Íme, az IMF követeléseinek listája: nyugdíjak csökkentése; nyugdíjkorhatár-emelés; családi pótlék csökkentése; személyi jövedelemadó-emelés; privatizáció; utazási kedvezmények csökkentése; bürokrácialeépítés; általános, értékalapú ingatlanadó; önkormányzatok kiadásainak csökkentése; bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának” – írja a Magyar Nemzet a Valutaalap állítólagos feltételeit.
És mit gondolsz az ájultan tapsikolók milyenek? A született luzerek milyenek? Akikkel mindent meg lehet tenni, azok milyenek? Akiknek még szavuk sincs a saját életük megnyomorítása ellen, azok milyenek?
Akik hagynak garázdálkodni egy eszement csapatot, azok milyenek?
Mi csak röhejesek vagyunk a szemedben, és igazad is van.... már régen sokkal keményebbnek kéne lenni... míg nem lesz késő.
Előre bocsátom, hogy nem vagyok az elvtársad.... szégyellném magam:O) Bocsi!
Hogy Kádárról mi a véleményem? Nem érdemled meg, de elmondom: egy gusztustalan diktátor. Röviden. Akire életében kb. ugyanolyan undorral néztem,ahogy ma méltó utódjára, Orbán Viktorra.
Lehet persze őt is mentegetni, hogy elment a falig, meg addig jó.... és ez igaz is egyébként.
Én viszont soha nem tudtam megbocsátani neki, hogy tönkretette az életünket.....mégiscsak ő volt az, aki felvállalta ezt a szerepet. Ha ő nem, felvállalta volna más... csak ő ügyesebb volt. Még azt sem vitatom el tőle, hogy az adott lehetőségeket tényleg kihasználta az utolsó centiig. A kisembereknek biztosan nagyobb biztonságérzete volt, mint most, miközben elvették tőlük az önálló életre való képességek megszerzését.
Ennek a levét isszuk még ma is.
Viktor ugyanerre törekszik.... nagyon nagy hasonlóságot látok ... a különbség csak annyi, hogy Kádárnak nem voltak olyan költséges szórakozásai, mint stadionok, és nem volt földmániás sem..... vagyontalanul halt meg.
Egyenlőre még nincs a szeméttombon,mint az mdf,kisgizdák,szdsz,és valamivel erősebben állnak,mint a gyurcs0tány féle dk,vagy a millások,lmp-s kisbuckák ....
Ez tényleg nem. A te véleményed sem számít. Pont annyira nem, mint az enyém.
Viszont a számok azok számok. Az eredményeket számokban mérik.
Már mondtam: fel nem foghatom, hogy támogathat valaki olyasmit, ami a saját romlását eredményezi. 2 éve csak lefele csúszunk minden területen. Egyetlen pozitívumot nem tudnék felsorolni... és ez azért már művészet. Az meg a pofátlanság teteje, hogy ezt sikernek próbálja valaki beállítani.
A kudarc hegyeknek tapsolni pedig .... inkább nem minősítem, mit jelent.
Azért az se kutya, mikor gyakorlatilag mindenkit árulónak nevezett, aki nem az ő politikáját támogatja, mert aki őt nem támogatja az Magyarországot nem támogatja, mert ( ezt nemmondta ki) tehát mert Magarország=Orbán Viktor.
Itt tartunk. Innen már csak egy lépés a másképp gondolkodók perve fogása. Rákosi is így kezdte.
Arra senki nem gondol, hogy esetleg tévedhet is? Akkor mi van? Ki a hazááruló? Meg labanc?
Orbán mindig a a saját kormányzása alatt gazdagodott látványosan.
Ez már magában is köztörvényes bűnözés. Az Ángyán által előadottak tények, rámutatnak a hatalommal való visszaélésekre. Függetlenül attól, hogy azt hiszik, hogy ilyesmit büntetlenül meg lehet tenni, mert olyan törényeket hoztak, hogy ezt meg lehessen tenni.
Normális országban ennek a tizedéért is börtönben kötnének ki...
"Magyarország stabilan áll a lábán, és csak az Európai Unió válsága miatt van szükségünk az IMF segítésére - mondta Orbán Viktor a parlament őszi ülésszakának nyitónapján."
Ez kemény, nagyon kemény.
Egyet viszont nem értek?
Ezt kinek magyarázza? Valami óvodás csoport hallgatja ezt vagy ki a közönség?
Vagy ennyire sötét a fanatikus hívő réteg, hogy ezt benyeli?
Nem értem.
De ez sem kutya:
"Az eurózóna rossz bőrben van, a válság nem enyhül, Magyarországnak pedig meg kell védenie magát attól a válságtól, amit nem ő okozott - mondta Orbán Viktor"
Még mindig a mocskos nyugat.
Ezt halottam már, kb 25 évvel ezelőtt Hofit hallgatva:
"Szóval értjük, ha kinn rossz, akkor nekünk is az. De mikor kinn jó, nekünk akkor miért nem??"
Most azért az LMP-s Karácsony G.. és Mesterházy a szemébe mondta .... mutatták az arcát. Ha gesztussal és nézéssel ölni lehetne, ma tömeggyilkosság történt volna a parlamentben:O)))
Ennél még keményebb szövegekre lenne szükség... érdemes volt nézi a fideszes képviselők döbbent és ijedt képét is. Aztán a megkönnyebbült ellazulást, mikor Orbán kezdett beszélni.... Sokkal többet kéne mutatni az arcokat:O))
Az éhező, lecsúszó, különféle megalázásoknak kitett továbbá az egzisztenciális félelemben élő magyarok nem szavaznak a jelenlegi kurzusra és ezek nagyon sokan vannak. Azok akik tudatosabbak és látják
Hiába nincs semmi ami növeli a politikai tudatosságot mint az egzisztenciális félelem, az éhezés....
Az éhező, lecsúszó, különféle megalázásoknak kitett továbbá az egzisztenciális félelemben élő magyarok nem szavaznak a jelenlegi kurzusra és ezek nagyon sokan vannak. Azok akik tudatosabbak és látják, hogy a jogrendszert leépítették, háromszoros bóvliba és recesszióba kerültünk, eközben 2020-ra megvalósuló teljes foglalkoztatásról beszél Matolcsy, Orbán azt mondja a parlamentben, hogy az európai válság miatt kerültünk bajba, azok pedig észérvek miatt nem szavaznak a Fideszre. Nem egy véleményről van itt szó a 8 millából.
És az mi, hogy ezekkel a tollakkal ékeskedve sikerült egyelőre a hiányt kordában tartani ... és mi lesz, mikor elfogy? Hozzányúlnak az MNB tartalékhoz?
Megmondom neked előre: hozzá fognak nyúlni és majd azt is sikerpropagandára használják majd ... te meg azt is el fogod hinni..... sajnos.