Fodor Gábor Liberális pártja el akar indulni mind a 106 körzetben. Az országos listaállításhoz 27 egyéni jelölt kell ez meg van Fodoréknak. Ismertebb nevek is lesznek. Ismertebb nevek is lesznek, mint pl.: Boruzs András, Bősz Anett, maga Fodor Gábor, Szabadai Viktor... Kiváncsi leszek sikerül-e elindulniuk. Szerintem ige. Ki tudja mi a cél, mert az 5% lehetetlen. Talán az 1% feletti állami támogatásra pályáznak. Várunk a 2014-es választásokig. Aztán majd meglátjuk - mondta a Zen mester
Azért pártalapítóként innen-onnan biztos összejön egy VI. kerületi albérlet+ rezsi, meg az eljárogatások összege. Biztos izgibb, mint Berlinben mosogatni a török kebabosnál. Mindenesetre üdvözöljük itthon Pártalapító Bősz Anettet. Vígasztalja a tudat: ha 2014-ben ez a dolog a mi szexista-rasszista mucsai fajtánk megmentésével mégsem jönne össze, még mindig várja vissza Berlin.
"Morálisan ez elfogadhatatlan és rosszabb, mint a rendiség, amelynek keretei között a földesúr nemcsak uralkodott jobbágyai fölött, hanem gon-
doskodott is róluk. (1800-as évek vége)"
Vagyis az ezernyolcszázas évek végén a földesúr nemcsak uralkodott a jobbágyai fölött, hanem gondoskodott is róluk! Vagyis az 1800-as évek végén még léteztek jobbágyok!-:)
Ez nem alapvető liberális kérdés. Az kb. az, hogy neked mindent szabad, ami nekem (senkinek) nem rossz. Tahát nem az, hogy, ha olyat teszel ami nekem rossz, akkor neked alig járjon bümtetés. Mitől liberális ez? Épp az ellenkezője.
utópiának bizonyult, sõt önmaga ellentétébe fordult. A szabad verseny nem szabadságot hozott, hanem annak ellentétét: az erõsek uralmát a gyengék fölött. Morálisan ez elfogadhatatlan és rosszabb, mint a rendiség, amelynek keretei között a földesúr nemcsak uralkodott jobbágyai fölött, hanem gon-
2013. április 27-én jelentette be, hogy Liberálisok néven új pártot alapít. A pártba Fodor fiatal, politikai múlttal nem rendelkező fiatalokat toborzott, a programjuk címe Együttérző liberalizmus lett.