A minap egy tudományos híradásban fekete-lyukak ütközésének gravitációs impulzusainak észleléséről adtak tájékoztatást.
A beszámoló szerint az észlelő műszer két 6 km hosszú lézernyaláb segítségével működik. A nyaláb egyikének az impulzus hatására hullámhossz megnyúlást észleltek.
Teóriám szerint a világmindenség "horizontjáról" hozzánk érkező fény vöröseltolódását nem a fényforrás távolodásától, hanem fény útja mentén lévő gravitációs mezők rendszeres változásai idézik elő, mintha impulzusok érnék, ugyan úgy ahogyan a fekete-lyukak találkozásának gravitációs impulzusi is korrigálták a mérőműszer fény nyalábjainak hullámhosszát.
Nem hiányzik, hogy oda jöjjön az itteni zombi-klikk. Esetleg még a hazai zombiképző és tenyésztő telepről, azaz a Sz.eptikus Társaágból másokat is odacsődítsenek. Te sem hiányzol oda nekem és másnak sem.
Egyébként meg a MonoBigBang kifelezés elleni támadás, már az adott elmevírusból való kigyógyulás folyamatának egyik jele. Hasonlóan, mint a "judeokeresztény" kifejezés támadása is, amellyel ez előtt éveket kísérleteztem és teszteltem.
Másrészt meg a MonoBigBang és a BigBang azonos lényegét tekintve. CSak egy alternatív, teljesebb és több mindent kifejező név.
Egy tudományos felismerés folyamatához, hozzá tartozik az egyén elő képzettségei és fő tapasztalatai. Amelyről a lexikonok is írnak és az adott egyén életrajza és életrajzi könyvei is. Sőt még a Nobel-díj átadásakor is felsorolják.
Aki ezt betegeden támadja, hogy ez nem tudományos dolog, nos az csak saját mentális problémáit próbája másra ki és átvetíteni.
"Miért is foglalkozott és foglalkozik egy alap szakmáiban vezérlés és robot-technológiát tanult mérnök, ilyen kérdéskörökkel egyáltalán? Az 1990-es 2000-es évtizedekben számos tudományos társaság tagja voltam. Első sorban a Gépipari Tudományos Egyesületé, amely akkori székháza a Parlamenttel egy téren helyezkedett el és szoros együttműködésben volt a Magyar Ausztonautikai Társasággal. Így tehát ott is mozgolódtam és sok más tudományos társaságban is. Többek közt egy az emberi pszichikum képességeit kutató (AION nevű) alapítványnál is. A Tényeket Tisztelők Társaságánál is és a Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaságnál is. Több rejtélyes para-jelenségnek kikiáltott dolgot sikeresen megfejtettem, hogy csak sima ismert fizikai folyamatok működtetik, tehát semmi para sincs bennük. Így igazi kihívást már csak az emberiség talán legnagyobb para-jelenségének a megfejtése jelentett. Amellyel azért elpiszmogtam vagy két évtizedet, mire úgy gondoltam, hogy na ezt már el lehet kezdeni publikálni, mert logikus, igazolható és tesztelhető is.
Nos jó kérdés, hogy most "Isten", vagy a MonoBigBang napjaink legnagyobb parajelensége? "
Nekem a klikk csak tudományos kísérleti alany és semmi több. Nem tekintem ellenségemnek, hanem csak egy elmevírus fertőzött csoport, immunizálásra váró feladatának. Egyébként te viselkedésed is már több éve a megfigyeléseim alatt van. Főként miattad jöttem ide először. Aztán már az utána ide jövő és téged követő klikk miatt is. Mára meg egyre érdekesebb ez a tanulmányozott eset.
Jómagam a fejlesztő mérnöki munkám mellett már, kedvtelésből és hobbiból, 30-35 éve is para-jelenségeket oldottam meg tudományosan. Éppen az előbb zizzentem rá, hogy nem csak "Egely kerék" + "Isten" + Gödel ételei" para-jelenségek, hanem lényegében a MonoBigBang is az.
Nos jó kérdés, hogy most "Isten", vagy a "MonoBigBang napjaink legnagyobb parajelensége?
Nos mi lenne erre a válaszod?
Gondolom az, hogy az einsteni relativitás elmélet.
Nos szerintem meg az nem az ....
Attól tartok az én rutinom ilyen téren megbízhatóbb.
Természetesen nem kell segítened, ha nem akarsz. Csak arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy egyedül nehezebb az új gondolatokat elfogadtatni egy összetartó klikkel szemben. Neked is és nekem is.
Egyébként ahhoz, hogy segítsük egymást, nem kell mindenben egyetértenünk.
A könyved kiadásával kapcsolatosan, amely ugye ezt a témakört (is, vagy főkét) tárgyalta volna, igyekeztem neked, a legjobb tudásom és tapasztalataim alapján segíteni. Mi történt? Hátráltatásnak fogtad fel és megsértődtél. Egy időben még csatlakoztál is ahhoz a mém védő zombi klikkhez ellenem, amely itt portyázik. Másrészt álláspontom szerint Einstein mindkét relativitási elmélete, alapjaiban helyes, akkor is ha részleteiben pontosításra szorulnak. Vannak benne hibák, de azok nem olyanok, amelyek teljesen lerombolnák és érvénytelenítenék. Tehát még nem is értünk egyet a kérdéskörben, amiben segítséget kérnél.
Ellenben a MonoBigBang elmélet, úgy néz ki teljes mértékben tudományos tévhit kategória. Tehát tegye mindenki azt, amit jónak vél és önállóan. Nekem nincs szükségem tőled segítségre a témában. Amit kellett lényegében már megtettem. Tudományos előrejelzést írtam, ami kellőképpen alapos és publikáltam magyar és angol nyelven is. Több millió ember tud róla. Magam is csak annyit tehetnék még max, hogy kiadom egy angol nyelvű e-könyvben is. Amit fontossági sorrendet betartva, valószínű meg is fogok tenni. Csak előtte van az angol nyelvű , bővített verzió, a már megjelent legnagyobb emberi parajelenséget ( "Isten") tudományosan feltáró, és a Gödel Bukta téma is. Valószínű a téli hónapokat arra szánom, hogy az "Isten-mém és ateista-mém" témakört összeszerkesztem angol verzióban is.
Tehát három helyen is elvégeztem a kutatást és igen tettem bele ironikus válaszlehetőséget is, mert sokan annak tartják az egész felvetést. ( Képletesen, mint hogy melyik vallás és Isten az igazi és valódi? ) Mindhárom hely, fizika iránt érdeklődők csoport volt. Két ~ 400 ezer fős és egy 1,5 millió fős. Mindenféle nemzet tagjai képviselték magukat benne. Tehát nem csak európai, angol, észak amerika, hanem egyiptom, afrika, japán, ázsia, azon belül kellően nagy számú indiai is. Mint már írtam, nagyon kevés volt a MonoBigBang hívők száma. 4-5-6 %. Tehát azoké, akik az biztosra vették, hogy igaz.
Mondtam, hogy ez ugyanaz a hibás szemét, mint a "nemzeti konzultáció".
Annyira nem értesz még a közvélemény-kutatáshoz se, hogy nem vagy tisztában azzal: nem teszünk fel irányított meg érzelmeket manipuláló kérdéseket.
A fórumos közvéleménykutatásod egy értéktelen ostobaság. (Mint az összes többi "eredményed".)
Részletesen pedig:
1. Érzelmekre hatás hibája. 2. Tudatlan ostobaság, ugyanis nem szegi meg se a logika se a fizika szabályait. 3. Hülye vicc. 4. Ismét egy hülye vicc, csak ezúttal egy profibb író munkájára alapulva. 5. Az egyéni elképzelés semmit se számít egy tudományos ismeretnél. 6. Szimpla marhaság. 7. Az egyik helyes válaszlehetőség 8. A másik helyes válaszlehetőség 9. Érthetetlen válaszlehetőség 10. Ennek a mondatnak meg semmi értelme
Ha egy kicsit olvasottabb ember látja a szedett-vedett listádat, azt hiszi, hogy egy orbitális trollkodás az egész, és úgy is viszonyul hozzá. Azaz a végeredmény nem tükröz semmit.