Keresés

Részletes keresés

csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 724

Hidd el, ebben a cigánylakta nagyvárosban még olyanok sem hszik el, hogy így történt, akik szenvednek az irántuk érzett gyűlölettől, mert együtt kell élniük velük. Olyanok mentek fáklyákkal, akiknek elég volt látni egy arcot-egy nevet...és nem gondolták végig logikusan.

Itt élünk-és nem hisszük el....kérlek Te se faji ellenszenvből indulj ki.

Logika

Csak a mai bejelentés ad nmi reményt, hogy a nyomozás tovább tart....

Előzmény: Navorsky (721)
Navorsky Creative Commons License 2012.07.25 0 0 723

tudjuk, hogy kinek!:)

egy jó riportért az anyjukat is..:(

Előzmény: csutka52 (722)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 722

ezt is elhizem-van olyan ismerősöm újságnál, aki detto ilyen, mert ő volt a példaképe(szintén a gyerekeim baráti köréből)-de tudnod kell, ők sem nem libsik, sem komcsik...ők a pénzért dolgoznak, mindegy kinek. Hidd el tisztában vagyok ezzel.

Előzmény: Navorsky (719)
Navorsky Creative Commons License 2012.07.25 0 0 721

soha nem fogjuk megtudni...

sajnálom a lányt, de valami nagyon nem tiszta..olvastam a hozzászólásaidat, te is gyanakodsz rendőrségi szálra...az egyik verzióm nekem is...

Előzmény: csutka52 (718)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 720

én sem mennék be, de attól még nem hiszem, hogy mindenki olyan mint aki ott iszik-természetes védekező mechanizmus, ha ismerjük az ott ívókat. Ettől még nem rasszista volt, csak óvatos.

Előzmény: pisztácia elfogyott (711)
Navorsky Creative Commons License 2012.07.25 0 0 719

tudom, hogy  nem ez a neve és azt is tudom a sapka miért nőtt a fejére...

szakmailag egy nagy nulla..., hogy ott kint a háborus övezetből miként és hogyan tudosított hadd ne részletezzem... (vascsővel ütötték a radiátort, minél félelmetesebb legyen a riport...)

Előzmény: csutka52 (713)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 718

hidd el nagy távolság! Belváros nyugatira eső részéről keletre.

Tudod én azt gondolom, hogy talán reménykedett abban, hogy a társaságból valaki utána megy.

Nem életszerű az, hogy így elindul.

A mási verzió, hogy tudta, hogy valaki valahol várja.(akár egy zsaru)  (esetleg éppen ott ahol már nem volt kamera)

Előzmény: Navorsky (709)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 717

Én is ezt pofázom.

Előzmény: Törölt nick (715)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 716

"kocsit és több tettest kerestek eleinte"

Eleinte igen. Nincs ebben semmi rendkívüli. 

Előzmény: csutka52 (706)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 714

:-DD

Folytathatnánk a sort a keresztény és a liberális politikusokkal.....  

Előzmény: pisztácia elfogyott (711)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 713

én is ismerem, a gyerekeimmel járt egy suliba, nem messze laktunk-voltak meredek dolgai, de ma már egy médiasztár-ez vonzotta mindig. Eleinte csak a nevét változtatta meg(nem így hívták), felvette a család eredeti nevét, aztán jött a jugo háború és onnan tudósított a helyszínről.(veszélyes volt).

Előzmény: Navorsky (705)
pisztácia elfogyott Creative Commons License 2012.07.25 0 0 711

Kaltenbachról mesélik a volt katonatársak, hogy amikor eltávról mentek vissza a laktanyába, ő soha nem ment be a buszmegálló melletti csehóba, "mert oda cigányok (akkor még nem romák!) járnak".

Előzmény: Captain Dolby (695)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 710

Miért hazudott volna? A széljobbnak se "jó" ez a verzió.

Előzmény: Törölt nick (702)
Navorsky Creative Commons License 2012.07.25 0 0 709

néztem a távot a guglin..

hogy mit adnak a szánkba az egy dolog..., ha visszaemlékezel anno Ophéliere is azt mondták, hogy nagy mennyiségű alkoholt ivott a kamerák felvételein viszont egyenesen ment...

Előzmény: csutka52 (696)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 707

Nem lehet hogy attól jobban félt a Kata ha igaz egyáltalán?

Előzmény: Törölt nick (704)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 706

ezekszerint elhiszed volt ilyen! Én meg azt hizem, hogy nem így volt...akkor most mi van?

Itt azt is írták(Pécsett), hogy kocsiba tuszkoltak valakit....és azt sem tudjuk ki látta é igaz-e.

Ennek talán van valami alapja, mert kocsit és több tettest kerestek eleinte.

Akkor most ő is egy hamis tanu?

Előzmény: Törölt nick (702)
Navorsky Creative Commons License 2012.07.25 0 0 705

Tvrtko ténykedését ismerem (személyes ismerős) pár éve  alkalmam volt egy külföldi bevetését látni..., nem részletezem...., nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni a meghívókat és csapatot aki kivitte.

csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 701

az is, de nagyon jól hangzik azon az oldalon(gondolom)

Bár ott is olvastam a vaskos (üszító) hozzászólások között kétkedő írást(lehet, hogy az is libsi, kommenista,zsidócigány volt....

Előzmény: Törölt nick (699)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 698

és ha csak nem volt kedve?

ja egyik ismerősöm msélte...így születnek a pletykák-és van akinek jó ezt hallani, mert alátámasztja az elveit...libsi, komcsi, cigány,zsidó...niggel

EMBER valamennyi-amíg emberként viselkedik.

Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 697

"hja a Borsod  online közel van Pécshez"

Előzmény: csutka52 (694)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 696

hogy mennyi alkohol volt benne, csak egy megjegyzés:

aki pécsi tudja, hogy a hely, ahonnan elindult jó messze van a lakásától. A kamerákon nem mondtak smmilyen tántorgó bizonytalan mozgást, ment hazafelé. Üssétek be a gépbe: Nagy Jenő u. és Dugonics utca----addigra ki is józanodott, ha egyáltalán piás volt.

A gyanusított meg kotta részeg és drogos...

Előzmény: Navorsky (690)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 695

"bár a libbancs falkavédők másképp látják"

A falkavédők 98%-a nem gondolja komolyan, amit művel. Ösztöndíj, újságírási lehetőség, egyszóval egzisztenciális okokból csinálják. Szar meló, de a többi is ugyanilyen szar. De van 1-2%, aki komolyan veszi, mert annyira nyílt gondolkodású, naív, nem volt még negatív tapasztalata, optimista alkat stb. Ezek a szerencsétlenek veszélyben vannak.

Az egyik rokonom együtt utazott New Yorkba egy viszonylag ismert médiás liberóval meló ügyben. Kerülném a konkrétumokat, de mondjuk egy Vuity Tvrtko-kaliberű fazonnal. Odakint felvetette neki, hogy menjenek már be Harlembe körülnézni, nincs messze. "Megy a faszom" volt a válasz.

Előzmény: Navorsky (690)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 694

hja a Borsod  online közel van Pécshez, itt a szomszédban. és ha tréningeket tartott, merthogy kell a rendőröknek( ugye ismert tulajdonság az előítélet, amit mellőzniük kell(ene) a munkájukban). Gondolom más rendőrségi pszichológus is hasonlóan dolgozik. Nem libsi tanulmány. Kicsit alpári már amit írtok. Lassan semmi köze ahhoz, amiért nyitotta a topikot valaki.

Akarom hinni, hogy  rendőrség azért beszél mellé, mert így tudnak tovább dolgozni és nyomozni.

Hogy lehet az egy egész népcsoportot így gyűlölni?

Nem látom a reakciókat tőletek szegény kislányra,akit egy nem cigány erőszakolt meg- bocsánatos bűn a szemetekben? Vagy a pedofilia is jobbára nem cigányra jellemző(lsd egyház)

Lassan már valakit el fogtok ítélni ha úgy gondoljátok tipikuan cigány neve ez  az irány!

Vagy ha már annyira szegény, hogy kukázni fog a gyerekeiért-és annak látjátok?

Egyáltalán mi az erkölcsi néztetek?

Egy biztos és mindenkire igaz-aki bűnös bűnhödjön(akkor is ha a te és az én gyerekem )

Előzmény: Captain Dolby (684)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 691

"Egyébként is hihető történet, nem cáfolja egyik ismert hír sem"

Nagyjából ezt adta elő a főrendőr is a sajttájon. Egyszer hazudott, amikor a lakástól való távolodás körülményeit taglalta, miszerint futva menekült onnan. Nos, úgy néz ki, hogy nem menekült. És nekem az is nagyon sanszos, hogy sokkal hamarabb megtalálták az áldozatot és elfogták a gyilkost a publikált dátumnál, de időre volt szükségük, hogy kitaláljanak valamit.  

Előzmény: Törölt nick (683)
Navorsky Creative Commons License 2012.07.25 0 0 690

kíváncsi lennék rá,hogy valójában mi történt....

valami nagyon nem kóser...

több verzió kavar bennem..., ennyire nem lehetett naív, hogy egy cigánnyal koslat éjjel kettőkor -bár a libbancs falkavédők másképp látják- valójában ki tudja mennyi alkohol volt benne..., egyáltalán miért egyedül indult haza.., barátok miért engedték el..., max 2 ezer lett volna a taxi..., lehet, hogy a cigó csak egy Tánczos Gábor más a valódi tettes...

asszem soha nem fogjuk megtudni...

Előzmény: Törölt nick (685)
Navorsky Creative Commons License 2012.07.25 0 0 686

hát tényleg nincs...

Előzmény: Captain Dolby (684)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 684

Ezt a hsz-t a borsonline-on találtam 4 nappal ezelőtt. Letörölték azóta, de elmentettem, mert úgy éreztem, hogy nem kamuzik az illető. Ez volt az egyetlen beszólása a sokszáz közül. Rendesen meglepett, megmondom őszintén.

sannci | 2012. július 21. 14:07
.....B.Kata szegényke Pécsett tréningeket tartott arról hogy nincs c@gánybűnözés.

Előzmény: Navorsky (681)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 682

Jujuj. Ez nagy csapás lesz a jogvédőiparra.

Előzmény: Törölt nick (680)
Navorsky Creative Commons License 2012.07.25 0 0 681

hát igen..

Bándy Kata egy intelligens hölgy volt, azonban a tudás mellett mást is kapott az egyetemen. Méghozzá a liberális szemléletet, ami pulpitusról, tévéből, sajtóból, parlamentből ömlik a társadalomra. Sajnos elképzelhető, hogy ennek hatására a lány legyűrte magában az elővigyázatossági félelmeket, és nem talált kivetnivalót abban, ahogy egy-két cigány „nyomul”.

Valószínűleg ez lett a veszte. „Segíts!” Vagy csak egy segélykérő pillantás… Ezen múlt volna az élete, és a cigány stricinek lett volna egy meglehetősen rossz napja. Bándy Katát a liberalizmus ölte meg!

Előzmény: Törölt nick (680)
dorongoló Creative Commons License 2012.07.25 0 0 679

+ hermetikusan zárt határok és nyolcszázezer éber elvtárs. :(

Előzmény: Berlusz Móni (678)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!