Hat persze... Azt valamiert ok is a hanyatlo nyugaton dolgoznak, nem a szent magyar foldon. Na de megint le leszek b*szva, h. te offolsz. Inkabb orvendezzetek azon a 30 briten aki allamopolgar lett, nekem van jobb dolgom is.
Érthetően toleránsabbak vagyunk az erdélyi és felvidéki magyarokkal szemben, mivel ők szeretik Magyarországot. Persze hozzá kell tennem, hogy amikor ők írnak ide, akkor éppen a hazaszeretetük miatt nincs is szükség toleranciára.
Megint nem sikerult az idovonalat beloni, de nem baj.
Tisztelettel fogom beismerni a te precízebb ábrád alapján, ha netán egy fórumon elvárható precizitás alapján akkorát tévedtem volna, ami lényegében megváltoztatta a képek mondanivalóját.
Balliberális! Látom, hogy megzavart téged az, hogy eléd tártam a helyzetet összefüggéseiben. Most kígyó módon azzal akarsz kicsúszni a takony vödörből, hogy azt állítod, hogy a forint jobban romlik, mint a többi deviza, anélkül, hogy például összevetnéd a forint és a kevésbé romló devizák kamatait. Nem csodálkoznék azon, ha ott is lenne összefüggés és azért vonnak ki a befektetők tőlünk többet, mint a többiektől, mert itt a legalacsonyabb a kamat.
Ahogy visszaolvastam, az elso "off" hozzaszolas az o abraja, addig azert a brit dolgokrol volt szo. A roman kep utana jott. Megint nem sikerult az idovonalat beloni, de nem baj.
Azt sokkal kulturaltabban is meg lehetett volna oldani. Amugy lenyegtelen mi okozta, a forint az osszes tobbihez kepest is nagyobb utemben esik. Es ez teny. Ja, es balliberalisozd a kedves csaladtagjaid.
Találkoztam nem egy külföldön élő emberrel. A sikeresek nem sokat foglalkoznak az itteni helyzettel, a sikertelenek viszont így keresik az önigazolást, hogy még a kinti kudarcos életük is jobb, mint az itteni általuk "fos"-nak nevezett helyzet.
Tudom, te balliberális vagy azért nem érted meg, hogy nem az idősáv van eltolva, hanem a képek azért, hogy a függőleges piros vonal nagyjából egy napra essen. Ezt pedig azért tettem, hogy az értelmesek, akik nem különösebben érdeklődnek általában a devizamozgások lényegében, ne üljenek fel annak a sunyi, hazug, liberális propagandának, miszerint Orbánék okozták a forint gyengülését.
A képekből látszik, hogy a forintgyengülés oka nem a magyar fizetőeszközben keresendő, hanem a világpiac változásában, nevezetesen a dollár erősödésében.
Most neked két emberhez méltó lehetőséged van:
1. Belátod, hogy tévedtél
2. Megpróbálod tényekkel bebizonyítani az én állítólagos csalásom
Persze marad még a balliberális lehetőség is: személyeskedsz, vagy elsunnyogsz, vagy hazudsz, vagy alkalmazod a balliberális sunyiság kifogyhatatlan tárházának valamelyikét. Persze ezek már nem emberhez méltóak.
Mintha témától függetlenül semmi más célja nem lenne az egyébként szinte kivétel nélkül külföldön élő balliberálisnak, hogy azt bizonygassa, hogy Magyarország egy fos.
Érdekes ez. Ha annyira szar itt, és annyira szuper az új tartózkodási helyükön, akkor miért nem őket boldogítják?