Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Egy fer, vitaképes topiktárs, na az már más, nem úgy, mint Kamukéró!
Vedd már észre te is, hogy fölösleges vele foglalkozni, mert sunyi, letagad mindent és terel, valamint uszítja a többi topiktársat valamilyen dumával arra, aki nem bólogat neki, főleg ha sarokba szorítod, mert rábizonyítod, hogy terel, vagy kamuzik.
Ha még így sem ér el eredményt, jön az anyázás!
Na, ez az amiért ezen a fórumon, mióta csak létezik, mindenkit kitiltottak, gondolkodás nélkül!
Hát őt nem, de még csak egy-két napra sem!
Ez nem mond el mindent?
Olyan, de olyan sokan vagyunk már akik ezeket átlátjuk, csak nem mindenki aktív szereplő, nem mindenki grafomán és nem mindenki akar ilyen vitákba beszállni, de véleménye azért van és személyes talákozáskor, vagy egy-egy e-mail kapcsán megosztja a többiekkel, sőt esetleg veszi a bátorságot és ad egy +, vagy mínusz jelet egy-egy hozzászólásra, mégha a "köcsög, beteges mínuszoló" vagy "köcsög, beteges plusszoló" minősítést is kell később olvasnia mindezért.
Az ilyen nyilvános jelzők is megéredmelnék az anyázáshoz illő elbírálást, mármint a régebbi igaszságos és egynelő elbírálásra gondolok!
Nem kell vele foglalkozni, nem érdemes, nincs értelme, el kell engedni, bármit mond, bármit állít, bármit ír, mert jelen állásban bárki csak vesztes lehet ellene, bármi az igazság, bármik is a tények, bizonyítékok!!!!
Ja és lehet, hogy azok, akik ezt ugyanígy megemlítik, vagy bólintanak rá, nem sokáig lehetnek jelen, ki tudja mit hoz a jövő és kit igazol mindez?;-)
Itt az ovodás az aki karácsonykor is a másik anyját szidja, illetve a másik tiltására játszik, meg politikát cipel az offolóba, de a másikat jelentgeti ha ugyanazt teszi.
+oltásagitátorba ment át az elmúlt két évben, e téma nélkül már nem is világ a világ neki..
Ciklikusan vagizik a steyerével, a breitlingel, a pipákkal stb,
Tilt a face-n nem mintha hiányozna, mert nem iszom szavait a covidba..... Ez 2 emberre is igaz innen
Én nem kívánom folytatni, csak ízelítőt adtam egy gyerekes felnőttből.
Mondom én aki nem mások tiltatására gerjed, mondom én aki fel meri emelni a szavát a tömény marhaság ellen mint ez a hozzászólásod is ... az őszinteséget nem sokan díjazzák, gondjuk a bajuk. "ahol már nagyrészt tiltva vagy mindenhonnan!.." ezt még mindig csak te állítod , ha jól esik tedd, de instant badarság, alátámasztottam miért korábban is . a tartalmad többi része se ér sokkal többet. Ne kivángass boldog karácsonyt állszentkedés , bizonyítja ezt is az exhinek szánt írásod , szánalmas még ilyenkor is a kötekedésed , szánalmas és undorító az anyukázásod kedvenc haverod felé is , máskor meg előadod magad hogy te vagy a szent agyonkultúrált mindenkinél is jópofibb faxagyerek....
Már majdnem ott vagy a helyes következtetésnél. Gondolkodj kicsit tovább -- igen, hát pont ez van. De nehogy leírd, ne is célozz rá, mert root-ot kapsz.
😂😂....Köszi Zolo,-látom érdekel a csörte amit dönci úgy szeret,-ez régóta az első értelmes hozzászólásod...Ezek szerint fejlődsz ha csigalassúsággal is!..:-D
😂😂..Itt te használod csak a szvsz rövidítést dönci! Ezt sokan tudjuk!
Ezért vagy beazonosítható..A Derrick........-os ősnickkeddel is használtad Lütyő,-ha akarod beidézem..
Ja,-emlékszel,-nemrég letagadtad,hogy te tudnál több jelet is rakni egyszerre egy hozzászólásra!..
Én írtam,-hogy emlékszem.... egyszer említést tettél róla!.:)
nos:a valóság annyiban más,-hogy te raktad is régebben 8-10-essével,-akivel nem szimpatizáltál..Rám mindig!..jókat röhögtem rajta!...Ott buktál be vele,-hogy nemcsak rám raktál nyolc tíz mínuszt,-hanem azokra is akik velem azonos véleményen voltak.
Aki meg neked nyalt,az meg érdekes módon ugyanannyi pluszt kapott rövid időn belül!
Nos, itt a bizonyíték...... most megint utól lettél érve dönci,sokkal hamarabb mint egy sánta kutyát!...:)
A nickjeimet meg hiába forszírozod mert azt kitárgyaltuk négy évvel ezelőtt. Jelenleg kettő van amiket ismer mindenki,-neked viszont több tucat,és annak számtalan változata,mint a döncisnek!.:) És volt olyan is,-hogy három nicked egymással vitatkozott,-amit be is ismertél,-amikor lelepleztünk.:)
Nos....további jó fórumozást kedves topictársam!..:)
Csak szólok te nagyon tájékozott, hogy az szvsz egy széles körben elterjedt netes rövidítés (jelentése: szerény véleményem szerint), mint pl. a LOL és hasonlók!
Szóval ma Magyarországon többezren használják a különböző fórumokon. Bizonyára azok is mind Én vagyok.😂🤣😅
Beszéljünk inkább arról a kérdésről, amire nem válaszóltál még a letagadott nickneveiddel kapcsolatban!😉
Kérd számon a Moderációtól, hogy vajon mégis miért törölték, ha nem az????
Be kellene már fejezbni ezt az elvakult agitálást!
Sőt az összes politikai hozzászólást!
Nem véletlenül van benne a szabályzatban. Miért jó az nektek, hogy régi jó sportbarátok folyamatosan anyázzák egymást egy ideje az ilyen jellegű uszítások miatt????????????????