Ahogyan azt megtették pl. Drezdában is. Pont annyi bombát dobtak le, amennyi indokolt volt. Ezt Merkel nagyasszonytól is tudjuk, hogy néhány 100 áldozata volt a drezdai bombázásnak, és ki tudhatná ezt jobban, mint Ő? Ezt leginkább azért kell elhinni, mert ŐK indokolták. és ugye a szakértelem az szakértelem. Hirosima, Nagaszaki, Korea, Vietnam, Irak, Líbia, Afrika és a közel kelet minden csücske.........mert óvni kell a békét és fontos a széljárás, ha már kifelejtetted a haladási sebességet, légellenállást, meg Bukit a szakácsot.
Mivel számomra úgy tűnik, hogy az elkövetkező évtizedekben nem fogom bombákkal dobálni a harckocsikat, illő tisztelettel hárítanám a felvilágosítás további fejleményeit. Ott egye meg a rosseb a bombákat és a harckocsikat, ahol vannak. Tervezővel kivitelezővel és haszonélvezővel együtt. Amit nem lehet 4 sör és 3 pofon bevitelezése közben tökéletesen lerendezni, arra kár időt vesztegetni.
Ne gyötörj, mert jogos önvédelmi helyzetben vagyok.
Manapság egy pipát kilőnek a szádból egy másik kontinensről,
Ja, de bombát nem lövik, hanem a célra dobják
Annyi bombát szórnak az ellenségre amennyi a megsemmisítéséhez szükséges.Széljárás, kidobási magasság, célpont nagysága, töltet mérete mind befolyásoló tényező. A II. világháborúban egy tank megsemmísítésére cirka nyolcszáz bombára volt szükség !
Idézd már azt a szót vagy mondatot, ahol bombáról írtam. Sztán akár a széljárás is gyühet - na. Azt írta az öreg Chommer, hogy - kilővik - mármint a pipát az arcodból, nem azt, hogy a szádba dobnak egy bombát. Előállt a helyzet. Tudom mit írok, te nem. Semmi gond, én vagyok a félkegyelmű.
Ne mondd már,hogy amikor Trump az újságban olvasta, hogy ledobták és számonkérte rajtuk, azt mondták neki: bocsi, de Barack idején is így csináltuk...És erre Donald csak bólint egyet és tovább issza a kávéját?
Ugye viccelsz?
Barack óta új hadügyér van, új policy és ez a mostani hír is azért lett hír,mert MOST akarják bevezetni.
Valamit kavarsz a GPS irányítású robotrepülő, az nem bomba!
Annyi bombátszórnak az ellenségre amennyi a megsemmisítéséhez szükséges.Széljárás, kidobási magasság, célpont nagysága, töltet mérete mind befolyásoló tényező. A II. világháborúban egy tank megsemmísítésére cirka nyolcszáz bombára volt szükség !
Trump ledobja a felelősséget magáró, gyakorlatilag anarchia lesz, hiszen a sereg miért egyeztetne az USA vezetéssel, a külüggyel, stb, ha már szinte szabad kezet kapott?
Manapság egy pipát kilőnek a szádból egy másik kontinensről, Te meg széljárásról beszélsz? Emlékszel az arabra, aki hideglelést kapott a kocsijában amikor a hídon megelőzte egy USA cirkáló rakéta?