Lendvai Ildikó Baráti (LIBA) kör helyett Kunhalmi Ágnes BAráti (KÁBA) kör.
Sokszor bizonytalan vagyok, mintha Lendvait látnám, lehet, hogy ő, csak még több a botox?
Stílus, retorika, arrogancia, demagógia ugyanaz.
""Mi is futásnak eredtünk. Én még sosem éltem át ilyet, hogy milyen a tömegpánik, amikor az emberek rohannak, kiabálnak, a gyerekek sírnak, elesnek, az emberek átgázolnak egymáson."
Ha sikerül a kampányuk, betelepítik a már jól kiválogatott személyeket és netán történik pár ilyen "esemény" (gázolás, baltás ámokfutás, robbantás), akkor csak széttárja a kezecskéit? Vagy ő is azt fogja mondani, " no one was shot, no one was tortured "
Csak ne ráncolná a homlokát és ne húzná fel a bal szemöldökét, amikor ilyen tudálékosan elmagyaráz valamit.
Amúgy picit érdekessé teszi (bár sajna a politikusaink nagy részére igaz, hogy valami vaj van a fején), hogy ugyebár okirathamisításért már el volt ítélve.
"2005 novemberében engem például jogerősen pénzbüntetésre ítéltek közokirat-hamisításért, egy diákigazolványos visszaélésért.”"
Az is nagyon érdekes, hogy a pártja uralma alatti oktatással kapcsolatos leépítésekről egyszerűen elfelejtkezik, igaz az akkor "szükséges és indokolt volt".
"Horváth szerint a fővárosi oktatási hálózatban jelenleg 13-16 ezer üres férőhely van, ezek fenntartása kidobott pénz. Az átszervezések révén a főváros idén egy-, jövőre hárommilliárd forintot takarít meg az oktatási ágazatban. Az összevonások miatt az érintett iskolákban összesen ezer álláshely szűnik meg."
Ja, se a diákkörök, se a szakszervezet sem tiltakozott. Hát ilyen ez.
"Egy sikeres kvótareferendum az oktatásnak is komoly károkat okozna az MSZP szerint, ezért a párt arra kérte a választókat, hogy október 2-án maradjanak otthon, hogy "Európában maradhassunk, (...) hogy Európában tanulhassunk"."
"Ha a referendum sikeres lesz, akkor Magyarország még egy lépést tesz afelé, hogy kilépjen az EU-ból és akkor a magyar fiataloknak olyan programok sem állnak majd a rendelkezésére, mint például az Erasmus – jelentette ki."
Szerintem azt még ő sem tudná megmagyarázni, hogy jött ez így össze.
Van még arrafelé pár "vezér" akinek kár megszólalnia: T.K, B.K. Velük biztos hogy nem erősödik az MSZP. Valami karizmatikusabb "rondaságok" kellenének...
A választásokhoz kevés az, hogy "csinos pofija" van, azzal más műfajban lehet hírnevet szerezni.