Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2020.11.03 0 0 447

Ilyen esetekre az alábbiakon érdemes átmenni: https://consumer.huawei.com/uk/support/content/en-gb00406737/

Nem tudom, hogy az angollal hogy állsz, ezért összefoglalom:

1. Állítsd le teljesen és indítsd újra az alkalmazást. Ehhez a beállításokban az alkalmazásnál használd a Force Stop (kényszerített leállás) funkciót (és törölheted a cache-et is szerintem), majd nyisd meg újra az alkalmazást

2. Nézd meg, hogy nincs-e frissítése a programnak.

3. Ellenőrizd, hogy a program kompatibilis-e a készülékeddel (keresd meg az App Galleryben). 

4. Ellenőrizd le, hogy milyen engedélyei vannak az alkalmazásnak, lehet, hogy ott van összeakadva valamivel.

5. Töröld az alkalmazás adatait a beállítások részben az alkalmazásnál (nálam: Storage/Clear data és a Clear cache mindig mehet)

6. Töröld le az alkalmzást és telepítsd újra az App Galleryből

7. Gyári beállítások visszaállítása, ha minden kötél szakad, de szerintem ez nem éri meg. :)

Előzmény: Medve6868 (443)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.03 0 0 446

Nekem ezt az emlékképezést meg automatikus címkézést a Google Photos csinálja, bár engem pont idegesít ez a funkció. :) De nekem 20 Pro van.

Előzmény: Bellina2017 (445)
Bellina2017 Creative Commons License 2020.11.03 0 0 445

Sziasztok! Egy P9 Lite Mini-t cseréltem le P30-ra, leginkább a fotózás miatt, amivel teljesen meg is vagyok elégedve. Felmerült kérdéseim viszont:

1. Nagy meglepetésemre nem találom a Galériából való Diavetítés funkciót, ami eddig a kép megnyitása után a Továbbiak fül alatt volt. Létezik, hogy ez nincs benne, vagy máshol kell keresni?

2. A Galériában a Felfedezés menüben elvileg automatikusan kellene csoportosítania témák szerint IS a képeket, nekem Hely és Idő szerint csinálta ezt csak meg.

3. A Galériában az Emlékeknél, szintén automatikusan létre kéne hoznia kiemeléseket egy adott napról, eseményről, stb. Egyelőre ebben a menüben sem mutat semmit, annak ellenére, hogy rengeteg fotó van, amiből válogathatna.

Köszi, ha tud valaki segíteni ezekben!!

papugaja Creative Commons License 2020.11.01 0 1 444

Szervusztok!

Vettünk a kisebbik lányunknak egy Huawei Matepad T8 tablet, amin tud majd szükség esetén itthonról classroomban feladatokat elvégezni.
Hát látom ám, hogy semmi google nincs rajta.

Keresgélés után végigcsináltam ezt:
https://ictfix.net/install-google-for-huawei-solution-2/
https://www.youtube.com/watch?v=eZVF9W-H228

De úgy tűnik, hogy ez egyfelhasználós megoldás, mert csak az a felhasználó marad beállítva, akit a folyamat során beléptettünk, másikat nem lehet utólag, illetve - és nekem ez a fontosabb - Family Link alá rendelt fiókot sehogy sem tudok beléptetni.

A cél tehát az lenne, hogy a gyerkőc family linkes felhasználóként hozzáférjen a classroomhoz, levelezéshez.

Van valami megoldás?

Medve6868 Creative Commons License 2020.10.25 0 0 443

Sziasztok. 

Van egy y7 2019-es készülékem. Az a gondom vele, hogy az okos óra alkalmazás állandóan kilép a háttérből. Hiába van beállítva a kézi kezelés, hogy a háttérben fusson, még is spontán kilép. Amúgy minden tökéletesen műkődik. A viber is ezt teszi. Gondolom valami beállítási gond lehet. Előre is megköszönném, ha tudnátok segíteni. Emui 8.2 fut a telón.

Előre is kösz}önöm. 

Üdv Karesz. 

kormi0712 Creative Commons License 2020.10.23 0 0 442

Sziasztok 

P30 lite-om van, és youtube, vagy appok közbeni reklámot 240p-360p minőségben játszik le.

Ha böngészővel nyitom meg a youtube-ot akkor simán megy a videó 1080p-vel, de az appal viszont hiába állítom a kép minőséget semmi sem történik. 

Mitől lehet ez?

Más is tapasztalt ilyen problémát?

Válaszokat előre is köszönöm. 

Att85 Creative Commons License 2020.09.27 0 0 441

Sziasztok.Mate 10 Pro, A csengetés felerősödik,a beállításokban nem találok lehetőséget,hogy egyenletes legyen a hangerő csengetéskor.Köszönöm a segítséget.

zenyka Creative Commons License 2020.09.25 0 0 440

Köszönöm, megpróbálom. 

Előzmény: Törölt nick (436)
Törölt nick Creative Commons License 2020.09.24 0 0 439

Beállítások / Alkalmazások (Apps) / Apps / Messenger (a listában keresd meg) / Értesítések (Notifications) Ott aztán egy egész sor értesítést ki tudsz kapcsolni egyesével, vagy fenn a csúszkával az összeset egyszerre. :)

Előzmény: videkiman (431)
Törölt nick Creative Commons License 2020.09.24 0 0 438

Lehet, hogy nem tölt rendesen a kábel. Ellenőrizd, hogy teljesen be van dugva a töltéskor, és nézd meg kölcsönkábellel (töltővel) is. Ha azzal nincs gond, akkor megoldódott, ha azzal is gond van, akkor aksicsere.

Ha mégis a wifiről veszed le, és internet nélkül merül, akkor passz! ;P

Előzmény: Mrs. von Bernau (432)
Törölt nick Creative Commons License 2020.09.24 0 0 437

Nekem 20 Prom van, ezért nem tudom, milyen a tied menüje. A beállításokban a hang részen vagy egy Dolby Atmos  menüpont? Ott vannak különböző kész beálltások, esetleg valamelyik jobban passzol. Vagy tedd rá a csengőhangot más formátumban, nekem a régi lementett kedvenceket nem szerette, csak kongtak, mint vödör a kútban. :)

Előzmény: laci19791202 (434)
Törölt nick Creative Commons License 2020.09.24 0 0 436

Teljesen eltűnt? Vagy marad a helyén sérült fájl? Utóbbi esetben vissza lehet hozni, szerviz vagy otthoni barkács fájlhelyreállító szoftverrel. De esetleg a Fájlokban nézd végig az összes könyvtárt, esetleg zsebben megnyomódó gombok is okozhatják, hogy máshova átmásolja mindet. Persze ugyanígy törlődhet is.

Előzmény: zenyka (435)
zenyka Creative Commons License 2020.09.24 0 0 435

Üdv mindenkinek!

Mate 20 lite a telóm. Eltűnt a semmibe 900 kép róla. Sajnos nem volt szinkronizálva a felhőbe. Hogy tűnhet el csak úgy a kép? Vissza lehet e hozni valahogy? 

laci19791202 Creative Commons License 2020.09.16 0 0 434

Szép napot.

Egy olyan kérdésem lenne hogy P30 lite nál lehet esetleg a kiválaaztott csengőhangnak a hangszinén változtatni?

Egyszerűen siralmas ahogy szól.

Köszönöm szépen ha valaki tudna ebben segíteni.

Tibi666666 Creative Commons License 2020.09.08 0 0 433

Sziasztok!,Huawei P30 lite-nal nem tudom kikapcsolni a Google Play Protectet. Vagyis azt,hogy lehessen külső forrásból származó alkalmazást letölteni. Nem engedi. Mi lehet a probléma?Nagyon fontos lenne. Jelöli,hogy be van kapcsolva,rábökök,hogy kikapcsoljam de mintha még az ujjamat sem érzékelné nem enged semmit. Köszi 

Mrs. von Bernau Creative Commons License 2020.09.01 0 0 432

Sziasztok!

Az okostelefonom két éves. Pár hete az a szokása, hogy leveszem a wifiről, 50 %-os töltöttséggel, aztán nem használom negyed óráig, megnézem, és 2%-osra esett a töltöttsége. Valaki meg tudja mondani, hogy az akkumulátor ment-e tönkre benne, vagy vírus okozza?

videkiman Creative Commons License 2020.08.27 0 0 431

Sziasztok!

Huaweii P30. Hetek óta nem tudom kikapcsolni a messenger hangjelzését a telefonon. Korábban úgy működött (bár pár naponta mindig újra be kellett állítani), hogy az alkalmazások menüben a hangbeállításoknál némára tettem az értesítést. Ezt most hiába csinálom, az első üzenetnél megint elkezd pittyegni. Kipróbáltam már mindent, ha az összes értesítést lenémítom, az a kibaszott messenger akkor is csipog. Elég idegesítő. A korábbi Samsung telómon az appon belül tudtam olyan csengőhangot választani, hogy néma, itt nincs ilyen. 

Van erre megoldás azon kívül, hogy full lenémítom a telót? Ezt a rendes bejövő hívások csengése miatt elkerülném.

DaNi16567876545zgg7 Creative Commons License 2020.07.19 0 1 430

Sziasztok! HUAWEI P30 Prom van és már egy ideje véletlenszerűen azt dobálja fel néha egymást követően sokszor,hogy Új címke begyűjtve és alatta, hogy üres címke. Ez mitől elehet vagy hogy lehet leállítani? Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm. 

Törölt nick Creative Commons License 2020.07.16 0 0 429

Köszi! :) Általában megy simán copy-paste-tel, de eztán leellenőrzöm, mit ír a linkablakba.

Előzmény: Doky586 (428)
Doky586 Creative Commons License 2020.07.16 0 0 428

Használd a link beillesztése funkciót.

Vagy tedd elé a http:// jelet.

Előzmény: Törölt nick (426)
borobogyo1 Creative Commons License 2020.07.16 0 0 427

Köszönöm

Előzmény: Törölt nick (424)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.16 0 0 426

Másodjára is elrontotta fórum, pedig elküldés előtt rendesen nézett ki. Fura.

Előzmény: Törölt nick (425)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.16 0 0 425

A link rendesen: pocs-33-mm-100-db-p394526" rel="nofollow" data->https://www.bestmarkt.hu/gemkapocs-33-mm-100-db-p394526

Előzmény: Törölt nick (424)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.16 0 0 424

Keríts egy átlagos méretű fém gemkapcsot, hajtsd ki az egyik szárát, és azzal is ki tudod nyitni. Direkt úgy van csinálva, hogy azzal is működjön. Csak ne legyen rajta gumiborítás, a legegyszerűbb legyen, pl. pocs-33-mm-100-db-p394526" rel="nofollow" data->https://www.bestmarkt.hu/gemkapocs-33-mm-100-db-p394526

Előzmény: borobogyo1 (423)
borobogyo1 Creative Commons License 2020.07.16 0 0 423

Elhagytam a tüskebökit, amivel a sim-kártya tartót ki lehet pattintani. Lehet ilyet kapni, vagy próbálkozzak másfajta tűvel? Nem szeretném kinyírni a telefonomat.

Törölt nick Creative Commons License 2020.07.09 0 0 422

Visszaszámolás közben csinálja elméletileg. Utána nincs a kép a galériában?

Előzmény: pacsu76 (421)
pacsu76 Creative Commons License 2020.07.09 0 0 421

Sziasztok, Huawei p30 pro telcsit használok, az új frissítés óta a fotózás "este" beállítással nem működik, visszaszámol, majd nem történik semmi. Tapasztalta más is? Mi lehet az oka? Megyek nyaralni, és aggaszt a dolog. köszi a tanácsokat.

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.30 0 0 420

Ezt érdemes lenne a szolgáltatónál megkérdezni, nem vagyok benne biztos, hogy telefonhiba. Ha esetleg le kellett vágni az új telefonhoz nanora a SIM-kártyádat, lehet, hogy megsérült közben.

A következőket is végigpróbálhatod előtte:

1. Ellenőrizd, hogy egész biztosan  nem mozdult el a kártya, amikor a helyére tetted a kis ablakot

2. Ellenőrizd, hogy másik telefonban működik-e a kártya.

3. Ellenőrizd, hogy nem roamingol-e a telefon, illetve ha igen, akkor a szolgáltatónál ez engedélyezve van.

4. A beállításokban (Settings/Mobile Network/SIM management ~ Beállítások/Mobilhálózatok/SIM-kártya kezelése) kikapcsolni majd vissza a nem működő kártyát. Egy teljes kikapcsolás és bekapcsolás is megoldhatja.

5. Próbáld meg a szolgáltatóhoz való kézi csatlakozást: Settings/Mobile Network/Mobile data (.../Mobil adatok) részben alul a SIM 2 részben a Carrier (Hálózat?) menüpont alatt kikapcsolhatod az Automatikust. Aztán egy darabig keresi az elérhető hálózatokat, és a megjelenő listából kiválaszthatod a megfelelőt.

Előzmény: Törölt nick (414)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.30 0 0 419

Elsőnek a "Settings/Battery/Battery usage" részben keresgélnék, hogy mi pusztítja. De ott vannak még a Settings/Battery/Power consumption details és a Settings/Battery/More battery settings/Power-intensive apps részek is, hátha ebből valamelyikben megtalálod a bűnöst.

Magyarul talán: Beállítások/Akkumulátor/Akkumulátor használat .../Energiafogyasztási részletek és /További (akkumulátor)beállítások/Energiaigényes alkalmazások, de csak ezért nem akarom átállítani angolról.

Ha nem találsz semmit, akkor éjjelre még mindig átkapcsolhatod ugyanitt a Battery részben energiatakarékos módba, akkor a hülyeségeket nem engedni futni a telefon, és nem merül annyira.

Előzmény: Eostamas (416)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.30 0 0 418

Én semmit se vettem észre.

Előzmény: Los Che (417)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!