Macika és Pistike állnak egy bolt bejárata előtt. Csókolóznak. Kép távolodik tőlük, és kiderül egy Tesco előtt állnak. Macika is tol be egy bevásárló kocsit, és Pistike is.
Megrakják kajával, piával, édességgel, keresztül tolják a kasszasoron, riasztanak a pénztárak, jönnek a biztonsági őrök, Macika befenyeget egy "megöllek téged ge.i meg a családodat is, mert ismerlek ám!" felkiáltással arrébb löki mindet, és kurvára felháborodva kimennek a Tescóból.
Utána már vidáman röhögve pakolják tele a 10éves Mercit, és sztorizgatnak közben... Te figyelted hogy beszart az a hülye pénztáros luvnya mikor ráüvöltöttem!?.... és egyéb diákcsínyeket mesélgetve mennek haza.
Szerintem vissza kell hozni a megélhetési bűnözést, csak már havi 50 ezer Ft-ig.
Ennyit igazán kibírnak a multik!
:)))
Amúgy nálad a pont!
A sok liberális idióta balfasz nem fogja fel hogy a cigányokat szegregáltan kell nevelni, oktatni.
Nem tudják mire jó a kés-villa páros, van aki a hátsóját sem tudja kitörölni (nem tanították meg), vannak sokan akik iszonyat csúnyán trágárul beszélnek a legtermészetesebb módon (nem is ismernek mást), és a nagy többséggel iskola után nem foglakoznak otthon lecke ügyileg.
Namost ezek a kurvára nagyon halmozottan hátrányos gyerekek iszonyat visszafognak bármilyen normális osztályt, óvodát, ha oda normális gyerek is jár. Az nem tud fejlődni, sőt, csak félve jár majd iskolába.
Ha valakit fel kell zárkóztatni, azzal külön kell foglalkozni. Ahogy ha a gyerek nem jó matekból, elviszed délután külön egy matektanárhoz korrepetálásra.
Ám a cigányok semmiből sem jók, nem csak matekból. És nem azért nem jók, mert nem tudnák felfogni, hanem mert olyan életből jönnek, ahol ezek a dolgok nulla fontosságúak.
Tehát a halmozottan hátrányos cigányokat egész nap úgy kell tanítani, hogy korrepetálsz is. Már ha azt akarod, hogy valami haladás legyen.
Hanem hogy például megkapja azt a plusz támogatást, amire nekem nincs szükségem...
Neked... lehet.
De ha egy olyan sokgyermekes "magyart" fognak kilakoltatni, aki egész életében dolgozott, amíg a cigány munka nélkül jut egy csomó juttatáshoz, akkor elszabadulnak az indulatok...
Végülis... tipikus rózsadombi elgondolások, a röbbi rózsadombi szavazónak...
Úgy tűnik, a teljes jogegyenlőséget többnyire meg tudjuk emészteni,
a pozitív diszkriminációról meg mindenkinek leginkább az elszórt pénz jut eszébe - holott ez nem törvényszerű. Megvárhatnánk, míg Fodor kifejti.
A pozitív diszkrimináció nem feltétlen üti a jogegyenlőséget sem, hiszen nem arról van szó, hogy a cigány mondjuk a bíróságon kap 50 % kedvezményt :-)
Hanem hogy például megkapja azt a plusz támogatást, amire nekem nincs szükségem, (vagyis, ha én nem kapom meg, nem szenvedek hátrányt) mert a neki hiányzó készségeket, ismereteket én (vagy a gyerekem) hozom otthonról.
Érdekes elképzelésed van a jobboldali liberálisokról...
Pozitív diszkrimináció? Pénzt nyomni feneketlen zsákba, adni elvárások nélkül. Tipikus baloldali működésképtelen elképzelés.
Meleg házasság mint fontos cél? Az ellenkezője se érdekes egy jobboldalinak, tök mindegy, a balosok rágódnak ezen a hülyeségen mert ennyire telik tőlük.
"az MLP terveiben szerepel a teljes jogegyenlőség (így például a melegek házasságának elismerése) és a romákkal szembeni pozitív diszkrimináció kiszélesítése is"
Nem-e lehetne-e ezt elsőre úgy megvalósítani (persze kizárólag a pozitív diszkrimináció jegyében), hogy csak a romák cigányok között ismerik-el a "meleg""házasságot"? Az így létrejött "melegpárok" természetesen cigánygyerekeket is örökbefogadhatnának.
Ha nem lenne elcsúsztatva a gyöztes min. 2x visz mindent irányba az új választási törvény, akkor hosszú távon kialakulhatna végre egy új pártstruktúra... ideje lenne, sajnos kevés az esély
Amúgy Fodor maradt jobb-liberáis ami jó, programjuk is kemény és nyilt, persze lehet, majd matrázni, a népszavaztunk róla, népnyúzó, karvalytöke és egyebeket...
úgy látom a fidesz nyugdíjas+törzsgárdán kívüli rész éppen újraosztódik...
stabil jobbik ill mszp bázis van... Gyurcsánynak is van egy kis fix bázisa...
de a bal/közép/liberális potenciális szavazókat most már egyre többen szólítják meg...
LMP mellet 8ami egy zöld/komenyista/bölcsészpárt) ott van Bajnai Balközépen, ill. most Fodor Jobb/liberális vonalon...
.... az MLP terveiben szerepel a teljes jogegyenlőség (így például a melegek házasságának elismerése) és a romákkal szembeni pozitív diszkrimináció kiszélesítése is.