Keresés

Részletes keresés

mesterséges színezék Creative Commons License 2012.01.13 0 0 119

"Viktor, vészes ütemben fogynak a haverok"

Vagy csak szalonképessé próbálja sikálni magát a Simor utáni időre.

"... mondta, mondta, de én ezeknek má nem hiszek..."

Előzmény: Híd (97)
recsek Creative Commons License 2012.01.13 0 0 118

Végre valaki érti, mi történik:-)

A többieknek egy kérdés: adjanak pénzt vagy ne adjanak?

Előzmény: mesterséges színezék (116)
mesterséges színezék Creative Commons License 2012.01.13 0 0 117

"Ez  a nő is akkora gengszter, mint strosszkán,"

El kéne valahogy érni, hogy a 2/3 választhassa az IMF vezetését. Még jobb volna, ha Viktor benyomhatná Stumfot: ő már rutinosan semleges.

Előzmény: tömegdemonstráció (7)
mesterséges színezék Creative Commons License 2012.01.13 0 0 116

"Undorító, amit az imf karvalyok művelnek..."

Te valami szakadár béközepes vagy, aki szerint kéne a hitel? Mert ha nem, akkor áldanod kéne a nevüket, hogy elhajtották a könyörgő követséget.

Összezavarodik az ember ettől a sok szektától és/vagy állandó an változó napiparancstól

Előzmény: Törölt nick (1)
Backupper6 Creative Commons License 2012.01.13 0 0 114

Szerintem fűteni még jók, másra nem. :o)

Nem tudom.

Előzmény: Wic (111)
Wic Creative Commons License 2012.01.13 0 0 113

ha nem feküdt volna keresztbe a vizitdíjnak

ez évente konkrétan mekkora összeg lett volna? és hány százaléka a költségvetésnek?

Előzmény: kínai balos (102)
Backupper6 Creative Commons License 2012.01.13 0 0 112

Vagy épp a szlovák állampolgárság elvételekről.....

Pfuj.

Előzmény: Wic (110)
Wic Creative Commons License 2012.01.13 0 0 111

mit tettek ezek a "kedves" emberek az ellen, hogy az USA a Leman Brothers kötvényekbe csomagolva áttolta európára a fedezetlen adósságait? A csodálatos hitelminősítők, akik hipiszupi AAA+-ra értékelték ezeket a rendkívül értékes papírokat, azok hol voltak?

mi lett utána ezeknek a részvényeknek a sorsa?

Előzmény: Backupper6 (49)
Wic Creative Commons License 2012.01.13 0 0 110

az Európai Unió végrehajtó szerve minden hatalmát felhasználja annak érdekében, hogy Magyarország igazodjon az EU elveihez és értékeihez.

azt látnám, hogy pl. ugyanilyen módon kiállnak az értékek és alapelvek mellett, amikor pl. a Benes-dekrétumokról és hasonlókról volt szó...

Előzmény: Totyikám (5)
Ikon_Pikó Creative Commons License 2012.01.13 0 0 108

Hagyd, és így is sok energiát pazaroltam a kijelentésére :)

Előzmény: panteleonee (106)
marcipannyuszi Creative Commons License 2012.01.13 0 0 107

Fellegi kezét

Előzmény: centirozó (3)
panteleonee Creative Commons License 2012.01.13 0 0 106

És te mivel érveltél. Hogí magad szerint igazad van? Nagy érv.:))

Előzmény: kínai balos (104)
panteleonee Creative Commons License 2012.01.13 0 0 105

Majd akkor örjöngj, ha a tockos matt, csökknetik a 100 ezer feletti nyugdíjakat! Azon a napon pezsgőt bontok!

kínai balos Creative Commons License 2012.01.13 0 0 104

hát ezaz ha-ha.

ez az érv.

haha

Előzmény: Ikon_Pikó (103)
Ikon_Pikó Creative Commons License 2012.01.13 0 0 103

Ha-ha

Előzmény: kínai balos (102)
kínai balos Creative Commons License 2012.01.13 0 0 102

tyutyuka!

ha nem feküdt volna keresztbe a vizitdíjnak és a többi eü reformnak, lehet egy fokkal előrébb járnánk.

nem?

DE.

Előzmény: Törölt nick (60)
Totyikám Creative Commons License 2012.01.13 0 0 100

Fél éve már javasolta az IMF behivását Járai.

Előzmény: Híd (97)
Totyikám Creative Commons License 2012.01.13 0 0 99

Mai eseményről, mai IMF tockosról van szó.

A szerzett jogok elvételét kommentelte böségesen Barroso.

Előzmény: hatgang (98)
hatgang Creative Commons License 2012.01.13 0 0 98

Volt itt ez a 'bohócforradalom' a korkedvezményes nyugdíj szigorítása ellen, ami sokkal több embert érintett, mint párszáz taláros bohócot.

Arra böffentett valamit az EU?

Híd Creative Commons License 2012.01.13 0 0 97

Zsiga bácsi is megszólalt: http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/jarai-szemelyi-valtozasokat-is-igenyel-egy-uj-gazdasagpolitika-366598

Járai Zsigmond, a jegybank felügyelőbizottságának elnöke szerint Magyarország csak egy gazdaságpolitikai fordulattal tud kilábalni a nehéz helyzetből. Úgy látja, az EU-szabályoknak 150 százalékig kell megfelelni, módosítani kell az adórendszert, a jegybankot pedig minden hibája ellenére hagyni kell dolgozni.

Viktor, vészes ütemben fogynak a haverok

Biga Cubensis Creative Commons License 2012.01.13 0 0 96

nyilván sokan vannak, én is ismerek sokat, akik nem luxusra vették fel a hitelt. de ismerjük el, azért sokan vannak, akik még úgy is hajszálra a lehetőségeik határán vették fel, hogy a végzetes árfolyamváltozást nem is számolom. én azért nem törnék pálcát felettük (megértem őket), mert valószínűleg én is vettem volna fel, ha megtehettem volna, és nem is szólnék semmit, ha valaki felelőtlennek vagy óvatlannak nevezne. (mondjuk én inkább arra vettem volna fel, hogy olyan projekteket el tudjak indítani, melyek valószínűleg majd pénzt hoznak.)

Előzmény: forraslajos (91)
Totyikám Creative Commons License 2012.01.13 0 0 95

Azt még nem küldék meg a Lendvay utcából. Tockos témában még csak egy Fidesz döntés született a sikert nem Szöke Gabika fogja bejelenteni

Előzmény: Backupper6 (93)
Backupper6 Creative Commons License 2012.01.13 0 0 93

Ne a lózungokat, hanem egzakt válaszokat!

Előzmény: Vajk (74)
hatgang Creative Commons License 2012.01.13 0 0 92

Orbán Viktor nagyon nem bolond. Pontos és – jó értelemben véve – számító ember. Ennek ismeretében rajzolódik ki egy trójai csodaszarvas alakja az IMF-székház washingtoni kapujánál. Orbán mintha előre beárazta volna a kokit és a sallert. Talán épp azért volt szükség az egykulcsos adó karácsony előtti alkotmányba foglalására vagy a jegybanktörvény „csakazértis” elfogadására, hogy legyen miből visszalépni. Ahogyan volt hova visszalépni a gyerekek után járó szavazati jog és a vármegyék belengetése után is. Ugye hogy megnyugszik az ember, ha csak az egyik lábát vágják le, pedig mindkettő amputálását javasolta az orvos?

Vegyük ki az alkotmányból az egykulcsos adót? No problem. És akkor mi van? Úgy adózunk ezután is. Vissza kell vonni a jegybanktörvényt? Kérem szépen. Ne adatvédelmi hivatal legyen, hanem ombudsman? Jól van. Úgyis én döntöm el, ki az. Ha ezen múlik a hisztérikus Nyugat békéje, ám legyen. Barroso és Merkel koccinthat egyet Sarkozyvel, csatlakozhatnak a szilveszteri józanodás után újra lerészegedő spekulánsokhoz. Oszt jó napot.

http://nol.hu/lap/allaspont/20120113-trojai_csodaszarvas

Koiért és sallerért tockos jár, oszt jónapot. :)

forraslajos Creative Commons License 2012.01.13 0 0 91

a magyar átlagember,aki véletlenül nem autó- vagy egyéb fogyasztási cikk várásrálására vette fel a hitelt, hanem lakásvásárlásra,az most hülye vagy megtévesztett....?

Előzmény: Biga Cubensis (89)
Totyikám Creative Commons License 2012.01.13 0 0 90

Szombathelyen is üdvözlő tömeg várta a bálozó úri közönséget

Előzmény: Törölt nick (85)
Biga Cubensis Creative Commons License 2012.01.13 0 0 89

Azt tőle kellene megkérdezni... 

De hát meg kéne érteni végre, hogy nem a hitelt adóval van a baj, az egy lehetőség. Ha rákényszerülünk, nem a hitelezőt kell szidni.

A hitelt fel lehet jól is használni, de ahogy elnézem, ebben sem a magyar kormány, sem a magyar átlagember nem remekel (persze utóbbi jó példát lát az előbbitől).

Előzmény: Totyikám (88)
Totyikám Creative Commons License 2012.01.13 0 0 88

Még Kádár lépett be az IMF -be. I. Orbán kormány miért örizgette ezt a kádári hagyományt?Ráadásul szorgalmasan fizetjük a tagdijat is.

Előzmény: Biga Cubensis (86)
Biga Cubensis Creative Commons License 2012.01.13 0 0 87

Beérnék szvsz azzal, ha pár kritikusnak talált törvényt módosítanák, vagy visszavonnák.

Bár igaz, hogy a kormánynak az is elég kritikus megszorítás, ha nem tudja megszerezni a jegybank pénzét...

Előzmény: Vajk (30)
Biga Cubensis Creative Commons License 2012.01.13 0 0 86

Undorító, hogy fegyverrel kényszerítették Magyarországot, hogy IMF tag legyen, és az is felháborító, hogy a pénzüket nem adják oda csak úgy.

Nekem a szüleim, testvérem nem adnak úgy kölcsön, hogy bármi hülyeségre elkölthetem, mit is várunk egy pénzügyi szervezettől?

Az az undorító, hogy megy a hangulatkeltés, ki lett nevezve az EU és az IMF ellenséggé.

A nép meg bekajálja, hogy minden miattuk van, a kormány ártatlan, mint a bárány, sőt az EU és az IMF miatt nem sikerült az elrugaszkodás.

Előzmény: Törölt nick (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!