Keresés

Részletes keresés

Sumo fan Creative Commons License 2022.11.12 -2 1 23585

De Péter, mint több diplomás,  anno a kosárlabdában elért  sikerei fényében

Apró pontosítás: Tihanyi Péter NB I-es röplabdázó. Az viszont igaz, hogy mindig nagy tehetségnek tartották.

Előzmény: Tulipántoss (23572)
nlion Creative Commons License 2022.11.12 -3 1 23584

most h utolsó hét jön már nem is kerül fel egy nappal hamarabb az rtlmost+-ra?

Böszőke13 Creative Commons License 2022.11.12 -2 3 23583

Előre élvezkedett,hogy bosszantja majd Kareszt, hiszen tudta, Mesi mellé áll,nem kérdés,hogy nyomós oka volt az ittlétének, mi több kifejezetten jót cselekedett....

Előzmény: Bomc (23582)
Bomc Creative Commons License 2022.11.12 -3 1 23582

Bence miért csak akkor vette elő a töltőt amikor Mesi kijött, miért nem mindjárt akkor, amikor Karesz kérdezte mit csinál itt?!

Sezike Creative Commons License 2022.11.11 -3 1 23581

Kinek?:"D

Ez "kicsit" lemaradt a mondatodból :))

Előzmény: NO HAB (23580)
NO HAB Creative Commons License 2022.11.11 -3 1 23580

Húúúú ennek milyen feje van 😁😁😁😁😁

Sezike Creative Commons License 2022.11.11 -3 1 23579
nlion Creative Commons License 2022.11.11 -2 3 23578

na laliék lagzijának szervezésére nem lehet 1 évet hagyni csak 1 hetet mert ugye november 18 péntek muszáj meg legyen :D

dojcstomi Creative Commons License 2022.11.11 -6 2 23577

Igazatok volt, ezek ha be akarnak somfordálni valahova és ürügy kell, mindig a töltőkártyát húzzák elő. Most is ez volt! :D

Meg én megértem, hogy ezek itt a kommunában barátok, de így egyiknek sincs igazából magánélete és nem is hagyják egymást békén. Lásd: Joe vs. Szofi.

Ez a Szofi annyira irritál már, hogy rossz nézni. :D Állandóan cseszegethetnékje van! :D

Brúnó nem nagyon tudja az illemet, étterembe a férfi lép be először, na persze érdekes kérdés, hogy a látott jelenetben hogy lehet ezt kivitelezni, ha az ajtó kifelé nyílik. Elvileg belép és megtartja a nőnek.

dojcstomi Creative Commons License 2022.11.10 -8 2 23576

Mai rész után nem tudom eldönteni, hogy ki idegesítőbb Szofi vagy Lali. :D

Perdita-Pong Creative Commons License 2022.11.09 -3 1 23575

Mesi befejezte a pótmamáskodást , már nem fontos Rebeka ? Sztem Bencével rossz  fog történni,  mintha mondták volna, hogy lesz szomorúság is a végén.  Akkor Mesivel mi lesz? Már ha jó a megérzésem.

dojcstomi Creative Commons License 2022.11.09 -8 3 23574

Hát az Áron-féle akció kapcsán pont az jutott eszembe, hogy OK, Kornél kibukott, hogy a robbanószeres merénylet baromság, de én a helyében taktikát váltottam volna. Azt mondtam volna, hogy OK benne vagyunk Fanni is meg én is és amikor elborul a többiek agya, akkor lelépünk és otthagyjuk őket a picsába. LOL Mert már az is szánalmas kissé, hogy Áron örökké a "bízhatunk-e benned" témán rugózik.

Erre a mai részben Dani valami hasonlót javasol Kornélnak. :D

Amúgy meg hogy lettek ezek ilyen sokan? A múltkor volt Fannin, Kornélon és Áronon kívül a másik srác, meg két csaj. Most meg hirtelen még 3 csaj jelent meg a semmiből.

Ezek kajak frizbiznek az autószerelő műhelyben?

Ennek a Király Péternek se tanították meg, hogy kell artikulálni. Semmi baja a fülemnek, sajnos minden olyat is meghallok, amit nem kéne. De ezt a csávót egyszerűen nem lehet érteni. Hadar, elkeni a szavakat stb..

Ashley-d Creative Commons License 2022.11.08 -5 5 23573

Ez jó hír😌 Ezek szerint kiselejtezik végre a selypítős idősebb meleg riportereket?

Előzmény: Tulipántoss (23572)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.11.07 -3 8 23572

Ma,  az RTL "Reggeli" című műsorában bemutatták a két új műsorvezetőt!

Az egyik az RTL Híradóból  nyolc és fél év után búcsúzó Szabados Ágnes. 

(Ez nem volt meglepetés, mert előzőleg este Szabados Ágnes egy csokor virággal elbúcsúzott már a nézőktől.)

De a "Reggeli" c. műsor új férfi műsorvezetője nagy meglepetés volt számomra!

A másik új férfi műsorvezető pedig nem más, mint az Éjjel-Nappal Budapest c. sorozat alap embere, a Konyhafőnök VIP egykori versenyzője,  Tihanyi Péter  (ÉNB Karesz) lesz. 

Örülök és gratulálok Tihanyi Péternek! (Tihanyi Péter sorozatbeli karaktere olyan amilyen. De Péter, mint több diplomás,  anno a kosárlabdában elért  sikerei fényében, mindig is szimpatikus volt Kareszként is. Mert az értelem, a szimpátia ott volt az arcán. Családja, gyermekei körében  példamutató, szimpatikus ember benyomását keltette. Egyébként, felesége, gyermekei anyja Simon Bernadett, akivel a sorozat Lizájaként jöttek össze anno.) 

Tihanyi Péter szerdán fog először szerepelni a csatorna "Reggeli" c. műsorában. Sok sikert!

watson75 Creative Commons License 2022.11.07 -6 3 23571

reteklubnál nulla jogi szakértés van! Apró gyanúért majd bebaccák Joe-t a sittre, de pl Dávid, márk meg báró erőszak+emberrablás NULLA következmény!

Gábor85_ Creative Commons License 2022.11.07 -2 1 23570

ki az a titkozatos idegen, régi szerelem, akivel Joe találkozgat titokban?

Sumo fan Creative Commons License 2022.11.05 -3 5 23569

Úgy látszik, hogy. hogy a Henit (az új fodrászcsajt) a készítők -sportnyelven szólva- "posztra igazolták": hasonló  minden lében kanál kiváncsiskodó, mint a Tivadar volt- talán kevésbé idegesítő kiadásban.

Böszőke13 Creative Commons License 2022.11.05 -3 4 23568

Már csak az operatőrt sajnálom, mikor  Márk/Petra felvételeket készíti és folyton mozgatni kell a kamerát  fel le , mert egy felvételre nem fér rá mindkettőjük feje egyszerre,csak ha távolabbi a felvétel  :)  :)

dojcstomi Creative Commons License 2022.11.05 -4 1 23567

Dávidnak ezek a random felbukkanásai kicsit azt éreztetik a nézővel, mintha ő az egész sorozatban bármilyen szereplővel való viszonyában bennfentes lenne. Mintha neki bárhova bejárása lenne és bármit megtehetne. Báró feeling. LOL

Tehát a sörivás jót tesz a tartásnak. Micsoda bölcsességek Bencétől! LOL

nlion Creative Commons License 2022.11.04 -1 2 23566

Érdekes h egyes sorozatokat amelyek jobbak sokkal hamarabb kaszálnak. míg más sorozatokat addig nyújtanak míg már nem nézi senki.

dojcstomi Creative Commons License 2022.11.04 -4 1 23565

Ha már Mesiék így benéztek a Klauzál utcai Antik-Bazárba. Nektek mi a véleményetek róla? Érdemes ott bármit is venni? :D

Azért valójában akármilyen "sótlan" is ez a sorozat, egyvalamire biztosan jó:

Megismerheted milyen helyek vannak Budapesten. (vidékiek előnyben) Főleg vendéglátóhelyeket, de nem is feltétlen a helyek bemutatása a lényeg, hanem csak megmutatása, hogy ha lehetőséged van, akkor így magad is meggyőződhess róla, hogy milyenek a megmutatott helyek a valóságban.

Hmm... azért így előrevetíteni valamit elég fura. Azt mondja aggodalmaskodva Karesz Mesinek, hogy lehet, hogy Bence most is ott ólálkodik a hajó körül és őket lesi. Erre nem sokkal azután tényleg ezt csinálja. :D

watson75 Creative Commons License 2022.11.03 -2 3 23564

Mert itt még a 40es faszik,nők is úgy viselkednek mint a kanos tinik. Kb az az értékrendjük. Lófax egzisztenciája nincs egyiknek sem.   

Előzmény: Böszőke13 (23563)
Böszőke13 Creative Commons License 2022.11.03 -3 7 23563

Nem kell csodálkozni  rajta, látható hogy mindenáron akar egy gyereket, akit gondjaiba vehet, arról meg ki tehet,hogy folyton mellé fog.... Hanna bezzeg teljesen elfelejtve, pedig már unokája is van.

Más: ez a liliputi ,öregecske tanítónő is olyan eszes tanár létére, hogy a tanteremben akar szexelni  Márkkal, valakinek a mániája ez a munkahelyi szex? Műhely, iskola, bár wc, kórház,jobbnál jobb helyek ilyen célra. Kellemes, meghitt körülmények között esze ágában sincs senkinek..

Előzmény: dojcstomi (23562)
dojcstomi Creative Commons License 2022.11.03 -4 3 23562

Nem értem, kb. 2-3 rész erejéig láthattuk ezt a Zsombor gyereket, aztán összeverik és napokig virraszt mellette Dzsó? Hiszen alig ismeri.

nlion Creative Commons License 2022.11.02 0 1 23561

látom többen megírták megvan a dátum a sorozat fináléjának 

2022.11.18., Péntek 21:30 - 2405. rész

befejező rész

gall69 Creative Commons License 2022.11.02 -1 2 23560

Záró akkordnak ez elég langyos.

Balu424 Creative Commons License 2022.11.02 -1 1 23559

Tessék...finish

Tulipántoss Creative Commons License 2022.10.30 0 4 23558

Rég jártam erre! Azt hittem már ténylegesen zárják le a szálakat, hiszen nem sok idő van már hátra?! De nem!

- Meglepődtem már október elején is, hogy Bencét visszahozták a sorozatba! De minek?! Mi történt azóta, mit tudott mutatni?! Azon kívül hogy hol ilyen, hol olyan hangulatban van? Hol  az elvonási tünetek miatt szenved, hol azért mert harcolni  kell Mesiért. Hol azért, hogy éppen milyen fázisban tart gyógyulása!  Szórakoztató? Nem! (A jóvágású, jóképű srácból egy roncsot csináltak még nézni is rossz! Azt viszont ismét el kell mondani, hogy jól játssza a karaktert! De ezt tudtuk az előtt is, amíg nem hozták vissza!)

- Nem volt elég Bence, Dávid nyűglődését, cirkuszait nézni drogügyből kifolyólag, most ugyanezt eljátszák Joe-val is?! Miért kellett ide ez a Zsombor ügy?! Hogy a néző Joe-val szalagáljon a kórházba? Hogy azt nézzük még a sorozat végéig, hogy Joe teljes letargiában van Zsombor miatt.  Sőt, fel sem akar már kelni, és a lakótársai gondterheltek, hogyan segíthetnének rajta?

De  majd az élet megoldja és "felkelti", ha jön érte a rendőrség. Most kinek hiányzik ez is?! Kórház, egy ember válságos állapota? Nem elég Bence drogos karaktere, még egy cirkusz Zsombor miatt is.

Lesz még egy pár álmatlan éjszakája Joe-nak is. Kellett neki azt kiabálni a lakásfestés után, hogy " szeretne ebben a pazar lakásban lakni egy rakás fiatal között. " Hát, jah! Szükség van a szép lakásban, a olyanra is, mint meztelen, dőre-pőre Lali. És még sorolhatnám, de nem teszem! Két-három hét múlva, már úgysem lesz jelentősége semminek, okafogyottá válnak a mondatok is.

- Írtátok lentebb, hogy november 11-ig biztosan tart a sorozat. Beleolvasva az előzetesbe, és annyira nem fog történni semmi előremutató, lényeges dolog, hogy már úgy érzem nem bírom ki fél lábbal a sorozat végéig! :))) Ráadásul tudom, hogy a beígért nagy durranás csak marketing duma.

Node mit is mondjanak ?! Azt nyilván nem fogják a néző orrára kötni, hogy csak szenvedés, töltelék potyogtatás lesz, hogy car sem fog történni, de azért nézzétek! :) És én meg továbbra is várom a nagy poént a végére, mert "azt ígérték".............

ilci56 Creative Commons License 2022.10.30 -2 4 23557

Dehogy volt fair ahogy Virág lepatintotta Danit aki amúgy egy rendes családszerető normális gyerek kitartott a balesettel kapcsolatban is mellette.Vicckategória,hogy újra full beleszeretett a retardált sikhülye hencegős Laliba akit 2 hete pofán vert mert az megcsókolta felvétel közben őrjöngött mi nem vagyunk egy pár.Erre 1 hét múlva újra egy pár.Rebeka is a múltkor az egész hétvégét Rubennel töltette szexeltek agyba főbe most nem szajkózza senki egy 16 éves még gyerek szlogent.Apuci eltünt a rákba Mesi úgy szintén ő meg élheti egyedül az életét se gyám se szülő ......Fanninak az a környezetvédős fához bilincselt sztorija is olyan mondvacsinált akció volt szerintem.

Előzmény: dojcstomi (23555)
Böszőke13 Creative Commons License 2022.10.30 -1 2 23556

Lalinak mindegy ki előtt meztelenkedik, emlékezz csak rá, mikor az utcán rohangált meztelenül..( csak azok szenvednek, akik látják, az meg kit érdekel)

Előzmény: dojcstomi (23555)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!