Egy kivételes egyéniség kivételes munkásságának megtárgyalására hozom létre ezt a topikot. Legyen az bármelyik cégének bármilyen terméke, múltjának és jövőképének kritizálása, illetve azzal való szimpatizálás. Beszéljenek a tények helyettem!
Most még vigyorog Musk, de tátva marad a szája, amikor Orbán Viktor tájékoztatja, hogy a Hold magyar tulajdon 500 éve, amit több ezer középkori irat is bizonyít, amiben a magyar hold szóösszetétel szerepel.
Nagy részét már bérbe is adtuk 99 évre és megkezdődött a Nyugalom-tenger partján egy kikötő építése is a kínai hajók fogadására, valamint az oda vezető vasútvonal nyomvonalának kitűzése is megtörtént (sic). :-)
ha a fegyvergyartasi projetje is olyan megbizhato lesz, mint az amerikai holdraszallasi program leallitasat eredmenyezo raketaprojektje, akkor egeszen biztosan nagyon halas lesz neki minden amerikai allampolgar...
egyszeru megoldas: ne hasznald az X-et... en csak akkor megyek oda, ha valami linket kovetek, altalam megbizhatonak tartott emberkektol... de akkor sem telefonon keresztul + reklamblokkoloval :)
de azért ez a phil nevű propagandista továbbra is fent van az 'orosz pénzen vett' x-en is. micsoda jellem!
nekem sokkal nagyobb bajom hogy a laza cenzúra miatt egyre több elmebeteg állat használja az x-et és oszt meg förtelmes videókat (erőszak/szex/halál/aberráltságok), és mire felfogom miket látok olyan videok égnek a retinámba amiket nem kartam volna. csakhogy érthető legyen kb miről beszélek, pl. legutóbb:
- egy forgalmas indiai úton egy motoros bedől egy kamion kerekei alá és az palacsintává kivasalja.. - egy öregember a seggébe dugja a benzinkút töltőjét míg a pöcsét huzigatja. - egy peronon megszédülő embert félbe vág egy vonat..
- egy obszcén néger nő mutogatja a csupasz seggét az utcán. - egy kelepcébe került orosz katona főbe lövi magát a fegyverével inkább, mintsem megadja magát. - egy orvos kihúz egy óriás gigadildót egy idősebb fazon szaros seggéből, aki egy orvosi ágyon agonizál..
na most én minden ilyennél bejelentést tettem, de szerintem nem tiltják le általánosan az illetőt, hanem max csak nálam nem jön ki több post tőlük (persze ez is valami, csak szerintem édeskevés). soha nem fogom megérteni miért kell ilyenekkel elszennyezni az internetet. tudom jól hogy egy abnormális világban élek, de minek ezt még fel is erősíteni?
The deposition was released on Monday. The X owner was deposed over a lawsuit that alleges he boosted a conspiracy theory that falsely affiliated 22-year-old Ben Brody with a neo-Nazi group.
Brody filed the lawsuit last fall, alleging Musk promoted posts on X that falsely identified Brody as a man who had engaged in a brawl at a Pride event that had broken out between two far-right groups: the Rose City Nationalists and the Proud Boys.
Brody is suing for $1 million in damages, accusing Musk of damaging his reputation.
feher felsobbrendusegi / naci propagandat meg putyint dicsergeti / platformot adni a nezeteiknek minden epeszu jobboldali szerint IS turhetetlen... mondhatjuk az epeszusei kriterium = az amikor turhetetlen
ha eszreveszed valakin, vagy sajat magadon, hogy elturod az ilyesmi normalizalasat, akkor surgosen keresd fel kezeloorvosod / gyogyszereszed