsorba.
Nagyonsok távolabbról beleugat a beszélgetésükbe, bár a kutya sem kérdezte.
Kalapos később elviszi a termetes/röhögős Nagyonsokat faragni (már nem ő akarta faragni Nagyonsokat, hanem fát faragni), majd kifejti, hogy rá csak mint barátra tud tekinteni, aztán Nagyonsok (aki szerint nincs olyan, hogy túl sok, pedig de) táncol egyet az esőben, majd távozik.
Az nekem nem derült ki egyértelműen, hogy Kalapos rúgta ki, vagy magától ment.
Kalaposnál marad az új kapcsolatot nem akaró Panni, és Jógáslány, aki meg sosincs ott……az előzetes szerint Jógáslány is távozni készül, bár lehet, hogy ez csak átverés.
Kalaposnak egyébként tényleg Panni a legjobb pár, mert egyrészt nem rossz csak, másrészt járhatnak majd együtt pszichológushoz....
Vivike főtörzsőrmester randizik Dentalboyjal (ahogy egyes oldalakon hófehér fogsora miatt Kisfiú III. Danit hívják), a másik két kan(dúr)nak nem tetszik, bizakodnak, hogy a randinak nem lesz pozitív vége.
Számításuk bejön, mert irányításmániás Vivike főtörzsőrmesternek nem jön be, hogy Dentalboy beköti a szemét, majd gyümölcskóstolás ürügyén nyálcserézni akar vele. A gyümölcs helyetti nyálcserekezdemény észlelésekor Vivike úgy dobja magát hátra, mintha vipera csípte volna meg, majd kifejti, hogy legszívesebben felpofozta volna a magától némileg elszállt csávót.
Vivike főtörzsőrmester tényleg főtörzsőrmesteri stílusban közli Dentalboyjal, hogy ő SOHA nem csókolózik senkivel és nem kefél senkivel, amíg nincsenek érzései (azaz amíg ő nem akar), úgyhogy ez nála főbenjáró vétek volt.
Dentalboy ezek után még rátesz egy lapáttal ezzel, hogy kritikai megjegyzéseket tesz Vivike addigi életéről, meg hogy egészen 29 éves koráig eltartott volt, kb. úgy beszél vele, mintha Vivike pszichológusa lenne.
Aztán még erre is rá tud tenni egy lapáttal, azzal, hogy közli Vivikével, ő este elmegy egy koncertre, Vivike ekkor már vágja a pofákat, aztán közli a kamerába, hogy „bánja a faszom”.
Úgyhogy hiába néz jól ki Dentalboy és hiába igazi férfi (mint szerényen kifejti saját magáról), amikor visszaérnek a többiekhez, Vivike részletesen elmondja a másik két kan(dúr)nak is, hogy mi történt, majd kirúgja Dentalboyt, mint macskát szarni.
Dentalboy értetlenkedik, szerinte Vivike nem keres senkit se (és valószínűleg igaza is van), Kisfiú II. és Focibíró nem is akarják leplezni elégedettségüket, bár lehet, hogy Dentalboy járt jól.
Kisfiú II és Vivike arról beszélgetnek, hogy Dentalboy mennyire fiatal, biztos azért viselkedett így (Kisfiú II-nél egyébként 1, Vivikénél 3 évvel fiatalabb…..), Vivike szerint „agyban ő 25”.
Persze nyilván aki egy 20 évvel idősebb, apja-korú párhoz van szokva, annak Dentalboy tényleg fiatal volt.
Szerintem az egy víztározó lehet, melynek alapvető funkciója a szamócák öntözésének biztosítása, nyilván nem vezetékes vízzel öntöz (ha van ott egyáltalán vezetékes víz), mert "picit" megdrágítaná a szamócatermesztést.
Hú, Danika kirúgását visszanézem, tegnap este bealudtam a műsoron....
Dani lapátra került! Megérdemelte, mert "szép volt, de okos nem", egy érett férfi nem így nyomul, hanem udvarol! Mi az, hogy "este koncertre megyek"? Vivien jól tette, hogy elmesélte a tönbbieknek a történteket és kirúgta a "kisgyereket".
Felülről nézve egész nagy az a "medence" Józsi gazda birtokán, nem lehetett kis meló kiásni és feltölteni.
Az előzetesben mintha eldőlne, kit választott Krisztián gazda! Jógáslány a sok ide-oda utazgatás közben eldöntotte: ez nem fog menni neki, inkább önként kiszállt a dologból?
Az a "medence" hatalmas előre lépés volt a tavalyi, fatüzeléses "dézsajakuzzihoz" képest!
Józsi gazda végül elvitte az egész nap a pulton olvadozó, a sós süteményre rakott tortát, gondolom a szemétbe dobja. Csak "divatdiktátor" meg ne találja!
Zsófi gazda sem jön végül, mint Lajos gazda,mert nincs rá sem "műsoridő" a sok "váratlan" fordulat miatt?
Bulibáró egy autóban megy bulizni (bár célszerű lenne tisztázni, hogy Bulibáró mit ért bulizás alatt, mert itt olyan buli, amit én annak nevezek, nem volt, mióta megy az évad) a háremmel, szolid kölcsönös beszólogatás, talán Tájszólásos szól be a legjobban, aminek meg is lesz a következménye később.
Jacuzzizás egy erdő közepén lévő ház mellett, de Tájszólásos és Marcus nem száll be, megjön Bulibáró haver is, aki elviszi biliárdozni Tájszólásost.
Majd a legjobb kinézetű Kommunikációhallgatóval pingpongozik Bulibáró, egyeztetik a másnapi randit, Anyuka kéretlenül odapofátlankodik, de nem kérnek belőle.
A két csaj egymás mellett áll, így jól látszik, hogy Anyuka közel kétszer olyan széles, mint Kommunikációhallgató és jól látszik az is, hogy jóval idősebb nála
Ezután Bulibáró leoltja Tájszólásost, hogy miért csinálta a feszkót, Tájszólásos megígéri, hogy ezentúl joul fog viselkedni.
Bulibáró baromira mellőzi Anyukát (aki egyáltalán nem idevaló, de ezt magától nem hajlandó észrevenni), azt csodálom, hogy még nem zavarta haza, sőt azt is csodálom, hogy egyáltalán idehívta (hacsak nincs anyakomplexusa, vagy a csaj fényképe nem sok évvel korábbi volt).
Kalaposnál természetesen Jógáslány most sincs ott, viszont megjelenik Kalapos táncoktató húga, kiderül, hogy Kalapos egy ideig nagyon antiszociális volt, de most már jobb, majd táncoktatást tart a csajoknak (már azoknak, akik ott vannak.)
Kalapos és Erdélyilány között teljes elhidegülés, Kalapos hazazavarja Erdélyilányt. Az ott tartózkodó két lányt ez nagyon meglepi, sajnálják, az asztalnál ülve a termetes (és bibircsókosképű) röhögős Nagyonsoknak a felsője és a nacija között kibukkan a hurkája, de ez nem zavarja Kalapost, vagy legalábbis nem mutatja.
Kiderül, hogy Panni sincs még igazából nincs túl az előző kapcsolatán, emiatt nem is nagyon mer új kapcsolatot kezdeni, szerintem neki is pszichológusra lenne szüksége, úgy tűnik ez az évad tele van az előző kapcsolata miatt (remélem csak) lelkileg sérült nőkkel (és itt nem csak Kalapos nőire gondolok).
Nagyon érik, hogy Kalapos a folyamatosan távollévő Jógáslánnyal jöjjön össze, bár nem tudom ez hogyan fog menni állandó csatolt részei (Kislány + Katinéni) nélkül, különösen, hogy Jógáslánynak folyton mennie kell valahová.
A felsőlajosi idill folytatódik a tökéletes férfi Puncizósnál, az első program szamócák között gazolás a birtokon, ennek kapcsán kétértelmű célozgatás Divatdiktátor részéről.
Kiderül, hogy Puncizós elképesztően nagyra értékeli, ha valakinek jogosítványa van, érdekes módon azt nem kezdi el feszegetni, hogy kinek van felsőfokú végzettsége….
Diuskának eddig nem sikerült a „jogsit letenni”, de így 40 évesen már elérkezettnek látja az időt erre.
Divatdiktátor szerint a fotón Jouzsié nagyobbnak látszott, a valóságban elég kicsi – már a birtoka.
Puncizós ledöbben azon, hogy Divatdiktátornak fingja sincs a szamócatermesztésről, viszont kompenzálásként Divatdiktátor felvesz egy mindent is megmutató ruhát.
Valagrázós Diuska is végre újra felveszi a seggretapadó szűk farmer rövidnacit, viszont ettől nem szépül meg.
A következő program fürdés a birtokon egy medencében (legalábbis Puncizós ennek mondja), ami inkább egy műanyag fóliával kibélelt és vízzel megtöltött nagy gödörnek tűnik. Valagrázós és Természetgyógyász viszont nem akar fürödni, így Puncizós Divatdiktátorral lubickol.
Ezt követően Puncizós naptejjel bekenés ürügyén (ahogy ő mondja teljes alapossággal) végigmancsolja az összes nő testét, mert hogy ő egy ilyen ember, aki mindent alaposan csinál, hát a mancsolást is…..
Divatdiktátorral kapcsolatban sokáig keresem magamban a szót, hogy mi illik rá legjobban, ő is baromi sok, de mivel ez a jelző Kalapos Nagyonsokjánál már foglalt, a "nyomulóst" Diuska elsütötte rá, így leginkább az jut róla eszembe, hogy közönséges.
A legelfogadhatóbb minden szempontból talán Természetgyógyász, viszont a dudái a legkisebbek, így nyilván nem ő fog maradni, szerintem a legkevésbé lenne buli az RTL-nek (már a nézettség szempontjából) és Puncizósnak is.
Vivike főtörzsőrmesternél nyitányként a kan(dúr)ok kóstogatják egymást, (nem is annyira) kedélyes beszólogatás, vagy ahogy egyes helyeken mondják „faszméregetés” (nem a szó szoros értelmében), különösen Kisfiú II. kóstolgatja Kisfiú III-at.
Úgy tűnik a kéretlenül visszapofátlankodó Kisfiú III. baromi magabiztos, totál átveszi az irányítást, lenyomja Focibírót és Kisfiú II-t, az előzetes szerint már ő randizik Vivikével és egy csellel, a bekötött szemű Vivikét átverve, belemászik nyálcserézni a szájába….
Feleségem megjegyzi, ha vele egy lényegében vadidegen csávó ilyet tenne, akkor úgy vágná pofán visszakézből, hogy leesne a feje, kíváncsi vagyok, hogy az eddig irányításmániásnak bemutatott Vivike mit szól Kisfiú III. akciójához – tippem szerint tetszeni fog neki, már az is erre utal, hogy Vivike nem küldte el a sunyiba, amikor visszapofátlankodott.
Az mondjuk a műsor meglepő fordulata lenne, ha Kisfiú III. menne át Nyálcserésbe (eddigi tippem az volt, hogy az évad Nyálcserése Bulibáró lesz, de neki ez eddig elég korlátozottan jött össze), és Vivikével lenne a legtöbb nyálcsere, netán még egy kocsiban ülve elkezdene matarászni Vivike combjai között is......
Egy pillanatra azt hittem, hogy Divatdiktátor belenyomja a tortát Puncizós képébe, és nem is csodálkoztam volna rajta. De aztán láttam, hogy a rózsát nézi és nem a tekintete borult el. :)))
Puncizós továbbra is tökre ijesztő, amikor elkomolyodik.
És máris jön maga a nagy Puncizós, a felsőlajosi hős és női, a Divatdiktátor, a Faölelgető Természetgyógyász és Valagrázós Diuska, a nagy felsőlajosi burleszkkel.
Nem akarom elspoilerezni, de szerintem ami történik, annak az lesz a vége, hogy Jouzsi megtartja mind a hármat, mert mind a három tökéletes Jouzsi szerint, de a legtökéletesebb szerintem (és az RTL szerint) maga a nagy Puncizós, aki (egyik nője szerint) kulturált úriember….
Először egy elképesztően műmájer beszélgetés Nádaival, Nádai szerint mindegyik odáig van érted Jouzsi (már a nők)…
Először jő Valagrázós, Puncizósnak ő volt a csúcson (gondolom ő jön be neki legjobban), Puncizós totál ájtatos üzemmódban, ami néhol átmegy bazsalygós-nyálcsorgatósba.
Puncizós kéri, hogy Diuska mondjon neki valamit, sajnos mond…..Puncizós érdeklődik a valagrázós erotikus táncról, aztán, hogy Diuska előtt lehet-e Istenről beszélni (?!) – igen ezt így, szinte egy mondatban.
Szerinte a szikra megvolt közte és Diuska között, meggyulladni nem gyulladt meg egyik sem.
Közben Nádai bent beszélget a másik két nővel, továbbra is furafejű és furabeszédű Divatdiktátort azt fogta meg legjobban Jouzsiban, hogy keresztény, ezek szerint csak láthatta a korábbi évadot, érdekes, hogy csak ez ragadt meg….
Majd indul a Divatdiktátor a széttört tortának látszó tárggyal, Puncizós majd elalél a szétesett tortától, sőt rögtön el is kezdi zabálni, de közben azért stíröli Divatdiktátor dekoltázsából kivillanó méretes csöcseit is, Puncizós szerint a nekem igencsak taszító nőben minden tökéletes.
Divatdiktátor azonnal belemászik Jouzsi képébe, egész közelről kezd hozzá beszélni az érdekes beszédmódján, nem tudom, én azonnal menekülőre fognám, de Puncizósnak természetesen ő is bejön.
Megtudjuk, hogy Jouzsinak olyan kell, aki harcol érte, aki akarja őt és egyéb gejl dumák, ja és Jouzsi anyjának is olyan szemei voltak, mint Divatdiktátornak, jajjj, nem kellene ennyire túltolni…….elgondolkodom, hogy ezt a dialódust nem egy író írta?
Mert annyira megjátszottak és szürreálisnak tűnik ez az egész.
A vége felé már attól tartok, hogy Puncizós és Divatdiktátor egymásra másznak, de vélhetően ezt a korhatárbesorolás nem engedi.
Divatdiktátor szerint Jouzsi egy karaktán (?), jelentsen ez bármit is.
Közben Diuska előadja Nádainak, hogy Jouzsi egy kulturált úriember……az ajándékba kapott rózsájára (egy szál, hervadófélben), hogy ilyen szépet még nem kapott, mert piros szalag is van rajta…..végül is nem túl nagy igényű a csaj….
Divatdiktátor már kevésbé van elalélva Puncizó ajándékától, de közli, hogy az egy „egyediség alapjáni” – Divatdiktátort azért feliratozhatnák, de ezt pótlandó Nádai később értelmezi a mondókáját…..
Ezután az előbbi kettőnél visszafogottabbnak tűnő Természetgyógyász (se méretes duda, se seggriszálás), a masszázsról viszont elfelejt szólni, Puncizós kielemzi Természetgyógyász személyiségét – ismét csak nagy ájtatos, műfajilag nem is igazán behatárolható dumával.
A végén jő Nádai Puncizóshoz, bazsalyog rá, mint macska a meleg kiflire, és ömlengő duma a nőkről.
Kiderül, hogy Nádainak Természetgyógyász a kedvence, és masszázs is lesz, Puncizótól újra csak a túlvezérelt ömlengés.
Vivike főtörzsőrmesternek a napszámosokkan(dúr)ok jelentik, hogy minden munka kész, most éppen pihennek, de várják a további utasításokat.
Vivike jutalmul lovagol nekik egyet (nem rajtuk, hanem a pacin), Focibíró kifejti, hogy nagy álma volt, hogy lássa Vivikét lovagolni, azt nem fejti ki, hogy a pacis verzióra gondolt-e.
A háttérben érkezik a 29 éves Dani hófehér göncben, nem annyi ganézáshoz öltözve, Vivike a szókincse egyik alapelemével köszönti, majd amikor leülnek beszélgetni, akkor is ezt kérdezi („na mizu?”), persze kérdezhetné azt is, hogy „na hogy ityeg a fityeg?”……(a „na mizu” mellett Vivike beszédjének másik alapeleme a „figyu”)….
A két napszámos nekiáll újra gályázni, közben a Focibíró kifejti, hogy Danikát legszívesebben jól seggberúgta volna (szó szerinti idézet!), hogy megjelent, azaz nyilván nem kitörő örömmel fogadták.
Dani Kisfiú II. felhívása ellenére nem hajlandó beszállni a gályázásba, közli, hogy nem koszolja össze magát. Kisfiú II. is találgatja, hogy Dani (Kisfiú III.?) netán egy felsőbbrendű személy?
Dani pedig közli, hogy Kisfiú II. „megpróbálta őt becsicskítani, azé má tudja, hányas a kabát”….
Ezek szerint Jógáslányhoz hasonlóan rá sem vonatkoznak a műsor szabályai (már ha vannak neki olyanok), visszajöhet, ha akar, annak ellenére, hogy Vivike egyszer már elzavarta, az nem igazán derül ki, hogy erre hogyan volt mód, de maradhat, mert csak.
Kisfiú II. és Kisfiú III. az előzetesben is kóstolgatják egymást, Kisfiú III-at már sokadjára irritálja, ha Kisfiú II. hozzáér, lehet, hogy az RTL csak azért engedte vissza Kisfiú III-at mert egyébként unalomba fulladt volna a Vivike vonal? Bunyó is lesz? Olyan még úgysem volt a kan(dúr)ok között.
Kalaposnál Jógáslány jóslatom szerint a másnapi párosrandira azért valahogy csak el tud menni, ezek szerint most sikerült lepattintani a Kislányt és Katinénit, ami előző nap nem ment.
Jógáslány kipróbálja a rázást….már nem azt rázza Kalaposnak, hanem a meggyet….Kalapos kopasz fején most nem kalap, hanem egy koszosszínű simléderes sityak, ez egyre rosszabb lesz.
Kalapos továbbra is Jógáslány és Erdélyilány közötti konfliktuson rugózik, majd megkérdezi, hogy Jógáslány otthagyná-e érte az eddigi életet. Jógáslány szerint az nem nagy váltás, hogy egy budai kertvárosból elköltözik vidékre.
Kalaposnál még lenne program, de Jógáslány mégiscsak beint, hogy neki most mennie kell, menjen el hozzá Kalapos, ha akar…..Kalapos a Nagyvárosban….
Ezek szerint a műsor szabályai Jógáslányra sem vonatkoznak, de ilyen lesz még….
Panni és az Erdélyilány helyében a Kalapos pálcikaembert otthagynám a francba, a testes hölgy maradhat büntetésül……
Bulibárónál a hárem reggelizik, Tájszólásos joul érzi magát, Anyukát idegesíti Tájszólásos.
A többiek rájönnek, hogy Tájszólásás igazi vidéki lány, így jobban illik az ugyancsak vidéki Bulibáróhoz, mint ők.
A napi program: szalmázás a bikaistállóban, Bulibáró jelzi, hogy oda nem lesz jó a fehér cipő….
Tájszólásosnak bejön a meló, a többinek nem annyira, Marcus és Kommunikációhallgató Bulibáró távollétében karba tett kézzel áll….
Utána kaszálás (mint kiderült, traktorral), de oda csak a kedvenc, Tájszólásos mehet, a többi meg etessen addig állatot, ehelyett szarnak az állatokra, ücsörögnek egy szalmabálán és méltatlankodnak, hogy Tájszólásos lett Hürrem a háremben…
Anyuka szerint minél több időt töltenek ketten együtt, Bulibáró annál inkább rájön, hogy nem jó, ha Tájszólásost választja, úgy tűnik, azt nem veszik észre, hogy a csaj abszolút olyan, mint a csávó, így a dumája és viselkedése nem fogja zavarni Bulibárót.
Bulibáró kérdezgeti Tájszólásost a többi csajról, szerinte Anyuka koustolgatja.
Mikor visszérnek, erőltetett társalgás, nagy hallgatások, az előzetes szerint a háremben a helyzet kezd elfajulni.
Sapis-kalapos még abba is belemegy, hogy jógáslány onnan járjon "órákat adni"? Nagyon begerjedt erre a nőre! Panni -az előzeetest látva- mintha kezdene kihátrálni az egészből, egyre távolabb az "álommutazás"!
József gazda -az előzetes szerint- begyújtja a rakétákat!
Egy jó hír! A Fókuszban mondták, nem adják le a 61 éves Lajos gazda sztoriját, az adásidő miatt. Mondjuk ezt az indokot nem igazán értem, hiszen nem élő adásról van szó. Sokkal inkább az az ok: rossz a nézettség!