Ron Werber cége 50.000 Ft/óra-ért dolgozott "szóbeli tanácsadásért" 2002-ben.
Én akkor kezdetem el dolgozni és akkor a fizetésem 47.000 ft. volt, de voltak emberek akik ennél kevesebb nettót kaptak (29.000ft/hó). Werber cége többet kapott óránként a "szóbeli tanácsaiért". Közpénz Werberék zsebébe az MSZP "jóvoltából". BOTRÁNY!!!! 2014-től miért lenne másképpen ha az MSZP nyerne? Baloldaliak! Erről is lehet ám beszélni, nem csak a trafikügyről (amiről megjegyezném: szintén botrány).
Hidd el, ha nem kellene nagy ész hozzá, akkor erre nem kellene külön szakember, hanem bármely szoci megtervezhette volna. Ez igenis egy összetett folyamat volt egy alapstratégiára épített jól időzített, szándékosan rossz adatértelmezések, támadások, ígérgetések, stb. Az ördög mindig a részletekben rejlik, kívülről könnyűnek látszik, de részleteiben elvégezni nehéz. Bár tudom a focihoz is mindenki ért Magyarországon...
A Polt nekiment a Hagyónak, a Hunvaldnak és a többinek is.
Most hol is tartunk?
A Hunvald még a repcsijét is visszakapta és a Hagyó sem úgy néz ki, hogy a végén ne kapna valami horribilis kártérítést, akárhova is teszi Szájerné az ügyet.
Mi lett a Kulcsárral?
Mi lett a 100 millás végkielégítéses BKV-s csajjal?
Egyedül azt a szerencsétlen cuslagot tudták bevarrni, de számomra az is maga a csoda.
A Szilvássy buli is csak azért működik, mert 80 évre titkosítva van a dolog, ha nyilvános lenne, már egy szót se lehetne róla hallani.
Jellemző bolsi módszer, hogy terelnek, tagadnak, amíg csak tudnak, aztán amikor már végképp menthetetlen az ügy, akkor jön, hogy "mit akarsz ezzel a régi hírrel"?
Nézz rá a dátumra is, amit előkapart ez a nagyonügyes tényfeltáró lapocska: 2002.
Mi a lótúró zavarhatna most már?
Nem engem zavar valami okos hozzászóló társam, hanem azt, aki jobbhíján előkaparta ezt a 2002-es dolgot. Gondolom őt is a Közgép, meg a 600 ezer forintos újságolvasó, na meg a többi. Valamit be kellett dobnia, hisz ezért fizetik.
Bár nem tartozik rád, de elárlom: több a nyugdíjam.
Na most lehet előkapnod a szókincsed és véleményezni a dolgot.
Valamivel le kell csillapítani a beteget is: csak rajta!
hát ha egyszer nem volt okos ember az MSZP-ben aki mutathatta volna az utat - erre csak Ron werber volt alkalmas és meg kellett fizetni a szakértőségét - jó eredménnyel amint láthatjuk.
Nyiss róla egy topikot! Hogy x lopott, az y-t nem menti, legfeljebb a vörösöknél. Itt most a werberről van nagybaszó, ha ez neked valamiért kellemetlen is.
Bizotos te nagyon jól jártál a vörösökkel. Lehet, hogy neked százharminc a nyugdíjad?:)).
Azt hiszik, azt nem az ővékből vitték. Egyébként is, az a havi százhúsz nyugdíj (több mint rengeteg ember keresete), az nagyon jó és , hogy lehetne háromszáz is, az meg nem érdekli őket. Megszokták a szalonnát meg a vöröshagymát, amin tatották őket a bolsik.:))