Keresés

Részletes keresés

morciga Creative Commons License 2012.09.04 0 0 391

Gyerek- fiatal koromban én is lettem rosszul ilyen alkalmakkor. Egyszerűen maga az egyhelybenállás volt a probléma. Vérnyomás le a padlóra, elsőtétül a kép és összecsuklás. Ez egy természetes dolog. Mellesleg igen edzett voltam mint hosszútávfutó. Nem kéne ezen a témán ennyit rágódni, és pláne nem rákenni minden ilyen esetet ovira.  

Előzmény: Törölt nick (384)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 390

nem kikelnék, ki is kelek :-) Sőt régen is kikeltem. annyira, hogy hacsak tehettem meglógtam az unalmas ünnepségekről. De nem is ájultam beléjük. 

Ám ez még mindig nem érv arra, hogy miért is kellett tegnap erre az ájultatós évnyitóra ott és úgy sort keríteni. 

Előzmény: Törölt nick (387)
HierroF1 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 389

Azért jó esetben igyekeznek úgy szervezni, hogy ne a legmelegebb napszakban legyen. Vagy reggelre teszik, vagy késő délutánra.

Illetve törekedhetnek arra, hogy akiknek sokat kell állniuk, lehetőleg árnyékban legyenek. Valamint ott nem tilos vizet vinni nekik.

Előzmény: Törölt nick (387)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 386

Egy félmondatba hoztam fel, de nem érted az iróniát. Katonáéknál az nem is szokás. Értettem. Tehát rendben van. nagyobb marhaság. Most akkor légy szíves ess neki a többinek, hogy ezt az iróniának szánt félmondatot sikerült eltakarítani eszed útjából.

Előzmény: Törölt nick (384)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 383

értem, tehát egy félmondat még elérte a megértési küszöbödet.

Akkor segítek.

Ezt cáfold:

"

Az NKE nem katonai iskola.

Az NKE hallgatósága nem csak karhatalmi szolgálatoktra jelentkezőkből áll;

Az NKE évnyítójáról, és nem katonai díszszemléről volt szó. 

"

Nem fog menni mert ezek tények. 

Azért próbáld meg. Kapsz egy extra kimenőt talán :)

Ha sikerült, akkor fuss neki annak, hogy a nem-katonákat milyen alapon hasonlítod a katonai szolgálatra jelentkezőkhöz.

Előzmény: Törölt nick (365)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.09.04 0 0 382

Őszintén örülök, hogy ízlik a fincsi. Nem venném a szívemre ha az alábbiak elkerülték volna a figyelmedet... :-)))

>>Bizony, bizony, a "Nemzeti" "Közszolgálati" "Egyetemet" Orbán – illetve, sokkal inkább a mögötte álló és őt irányító összeesküvők - legperverzebb, legvisszataszítóbb agyszüleményének tartom.

Nem nemzeti, nem közszolgálati és nem egyetem. Minden részvétem a jó szándékú hallgatóinak...

Az első évnyitó eseményei bizonyítják, hogy átok van ezen az elátkozott terven, és bizony jó helyen van rajta...<<

(soldat inconnu)

>>Pontosan erről van szó. Ezért tartom a "Nemzeti" "Közszolgálati" "Egyetemet" a magyar demokráciára leselkedő legnagyobb veszélynek...<<

(soldat inconnu)

Előzmény: Törölt nick (319)
HierroF1 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 381

Ismét mellesleg jut eszembe, a helyszín kiválasztásával esetleg nem enyhíthették volna a problémát?

Pl. ha délután tartották, akkor lehetett volna olyan helyen, ahol nyugat és dél felől vannak az épületek.

Előzmény: Chrystalline (380)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 380

tényleg nem értem. 

Itt a T. olvtársak a krumplit és a sárgarépát vetik össze. azon az alapon, hogy mindkettő a földben van. 

Esetünkben ugyanazon a kiégett gyepen az Alfa Mozinál.

Előzmény: HierroF1 (378)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 379

Ti jöttök azzal, hogy egy katonának ezt márpedig bírnia kell. 

Az évnyitón nem csak katonák voltak jelen. nekik miért is? Nem megy? 

Örülök, hogy segíthettem, ha végre lámpa gyúl őfőtörzsséged fejében.

Előzmény: Törölt nick (376)
HierroF1 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 378

Nem érted? Végre pótolták a mulasztást, ami 22 éve senkinek nem jutott eszébe!

Előzmény: Chrystalline (377)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 377

tehát, szerinted azoknak, 

"akik a közszolgálatban titkárnők, segédkönyvtárosok, telefonkezelők, számítógépkezelők, szakfordítók, tolmácsok, stb

miért kellene alanyi jogon órákat kibirni a tűző napon? 

S mennyiben összehasonlítási alap az ő számukra, hogy egy katonának szerinted mit kell kibirni és mit nem? 

Na fudd neki.

Előzmény: Törölt nick (365)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 375

cáfold!

Nem megy?

Előzmény: Törölt nick (372)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2012.09.04 0 0 374

De tényleg, mi lett volna akkor, ha hatalmas vihar támad? (idán volt már jó néhány)

Olyankor mit a teendő?

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (368)
altimus Creative Commons License 2012.09.04 0 0 373

> Éstd már meg! Aki egy tanévnyitót nem bír ki, hogyn fogja kibírni a kiképzést?

gondolom volt palyaalkalmassagi vizsgalat a felveteli reszekent azokon a szakokon ahol kovetelmeny a megfelelo allokepesseg. ha nem volt akkor az orban kormany kinevezett tisztviseloi nem vegeztek el megfeleloen a feladatukat. ha meg volt akkor az azon atmentek nyilvan kibirtak a napozast, a satnya mas szakosok meg ajultak ossze-vissza.

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (322)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 368

Maradjunk ennyiben!

Előzmény: kutykuruty brekege (364)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 367

Ember! Én a katonákról beszéltem. Egyenruhások is ájultak el. Ne terelj, semmi értelme!

A nem katonák, bármikor elmehetnek inni. Tudtommal, nem tilos és nem is követelmény a fizikai nehézségek elviselése. Náluk bizony, akár üveg is lehetett volna, ha igényük van rá.

Előzmény: HierroF1 (359)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2012.09.04 0 0 364

De, ha hülyeséget beszélet, akkor azt nyugodtan szóvá lehet tenni.

De ehhez nem kell kékharisnyázni nem kell női mivoltot emlegetni.

Mert az már személyeskedés.

Elég rámutatni a tévedésre.

És szerintem, ha ekkora kánikula van, akkor az is megoldás, ha kvcsit lazítanak az öltözködésen -ez tudtommal szinte mindenhol bevett szokás - és lehet, hogy máris könnyebben elviselhető a helyzet.

Értem én, hogy a katonaság arról (is) szól, hogy nem a ráció a mérce, hanem a parancs, de akkor is.

Ráadásul ha az idő olyan, akkorlehet úgy alakítani az avatást, hogy kicsit rövidebb legyen.

Hm...mi lett volna, ha akkora vihar érkezik, mint pr éve a tüzijátéknál....

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (353)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 363

Figyeld meg, hogy a (339) -re mennyire nincs válaszuk :-)

HierroF1 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 362

A rendőri tisztavatók meg júniusban voltak, a Várban, a Hadtörténeti Múzeum előtt. Az árnyék biztosított volt.

Előzmény: Törölt nick (350)
WYW Creative Commons License 2012.09.04 0 0 361

Nem.

A TEK nem engedett semmiféle mozgást.

BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 360

Jajjjjj!

Előzmény: Chrystalline (358)
HierroF1 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 359

Akik államigazgatási pályára készülnek, azoknak miért is kell alakzatban állni (merthogy nem csak katonáknak és rendőröknek tanulók voltak ott, épp ez a lényege a közszolgálati egyetemmé történő összevonásnak)?

Olyat sem lehetett volna csinálni, hogy időnként valaki egy kis vízzel körbejárjon és kínáljon?

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (353)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 358

Ön nem nyert. Ez az egyetem januárban indult. További liciteket kérünk. 

Korábban a Zrinyin tényleg csak aktonajelölteket avattak.

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (355)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 357

nemnem. a vezér nem érzéketlen. ő szimplán hülye. A jelen helyzetben védett helyen volt, részben árnyékban. A szervezők agyalágyultak voltak, embertelenek, de ez egy másik történet.

Előzmény: Törölt nick (351)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2012.09.04 0 0 356

Jó, hát ilyen az ellenzéki sajtó. Mindig is ilyen volt,minden baromságot felkapott és pörgött rajta. Szerintemd nem?

Nekünk állampolgárunk a feladata az, hogy helyén kezeljük a dolgokat és tudjuk mi fontos, mi nem.

Bár, korábban azt is írtam, hogy pontosan a fontosabb -épp ezért összetettebb, nehezebben populistává tevő ügyeket - általában nem szokta nagy visszhang követni.

Olyant kell felfujni, ami könnyen emészthető. Ez így volt és igy is marad mindig.

a polidili meg pont erre való.:-)

ja és nagyon-de nagyon nem vagyok fideszes. sem jobbikos, sem mszp-s sem semmilyen.

Előzmény: Törölt nick (351)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 355

2008-ban még rendben volt, akkor még a nyugdíjasok nagy barátja, a Fletó uralkodott. Akkor kolbászból volt a kerítés is, nem?:)))

Előzmény: Törölt nick (350)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 354

értem, tehát ennyi konkrét érved van összesen azokkal kapcsolatban

"akik a közszolgálatban titkárnők, segédkönyvtárosok, telefonkezelők, számítógépkezelők, szakfordítók, tolmácsok, stb" lesznek. Ha valamire nem kaptál eligazítást, nem lenne jobb hallgatnod?

Tehát további licit indul a konkrét válaszokért. Igénybevehetik militáns olvtársaink a század- és ezredparancsnok segítségét is. Tudom, a toborzáson nem mondták, hogy intuiciós helyzetgyakorlatok is lesznek, de mindent ott sem árulhattak el nektek.

Előzmény: Törölt nick (347)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 353

Díyzegyenruhán nem óg ott ok,

Látom megértted végre, akkor miért is nem ihattak. Mert onnan indultunk, hogy kérdezted, miért nem ihattak. Meg milyen érdekes lenne, hogy alakzatból egyszer csak aki szomjas, menne és inna. Ez nem az üdvhadsereg, de nem is kiskamasznevelde!

Női agyvelő.:)))

Egyébként, ha butaságot beszélsz (nem egyszer tetted) és én szólok, azt nem venném személyeskedésnek. Vagy neked senki nem szólhat, ha láthatóan semmit nem tudsz a témáról, de mondod a lehetetlen dolgokat? Érdekes "vita" lenne az.

Előzmény: kutykuruty brekege (348)
avokadoo0 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 352

A sátor alatt.

Én árnyékban is elájulnék, ha egy óráig kéne hallgatnom...:)

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (343)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 349

Szerintem ezt hagyjuk! Én azt szeretném, ha továbbra komoly embernek tarthatnám magam. Talán, majd nyolcvan felett elvitatkozgathatunk, a miniszterelnök koráról és rangjáról, meg a felvettek, koráról és rangjáról. Addig én nem boncolgatnám azt sem, hogy öt éve miként volt, meg ötven éve miként volt a hasonló esetében. (Most jöhetnek a bornírt megjegyzések.)

Előzmény: HierroF1 (344)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!