Ha lett volna olyan rovat, hogy Orbánista, tutira befut.
BTW!
Az 1970-es népszámlálási adatok adatainak első könyvalakban kiadott elemzései már 1971-ben a boltokban voltak.
Ha jól emlékszem 5 oldalnyi volt a kérdőív és a Ludovikában működő ICL 1905-ös géppel ment a feldolgozás - még lyukkártyáról. Plusz nyomdára készítés + nyomtatás.
A legutóbbi adatokról hol kaphatók a kiadványok (hogy este álomba olvassam magam, mint régen a mesékre).
Ha igaz a hír, akkor a magam részéről nagyon elítélem az intézkedést. Persze én kevés vagyok ehhez, mivel a mindenkori magyar kormánynak kéne nagyon gyorsan tiltakoznia az efféle dolgok ellen, már csak azért is, mivel többször hangsúlyozták, hogy Magyarország keresztény kultúrájú ország - ami egyébként igaz is - és mindenkinek, aki idejön, be kell tartani a magyar törvényeket. Tehát fel kéne szólitaniuk az üzletvezetőt, hogy azonnal vonja vissza ez a provokatív intézkedését. Mégegyszer mondanám, ha igaz a hír...
Nem tudom. Pont ugyanúgy nem tudok róla semmi közelebbit, mint bárki, de a képeket látva nekem arról a fekete zászlóról nagyon olyasmi ugrik be, hogy meghalhatott az egyik munkatárs. És ha így van (és esetleg most ezért nem akartak még egy pár napig feldíszíteni), mondom, feltéve, hogy esetleg így van, akkor ez nagyon goromba disznóság lenne a 888 részéről. A kurucot meg az összes többit nem említem, azok kábé olyanok, akikből az ember ki is néz ilyet, ráfér a pofájukra.
Mert még azt el is tudom képzelni, bár tényleg hülye az ilyen, hogy a tulaj nem akarja a karácsonyi feldíszítést, de hogy a fekete zászló miért lengene a bejáratnál más okból, most, december 10-e táján, arra nem nagyon találok más, hihető magyarázatot.
Pedig az M1 is átvehetné, beleillik, direkt hazugság, tényállítás nincs benne, de jól félreérhető és hatalmas rá az igény. Egy ideig szórakoztató, de már unalmas.
Pontosan. Éppen ezért van az, hogy bár az ország többsége valóban keresztény papíron, vállalás alapján kábé olyan tíz százaléka, nem több. Magyarország tehát nem keresztény ország, keresztény sem, mint ahogy egyetlen más vallási jelzővel sem lehet leírni. Szerencsére.
Mindenesetre gyanús, hogy egy amatőrszínészesnek tűnő videónál megálltak és nem keresték meg a cégjegyzékben látható újdonsült résztulajdonost. Tehát már az 1 ember létezése is kérdéses akkor mi már rögtön jövőbeli kalifátust vizionálunk és tiltakozunk, ez így szánalmas.