Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2549

Tudod,számomra az a röhejes,hogy mekkora komolysággal,elhivatottsággal politizálnak itt egyesek  ...

Szinte vérre menően .

Vannak,akik meg csak köpködni járnak ide,semmi értelmes hozzászólás,csak a mások szekálása ...

Előzmény: Törölt nick (2538)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2548

Élem az életemet,és nem a poitikától,politikusoktól várom,hogy jobb legyen ...

Abból már kinőttem .

Abból is,hogy naponta telesírjak minden topikot ....

Előzmény: asta (2540)
asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2545

Nem baj:O)) Miért lenne?

Előzmény: Törölt nick (2544)
WYW Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2543

Mert a mostani parlamenti többség miért szavaz meg egyhangúlag minden baromságot szerinted, hanem ugyanezért?

Na ugye?! :-)

Előzmény: Törölt nick (2541)
asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2542

...vagy légnyomás:O)))

Előzmény: Törölt nick (2539)
asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2540

És mit gondolsz az ájultan tapsikolók milyenek? A született luzerek milyenek? Akikkel mindent meg lehet tenni, azok milyenek? Akiknek  még szavuk sincs a saját életük megnyomorítása ellen, azok milyenek?

Akik hagynak garázdálkodni egy eszement csapatot, azok milyenek?

Mi csak röhejesek vagyunk a szemedben, és igazad is van.... már régen sokkal keményebbnek kéne lenni... míg nem lesz késő.

Előzmény: Törölt nick (2529)
asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2537

Előre bocsátom, hogy nem vagyok az elvtársad.... szégyellném magam:O) Bocsi!

Hogy Kádárról mi a véleményem? Nem érdemled meg, de elmondom: egy gusztustalan diktátor. Röviden. Akire életében kb. ugyanolyan undorral néztem,ahogy ma méltó utódjára, Orbán Viktorra.

Lehet persze őt is mentegetni, hogy elment a falig, meg addig jó.... és ez igaz is egyébként.

Én viszont soha nem tudtam megbocsátani neki, hogy tönkretette az életünket.....mégiscsak ő volt az, aki felvállalta ezt a szerepet. Ha ő nem, felvállalta volna más... csak ő ügyesebb volt. Még azt sem vitatom el tőle, hogy az adott lehetőségeket tényleg kihasználta az utolsó centiig. A kisembereknek biztosan nagyobb biztonságérzete volt, mint most, miközben elvették tőlük az önálló életre való képességek megszerzését.

Ennek a levét isszuk még ma is.

Viktor ugyanerre törekszik.... nagyon nagy hasonlóságot látok ... a különbség csak annyi, hogy Kádárnak nem voltak olyan költséges szórakozásai, mint stadionok,  és nem volt földmániás sem..... vagyontalanul halt meg.

Ennyivel volt különb a mai mininél.

Előzmény: Törölt nick (2516)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2534

Egyenlőre még nincs a szeméttombon,mint az mdf,kisgizdák,szdsz,és valamivel erősebben állnak,mint a gyurcs0tány féle dk,vagy a millások,lmp-s kisbuckák ....

Jobbikot nem írom,de az igény rájuk is megvan ...

Előzmény: Törölt nick (2531)
asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2530

Az csak nekik pozitívum.... érthető is hogy védeni próbálják bámilyen eszközzel...:O) Akár csalással is...

Előzmény: Törölt nick (2504)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2529

szocbolsilibsiken csak röhögni lehet ,annnyira siralmasak ....

Előzmény: Törölt nick (2525)
ketszerketto Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2513

Ezt mond Pintérnek, Martonyinak, Matolcsinak és a többinek, vagy a Kisz titkároknak, mint Orbán.

Ők is büdösek neked?

Előzmény: Törölt nick (2510)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2512

8 Ft ,az kevés .

500 forintra kéne emelni,aztán akkor autózhatok a bal oldalon is nyugodtan ...

Előzmény: krampács (2507)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2511

Nem én nyöszörgök,én csak röhögök a sok szerencsétlenen ....  :-)

Előzmény: Törölt nick (2505)
ketszerketto Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2508

Eddig csak Köteles Lacánk volt, most már van köteles nick-ünk is...

Előzmény: Törölt nick (2503)
krampács Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2507

Ja, pedig 8, -Ft-al drágul a benzin és sehol egy önfeledt kacaj...

Előzmény: Törölt nick (2501)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2504

Egyetlen pozitívumot nem tudnék felsorolni..

Egy biztos van: nekik több lett a pénzük.

Előzmény: asta (2497)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2501

Öröm nézni,ahogy a nyöszörgés egyre hangosabb,ahogy egyesek egyre jobban elvadulnak ...  :-))

linfury Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2500

Bemutatták már az mno által citált levelet?

asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2498

Nem tehetetlen. Most van a mániás korszakában.... kényszeresen mozog és tör-zúz mindent maga körül.

Kéne neki valami terep, ahol ezt különösebb károkozás nélkül tehetné....

Előzmény: Törölt nick (2493)
asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2497

Ez tényleg nem. A te véleményed sem számít. Pont annyira nem, mint az enyém.

Viszont a számok azok számok. Az eredményeket számokban mérik.

Már mondtam: fel nem foghatom, hogy támogathat  valaki olyasmit, ami a saját romlását eredményezi. 2 éve csak lefele csúszunk minden területen. Egyetlen pozitívumot nem tudnék felsorolni... és ez azért már művészet. Az meg a pofátlanság teteje, hogy ezt sikernek próbálja valaki beállítani.

A kudarc hegyeknek tapsolni pedig .... inkább nem minősítem, mit jelent.

Előzmény: Törölt nick (2493)
asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2492

Azért az se kutya, mikor gyakorlatilag mindenkit árulónak nevezett, aki nem az ő  politikáját támogatja, mert aki  őt nem támogatja az Magyarországot nem támogatja, mert ( ezt nemmondta ki) tehát mert Magarország=Orbán Viktor.

Itt tartunk. Innen már csak egy lépés a másképp gondolkodók perve fogása. Rákosi is így kezdte.

Arra senki nem gondol, hogy esetleg tévedhet is? Akkor mi van? Ki a hazááruló? Meg labanc?

Előzmény: Törölt nick (2489)
asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2491

Orbán mindig a a saját kormányzása alatt gazdagodott látványosan.

Ez már magában is köztörvényes bűnözés. Az Ángyán által előadottak tények, rámutatnak a hatalommal való visszaélésekre. Függetlenül attól, hogy azt hiszik, hogy ilyesmit büntetlenül meg lehet tenni, mert olyan törényeket hoztak, hogy ezt meg lehessen tenni.

Normális országban ennek a tizedéért is börtönben kötnének ki...

Előzmény: Törölt nick (2485)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2489

Ez beszarás, a tündérmese párja:

"Magyarország stabilan áll a lábán, és csak az Európai Unió válsága miatt van szükségünk az IMF segítésére - mondta Orbán Viktor a parlament őszi ülésszakának nyitónapján."

Ez kemény, nagyon kemény.

Egyet viszont nem értek?

Ezt kinek magyarázza? Valami óvodás csoport hallgatja ezt vagy ki a közönség?

Vagy ennyire sötét a fanatikus hívő réteg, hogy ezt benyeli?

Nem értem.

De ez sem kutya:

"Az eurózóna rossz bőrben van, a válság nem enyhül, Magyarországnak pedig meg kell védenie magát attól a válságtól, amit nem ő okozott - mondta Orbán Viktor"

Még mindig a mocskos nyugat.

Ezt halottam már, kb 25 évvel ezelőtt Hofit hallgatva:

"Szóval értjük, ha kinn rossz, akkor nekünk is az. De mikor kinn jó, nekünk akkor miért nem??"

asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2488

Most azért az LMP-s Karácsony G.. és Mesterházy a szemébe mondta .... mutatták az arcát. Ha gesztussal és nézéssel ölni lehetne, ma tömeggyilkosság történt volna a parlamentben:O)))

Ennél még keményebb szövegekre lenne szükség... érdemes volt nézi a fideszes képviselők döbbent és ijedt képét is.  Aztán a megkönnyebbült ellazulást, mikor Orbán kezdett beszélni.... Sokkal többet kéne mutatni az arcokat:O))

Minden pénzt megért!

Előzmény: Törölt nick (2465)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2487

Na, ezért gazdagabb Viktor, mint Feri, mindenféle munka nélkül.

Előzmény: Törölt nick (2485)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2486

Legalább annyi becsületük lenne, hogy a sz@rt ne sikernek hírdessék.

Előzmény: Törölt nick (2484)
sizemen Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2481
  • Az éhező, lecsúszó, különféle megalázásoknak kitett továbbá az egzisztenciális félelemben élő magyarok nem szavaznak a jelenlegi kurzusra és ezek nagyon sokan vannak. Azok akik tudatosabbak és látják

Hiába nincs semmi ami  növeli a politikai tudatosságot mint az egzisztenciális félelem, az éhezés....

Előzmény: Törölt nick (2479)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2479

Az éhező, lecsúszó, különféle megalázásoknak kitett továbbá az egzisztenciális félelemben élő magyarok nem szavaznak a jelenlegi kurzusra és ezek nagyon sokan vannak. Azok akik tudatosabbak és látják, hogy a jogrendszert leépítették, háromszoros bóvliba és recesszióba kerültünk, eközben 2020-ra megvalósuló teljes foglalkoztatásról beszél Matolcsy, Orbán azt mondja a parlamentben, hogy az európai válság miatt kerültünk bajba, azok pedig észérvek miatt nem szavaznak a Fideszre. Nem egy véleményről van itt szó a 8 millából.

Előzmény: Törölt nick (2470)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2476

"A röhej az egészben az, hogy egyre több azoknak a száma, akik fidesz szavazóként mondják ugyan ezt..."

Mint például én is. Szerencsére az elsők között voltam akik felismerték a fidesz hazárdjátékait.

Előzmény: Törölt nick (2472)
asta Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2461

És a seggére verés nem agyrém?

Az mi szerinted?

És az mi, hogy ezekkel a tollakkal ékeskedve sikerült egyelőre a hiányt kordában tartani ... és mi lesz, mikor elfogy? Hozzányúlnak az MNB tartalékhoz?

Megmondom neked előre: hozzá fognak nyúlni és majd azt is sikerpropagandára használják majd ... te meg azt is el fogod hinni..... sajnos.

Előzmény: Törölt nick (2425)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!