Gulyás Mártont kiengedték a 72 órás őrizet után, miután közmunkára itélték. Azt igérte, "folytatjuk" és
"nem lesz nyugi" az ünnepekkor sem.
Folytatni fogják a "rezsim bukásáig a harcot".
Forrás HírTV
Most is ezt mondanám, de okos kishazánkban a tüntetés célja, sikere és ereje a résztvevők számának (100-tól a kétmillióig), tyúkmellűségének és a közlekedés zavarásának erősségének a függvénye. A tartalmára már a kutya se kiváncsi.
"De mit kaptam én is itt a fórumon, amikor morogtam, hogy hagyják az embereket a saját városukban csak élni és legfeljebb menjenek ki a Hármashatárhegyre!"
Biztosat csak arról az egy négyzetméteres területrôl tudhatsz, ahol éppen tartózkodsz. Mindenesetre bátran extrapolálsz meg kell hagyni.
Szerintem amúgy -ahogy behánytad az évszázad, mit évszázad, évezred hírét egy halom topikba- te is valami személyiségzavarral küzdesz. Lehet vele élni, de a környezetednek nem lehet könnyü.
Érdekes, hogy most mennyire fel vannak demhedve, hogy a zemberek nem tudnak közlekedni, meg értelmesen élni.
Amikor meg a nagyeszűek az Astoriához szerveznek rikácsfórumot, flangálnak az Andrássy úton meg ahol csak eszükbe jut, akkor meg az a szabad véleménynyilvánítás kifejezése volt.
De mit kaptam én is itt a fórumon, amikor morogtam, hogy hagyják az embereket a saját városukban csak élni és legfeljebb menjenek ki a Hármashatárhegyre!
Ja, de most a CEU ugye, ami úgy egyébként nem is érdekli őket.
Ne tessék röhögtetni, mert cserepes a szám!
Egyébként meg hagy legyen balhé, a rendőrségnek sem árt egy kis éles gyakorlatozás!
Elegünk van már magunkból és a hozzánk hasonló külföldi ügynökökből, akik naponta többször is eláruljuk a hazát. Elég a belvárosi drogos liberálanarchista csőcselékből! Elég soros külföldről utaztatott álcivil bajkeverőiből! Elég mindenkiből, aki nem fideszes! Elég a szólásszabadságból! Elég abból, hogy még mindig vannak ellenzéki médiumok! Elég abból, hogy még mindig tartunk választásokat! Ezért most utcára vonulunk önmagunk ellen és megmutatjuk magunknak, hogy hol a helyünk. Az biztos, hogy nem Magyarországon