Nem egy perccel előtte, hanem közvetlenül mikor megindult a tömeg ami majdnem elsodorta, úgy kellett félreugrani és védekezésből rúgott és azt se látta, hogy kit ért a rúgás.
Ez aranyos, kibaszott aranyos! Vologya tuggya már? Na és a vízum? Valaki itt kibaszottul hazudik. Menjetek a faszba ezzel a sok hülye mese-mese-mesketével!
Te hazudsz és nem tudsz értően olvasni. Azt írtam, hogy először háttal állt nekik, mármint a bevándorlóknak, aztán fordult feléjük és miután nekirohantak félreugrott és védekezési reflexből vaktában rúgott, sajnos egy kislányt talált el először. Nézd már meg alaposabban azt a videót. Aztán hazugozz le.
garázdaság gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A nyomozás lefolytatásával a Szegedi Rendőrkapitányságot bízta meg. Vizsgálják az esetlegesen megvalósuló súlyosabban minősülő bűncselekmény megállapíthatóságát is
Akkor nem kellene azonnal őrizetbe helyezni Petrát, hiszen fenn áll a szökés lehetősége!
Ugye amiatt nem érzi magát biztonságban hogy a Polti ügyészség vizsgálja az ugyet nem pedig eltussolta így akar 7 ev letöltendőt is kaphat.
Akkor mar inkább menekül Putyinhoz a lovas István által éljenzett KGB médiához operatőrnek.
Bűncselekmény hiányában szépen megszüntetik a nyomozást pár hét múlva, amíg lenyugodtok.
Okosan így kell csinálni.
Én egyszerűen azt mondtam volna, hogy lófasz a bibsi migrácsszopók seggébe. De én nem is vagyok rendőr vagy politikus, ők diplomatikusabban küldenek el titeket az ajvékolásotokkal együtt a faszba.
"Törő Sándor főügyészhelyettes lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a feljelentés az tartalmazza, hogy a helyszínen forgató tévé társaság operatőrnője több menekültet, köztük gyermeket is bántalmazott. A Csongrád Megyei Főügyészség a feljelentést az annak elbírálására jogosult Szegedi Járási Ügyészségre továbbította. – A Szegedi Járási Ügyészség a feljelentés adatai alapján garázdaság gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A nyomozás lefolytatásával a Szegedi Rendőrkapitányságot bízta meg. Vizsgálják az esetlegesen megvalósuló súlyosabban minősülő bűncselekmény megállapíthatóságát is – közölte Törő Sándor."