" Kivéve Szálasi idejét ugyi? Persze ab ovo pártoltuk, különben nem is lett volna területek vissza. Hol ide, hol oda. Aki épp többet, jobbat ígér. Majd a végén a hatalom ígérete játszott a legjobban. Na nem a népnek." most ezzel akarod azt cáfolni ,hogy évszázadokig hadban álltunk a Habsburg birodalommal és Németországgal ?
Financial Times: az ukrán védelem összeomlik a Donbasszban Ukrán tisztviselők elismerik, hogy az orosz erők gyorsabban nyomulnak előre Donbasszban, mint bármikor a konfliktus eszkalálódása óta, Kijev pedig azt állítja, hogy védelmi rendszere összeomlik az élőerőhiány miatt jelentette szerdán a Financial Times.
Egy keresztkérdés muckafanoknak: ha a oroszországban száguld a hadiipar és alázzák a fél világot miért kell nekik nemszabványos 170-mm-es észak koreai löveg???
Majd hozzál róla valami felvételt, hogy valóban van ilyen löveg orosz területen.
Egy keresztkérdés muckafanoknak: ha a oroszországban száguld a hadiipar és alázzák a fél világot miért kell nekik nemszabványos 170-mm-es észak koreai löveg???
"A saját hazugságát is lehazudja ...." annyi nickje volt és mindegyikhez kitalált magának egy élettörténetet nem csoda ,hogy már nem emlékszik arra ,hogy melyiken mit hazudott.
Tudod veled ellentétben lajoska én nem csak fényképen láttam légvédelmi komplexumot lajoska hanem lőttem is vele lajoska mert légvédelmi rakétás voltam.
Kivéve Szálasi idejét ugyi? Persze ab ovo pártoltuk, különben nem is lett volna területek vissza. Hol ide, hol oda. Aki épp többet, jobbat ígér. Majd a végén a hatalom ígérete játszott a legjobban. Na nem a népnek.