Hidd el, ebben a cigánylakta nagyvárosban még olyanok sem hszik el, hogy így történt, akik szenvednek az irántuk érzett gyűlölettől, mert együtt kell élniük velük. Olyanok mentek fáklyákkal, akiknek elég volt látni egy arcot-egy nevet...és nem gondolták végig logikusan.
Itt élünk-és nem hisszük el....kérlek Te se faji ellenszenvből indulj ki.
Logika
Csak a mai bejelentés ad nmi reményt, hogy a nyomozás tovább tart....
ezt is elhizem-van olyan ismerősöm újságnál, aki detto ilyen, mert ő volt a példaképe(szintén a gyerekeim baráti köréből)-de tudnod kell, ők sem nem libsik, sem komcsik...ők a pénzért dolgoznak, mindegy kinek. Hidd el tisztában vagyok ezzel.
én sem mennék be, de attól még nem hiszem, hogy mindenki olyan mint aki ott iszik-természetes védekező mechanizmus, ha ismerjük az ott ívókat. Ettől még nem rasszista volt, csak óvatos.
tudom, hogy nem ez a neve és azt is tudom a sapka miért nőtt a fejére...
szakmailag egy nagy nulla..., hogy ott kint a háborus övezetből miként és hogyan tudosított hadd ne részletezzem... (vascsővel ütötték a radiátort, minél félelmetesebb legyen a riport...)
én is ismerem, a gyerekeimmel járt egy suliba, nem messze laktunk-voltak meredek dolgai, de ma már egy médiasztár-ez vonzotta mindig. Eleinte csak a nevét változtatta meg(nem így hívták), felvette a család eredeti nevét, aztán jött a jugo háború és onnan tudósított a helyszínről.(veszélyes volt).
Kaltenbachról mesélik a volt katonatársak, hogy amikor eltávról mentek vissza a laktanyába, ő soha nem ment be a buszmegálló melletti csehóba, "mert oda cigányok (akkor még nem romák!) járnak".
hogy mit adnak a szánkba az egy dolog..., ha visszaemlékezel anno Ophéliere is azt mondták, hogy nagy mennyiségű alkoholt ivott a kamerák felvételein viszont egyenesen ment...
Tvrtko ténykedését ismerem (személyes ismerős) pár éve alkalmam volt egy külföldi bevetését látni..., nem részletezem...., nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni a meghívókat és csapatot aki kivitte.
hogy mennyi alkohol volt benne, csak egy megjegyzés:
aki pécsi tudja, hogy a hely, ahonnan elindult jó messze van a lakásától. A kamerákon nem mondtak smmilyen tántorgó bizonytalan mozgást, ment hazafelé. Üssétek be a gépbe: Nagy Jenő u. és Dugonics utca----addigra ki is józanodott, ha egyáltalán piás volt.
A falkavédők 98%-a nem gondolja komolyan, amit művel. Ösztöndíj, újságírási lehetőség, egyszóval egzisztenciális okokból csinálják. Szar meló, de a többi is ugyanilyen szar. De van 1-2%, aki komolyan veszi, mert annyira nyílt gondolkodású, naív, nem volt még negatív tapasztalata, optimista alkat stb. Ezek a szerencsétlenek veszélyben vannak.
Az egyik rokonom együtt utazott New Yorkba egy viszonylag ismert médiás liberóval meló ügyben. Kerülném a konkrétumokat, de mondjuk egy Vuity Tvrtko-kaliberű fazonnal. Odakint felvetette neki, hogy menjenek már be Harlembe körülnézni, nincs messze. "Megy a faszom" volt a válasz.
hja a Borsod online közel van Pécshez, itt a szomszédban. és ha tréningeket tartott, merthogy kell a rendőröknek( ugye ismert tulajdonság az előítélet, amit mellőzniük kell(ene) a munkájukban). Gondolom más rendőrségi pszichológus is hasonlóan dolgozik. Nem libsi tanulmány. Kicsit alpári már amit írtok. Lassan semmi köze ahhoz, amiért nyitotta a topikot valaki.
Akarom hinni, hogy rendőrség azért beszél mellé, mert így tudnak tovább dolgozni és nyomozni.
Hogy lehet az egy egész népcsoportot így gyűlölni?
Nem látom a reakciókat tőletek szegény kislányra,akit egy nem cigány erőszakolt meg- bocsánatos bűn a szemetekben? Vagy a pedofilia is jobbára nem cigányra jellemző(lsd egyház)
Lassan már valakit el fogtok ítélni ha úgy gondoljátok tipikuan cigány neve ez az irány!
Vagy ha már annyira szegény, hogy kukázni fog a gyerekeiért-és annak látjátok?
Egyáltalán mi az erkölcsi néztetek?
Egy biztos és mindenkire igaz-aki bűnös bűnhödjön(akkor is ha a te és az én gyerekem )
"Egyébként is hihető történet, nem cáfolja egyik ismert hír sem"
Nagyjából ezt adta elő a főrendőr is a sajttájon. Egyszer hazudott, amikor a lakástól való távolodás körülményeit taglalta, miszerint futva menekült onnan. Nos, úgy néz ki, hogy nem menekült. És nekem az is nagyon sanszos, hogy sokkal hamarabb megtalálták az áldozatot és elfogták a gyilkost a publikált dátumnál, de időre volt szükségük, hogy kitaláljanak valamit.
több verzió kavar bennem..., ennyire nem lehetett naív, hogy egy cigánnyal koslat éjjel kettőkor -bár a libbancs falkavédők másképp látják- valójában ki tudja mennyi alkohol volt benne..., egyáltalán miért egyedül indult haza.., barátok miért engedték el..., max 2 ezer lett volna a taxi..., lehet, hogy a cigó csak egy Tánczos Gábor más a valódi tettes...
Ezt a hsz-t a borsonline-on találtam 4 nappal ezelőtt. Letörölték azóta, de elmentettem, mert úgy éreztem, hogy nem kamuzik az illető. Ez volt az egyetlen beszólása a sokszáz közül. Rendesen meglepett, megmondom őszintén.
sannci | 2012. július 21. 14:07 .....B.Kata szegényke Pécsett tréningeket tartott arról hogy nincs c@gánybűnözés.
Bándy Kata egy intelligens hölgy volt, azonban a tudás mellett mást is kapott az egyetemen. Méghozzá a liberális szemléletet, ami pulpitusról, tévéből, sajtóból, parlamentből ömlik a társadalomra. Sajnos elképzelhető, hogy ennek hatására a lány legyűrte magában az elővigyázatossági félelmeket, és nem talált kivetnivalót abban, ahogy egy-két cigány „nyomul”.
Valószínűleg ez lett a veszte. „Segíts!” Vagy csak egy segélykérő pillantás… Ezen múlt volna az élete, és a cigány stricinek lett volna egy meglehetősen rossz napja. Bándy Katát a liberalizmus ölte meg!