Hatalmas a tét. Össze kell fognunk. Mindenkinek el kell mennie szavazni a Fideszre, nem aludhatunk be, nem bízhatjuk el magunkat. Láttuk, mi lett az eredménye: Hódmezővásárhely. A balliberálisok rettentő agresszívak lettek, már azt gondolják, hogy ők vannak kormányon és mi már csak egy kisebbség vagyunk, akibe belerúghatnak kedvükre és gyalázkodhatnak. Ezt tették mindig. Ezt teszik most is. Bármikor fejet hajtanának bármely nagyhatalomnak, gazsulálnának, csak hogy beteges magyargyűlöletüket kiélhessék, és ünnepelhessék
a vereségünket. Olyanok, mint a Való Világ szavazói. Mármint a bulvárműsoré, mert ők annak a valóságában élnek, mi meg az igaziban, hiszünk Istenben, hazában, családban, ők csak a bankszámlájukban és az áruházak akciós hírdetéseiben. Meg kell mutatnunk, hogy magyar
érzelműek, mi vagyunk sokan, mi vagyunk a többség. Ezért hívta össze Bayer úr a Békemenetet,
mert hatalmas a tét. A tét , Magyarország, nem véletlenűl mondta Orbán Viktor miniszterelnök úr, ha most elesünk, Magyarország esik el és
bevándorlóország lesz és örökös gyarmata
a nyugati vállalati háttérhatalomnak, összeszerelő
üzeme a globális nyugati tőkének. Örökös gyarmat,
akit megaláznak, akibe belerúgnak. Ez a tét.
A szabad és független Magyarország, amely, büszke , erős és felemeli fejét. Ezt nem vehetik
el tőlünk. Legyünk ott március 15-én, a magyar nemzet ünnepén, mind, a béke, szeretet és
a magyarok összefogása jelképeként és legyünk ott a szavazófülkékben is, és őrizzük és
mentsük meg Magyarországot, hogy magyar
ország maradhasson, ne teszkógazdaságos gyarmat.
Na, kiderült már, hogy megvolt-e a húsz milla magyar a békameneten? :)
Most nem azért, de a "mérhetetlen/alig-küszöb támogatottságú" kétfarkúak sem látszottak jelentősen kevesebbnek, mint a kétharmaodos-egyharmados kormánypárti "menetelők".
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik ismerik a békemenetelő celebeket. Az első sorban lévő cöfnyikeket egytől egyig azonosítani tudtam, de nem vagyok képes rájönni, hogy ki az a fószer, aki a feszületet lóbálja ifj. Lomnici és Bencsik között. Tehát kicsoda az illető?
én egyébként pont ellenkezőleg látom hódmezővásárhelyet, mert pont nem arra volt jó, hogy az ellenzéket felhergeljék, hanem arra hogy a fidesz szavazókat. Ha nincs hódmzővásárhely, én pl tuti nem megyek szavazni, és nagyon sok fideszest ismerek, akik így gondolják. Ez mintha tudatos lett volna, mert így tuti elmegy mindenki, és a vége tényleg nem kétharmad lesz hanem négyötöd !
Aki nem megy szavazni, az ne is akarjon az ország sorsába beleszólni. Természetesen, ehhez mindenkinek joga van. Nem magadról kell döntened, hanem a közösségről, ahol élsz.
én egyébként pont ellenkezőleg látom hódmezővásárhelyet, mert pont nem arra volt jó, hogy az ellenzéket felhergeljék, hanem arra hogy a fidesz szavazókat. Ha nincs hódmzővásárhely, én pl tuti nem megyek szavazni, és nagyon sok fideszest ismerek, akik így gondolják. Ez mintha tudatos lett volna, mert így tuti elmegy mindenki, és a vége tényleg nem kétharmad lesz hanem négyötöd !
Amikor azt írtam, hogy "amikor az eleje a Kossuth térre ért, a vége még a Bem rakparton volt", akkor a hivatalos elejére gondoltam; pontosan a "Zsoltiék a molinóval" részlegre és az utánuk következő nagyon sűrű tömegre, amiben elég sokat haladtam előre-hátra ahhoz, hogy lássam, hogy igen hosszan igen sűrű volt.
A spontán előörsöket direkt nem is hoztam szóba, nélkülük fedte le azt a távot a menet. Pedig nyilván ők is, meg az út szélén tapsolók nagy része is, meg a Kossuth tére külön, rövidebb úton eljutók is zömmel a gonosz fityesz-zombik rettenetes táborát gyarapítja. Sorry.
várj, sokkal gyengébb fidesz verte már el ki-ki meccsen az ellenzéket nem is egyszer ... sőt az egyik vereségük is abból volt, hogy nagyon magabiztosak voltak és az első fordulában kicsit ráültek a dolgokra,a második fordulában majdnem sikerült fordítaniuk. Tehát azért ez a centrális erőtér duma jó, de csak arra kell, hogy kétharmaduk legyen, az ellenzéki győzelem esélye minden körülmények között elenyésző.
nem értem, nem mindegy, hogy tizszer vagy százszor annyian voltak mint az egész ellenzéki bagázs együtt ? ennyire fontos ez nektek ? Gondoljátok, hogy ha kevesebbet mondtok, akkor kissebb lesz a kudarc április 8adikán ?
Jobboldali és baloldali választási sikert is hozott a "varsói gyors", szóval ezt nehéz lenne pozitív vagy negatív példának tekinteni (vagy minden választásnál rosszat hozott?).
De akkor legyen egyértelmű pozitív: Báthory István. Magam is tapasztaltam lengyelekkel beszélgetve, hogy mekkora respektje van náluk (ezzel szemben amikor Nagy Lajost említettem, nagyjából se kép, se hang).
"Igen, vannak hasonlóságok, közös pontok a két ország, két nép történelmében. A rendszerváltás utáni időkben például létezett a "varsói gyors" nevű jelenség (aztán 2006-ban kisiklatták)."
Jól érzem, hogy Te direkt negatív példákat hozol fel?
Igen, vannak hasonlóságok, közös pontok a két ország, két nép történelmében. A rendszerváltás utáni időkben például létezett a "varsói gyors" nevű jelenség (aztán 2006-ban kisiklatták).