Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Jóóóó ... te nem emlékszel (:-D) , de mi még sose voltunk férfi , ezért jó lenne tudni olyankor mi játszódik le egy férfiben . Nem benned .... általában a férfiakban . Csak jobban tudhatod , mint mi !
Passz. Vmikor linkelték a másikban. De amúgy logikus, mert egy nő könnyen félredug, főleg, ha könnyűvérű. A ffiak közül meg azért kevesen járnak kurvázni, és a kaszanovák aránya is viszonylag csekély (legnagyobb bánatotokra):-))
Nem tett hozzá semmit. (Te se tegyél) A párom pedig nem fószer. Legyél kedves. Már meghalt, úgyhogy ha mást nem így ismeretlenül legalább a halottságát tisztelhetnéd, ő sem picsázott le téged. A lányom pasijában nem volt pumpolási szándék a párom felé, mert még ahhoz is hülye volt.
És mint írtam ez 1 db példa volt. Nem fogom itt sorolni az apróságokat, vagy a nagyobb döntési szituációkat, h a ffi logikát előnybe részesítsem, nem fogom az egész életünket itt előadni. Annyiban maradok, h sztem (ha éppen nem dugni akarnak) akkor mindenképpen jobb döntéseket tudnak hozni a nőkénél.
Amikor pedig dugni akarnak, akkor nagyon szerencsétlenek tudnak lenni, mert ki vannak szolgáltatva a farkuknak!
Jól van! Nem is kell emlékezni! Nagy öröm olvasni téged, h ilyen hosszú házasságban élsz! Bizonyára az asszonykádnak is van érdeme benne! Gratulálok nektek! :)
Arra azért így a dumcsi kapcsán kiváncsi lennék, h amikor elkapott a hév a kóbor numerára, akkor tudtál gondolkodni? Olyankor tényleg az van, h f@sz feláll, ész megáll? Vissza tudsz rá emlékezni? Számoltál a következményekkel, ha kiderül, hm?
Neked volt egy anya-gyermek óvó-védő szereteted a lányod felé, a pasid meg semmi ilyesmit nem érzett, hanem azt mondta, hogy van pénzem, lássuk, hogy mi sül ki belőle.
Húzott egy lapot 19-re, és bejött neki egy alsó.
Ennyi történt, nem kell ebbe semmi férfi okosságot tenni. :)
Hát... magamból indulok ki... Én ott abban a helyzetben azon voltam, h ez a tróger minél előbb tűnjön el a lányom mellől. Nem tudtam józanul gondolkodni a féltés miatt, h féltettem a lányomat ettől az alaktól... Ha fizettem is volna a fickónak, akkor azért, h lépjen le a lányom mellől. Sok anyuka gondolkodik így, ha egy tróger kerül a lánya mellé... Nemhogy tanfolyamot fizetni a fickónak...
Ezt honnan veszed, hogy neki nem fizetne egy nő, akinek lehetősége lenne rá? Hiszen egy anyának is éppen az a célja, hogy a lánya és a 'veje' normális körülmények között éljenek.