Amugy meg ha mar van ez a nyuves ugyfelkapu, miert nem lehet ott szavazni? Vagy akar kijelentkezni lakcimrol, TB-bol, stb. Itt kinn ketto perc alatt at tudom irni a lakcimem online meg a HMRC-nel is, a bankokrol nem is beszelve.
Kicsirigo, az elmult tizenot evben a kotelezo uzemorvost leszamitva egyszer sem voltam orvosnal... akkor mivel csalok? Ha valami mutetem volt, elotte is inkabb elmentem maganklinikara, kifizettem inkabb, de a TB-t mar akkor se vettem igenybe, mikor meg Magyarorszagon eltem...
Azért nem szavazhat levélben, mert nem jelentkezett ki az itthoni lakcíméről.
Azért nem jelentkezett ki az itthoni lakcíméről, hogy havi 7 ezer forintért meg tudja oldani okosba a biztosítását a magyar járulékfizetőket meglopva, és ne kelljen méregdrága angol biztosítással is éveket várnia egy műtétre. Semmi más jelentősége nincs a magyar lakcím megtartásának. A lelki okokkal meg ne gyertek, hazaköpködő széllibsik!
És ezt te tudod a legjobban, szemforgató, hogy így van.
Es mi van azzal, aki jogosult, szavazna is, csak nem tud, mert a kovetsegen tul sokan vannak, levelben meg nem szavazhat, mert valami hulye igy dontott?
1. Aki választásra jogosult, de nem szavaz, az nem rúg labdába, számmisztikuskám. A szavazó szavazók számítanak, és azok jó kétharmada nyilvánította ki, hogy nemaztmondtákferi.
2. Velem lehet beszélni. Most már a szavazatok ötnegyede lesz a Fideszé. :)
Ironizálsz, vagy hiányoztál azon a számtanórán ?? , Amúgy a fideszre a választópolgárok majd'
másfél-kettede ( súgok: háromnegyede, vagy másképp:75 %-a ) szavazott '14-ben akkor, amikor piros hó esett... a választásra jogosultak kb. 27,5%-a szavazott rájuk.
Azoknak a Fidesz törvényfogalmazóknak kellett volna letörni a kezét, akik erőből átnyomtak egy igazságtalan választási törvényt, miszerint a nyugaton dolgozó magyarok nem szavazhatnak levélben.
Amit a szociklibsik űztek nagyban, például az öregotthonokban, szoci jegyzői segédlettel?
Az a ti kurva nagy bajotok, hogy 2002 óta MINDEN választásicsalás-trükkötök bedugult, MINDEN szavazókörben van törvényeket ától cettig ismerő nemzeti érzelmű delegált, aki a kezeteket töri le, ha csalni próbáltok, és aki akár tízszer is újraszámoltatja a szavazócédulákat, ha nincs meg a törvény által előírt kétszeri egyezés.
Nem rágalmazgatni kell, bazdmeg, hanem dolgozni, ha csalást feltételezel.
Persze vartyogni könnyebb, mint delegáltnak lenni és hajnalig védeni a libnyákok igazát.
Értem persze, hogy kurva nagy égés szembesülni azzal, hogy a választópolgárok háromkettede akkor szavaz rátok, amikor piros hó esik...