köszönöm,nagyon korrekt vagy!! röviden a helyzetem: vettem egy éve ezt a Gyönyörú Trajetemet,de már váltó bajokkal,mert hogy recseg az 1,2, mára már az 5.is rettenetes nehéz ügy! kaptam hozzá egy kiszerelt váltót is így indulnék most el felújítót keresni! a Szerelö Ismerősöm nem meri vállalni...... azt mondta a gyömrői szaki h nagyon nehezen tud alk.részeket kapni,mikor ilyet javít!! a jobb hátsó csomagtéri üvegem sötét gyári üveg...volt ilyet ajánlasz e és hova mehetek érte???? üvözlettel!
Sajnos, egy ideje kidobálja negyedikben a váltókart és úgy érzem, hogy a harmadikat is egyre nehezebben veszi. 1500-as fordulatszámon 2-esben ill. 3-asban furcsa (idegesítő) rezonálás érezhető az autóban (2006-os, 2000 cm3-is, dízel, 83 kW-os).
Az autó vásárlásakor készültem arra, hogy a váltóval lesznek problémák, lassan szeretném ezeket helyrehozatni.
Az lenne a kérdésem, hogy a leírt problémákat olvasva mik azok az alkatrészek, amiket már - a váltó szétszedése nélkül is - biztosan tudható, hogy cserélni kell. És milyen anyagköltséggel kell számolni? Mit tanácsoltok, hol lehet ezeket a legjobb áron beszerezni? Army74? Külföld? Vagy bármelyik autóalkatrész kereskedés?
sziasztok! Boldog Trajet tulaj vok,de az a szomorúság ért,h a jobb hátsó fix csomagtér ablakom betör fogalmam sincs hol találok ilyet,van vmi ötletetek!?
Tisztelt Army74
Köszönöm szépen válaszát hogyan tudnék hozzá jutni a cucokhoz szabad kérni egy elérhetőseget? 1 garnitúra teljes váltószinkron és agy szett van még.
Hello szeretnék egy kis segítséget kérni Hyundai Trajet 2006 2.0 crdi hez váltohoz szeretnék szinkron alkatrészt rendelni. Valaki esetleg tud e benne segíteni.? Köszönöm szépen
Tisztelettel Horváth Ferenc
Sziasztok! Pár napja vettem egy váltó hibás 2.0 crdi Trajettet.Sima 5 sebességes.Tud valaki lehetőleg Baranyában hozzáértő szakit ajánlani? Vagy esetleg másik fajta váltó beépíthető?
mi a motor kódja? Jóbban járnál egy bontott motorral. Nekem benzines volt az első Trajet-em és ahhoz volt egy bontott motorom is de odaadtam az autó eladásakor a vevőnek.
Azt tudod ugye, hogy ezt a fajta benzines motort szerelték Elantra-ba is. Szerintem lehet találni ilyen motort.