Keresés

Részletes keresés

endersgame Creative Commons License 2012.01.02 0 0 435

önmagában a tisztességre törekedés is értelmét veszti a politikában.

Előzmény: borzimorzi (433)
nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 434

Annyit mindenképpen el lehet érni vele, hogy soha többet nem fog hasonló gesztust tenni.

Hiszen nincs értelme.

Előzmény: borzimorzi (433)
borzimorzi Creative Commons License 2012.01.02 0 0 433

Valóban undorító, hogy amikor akad végre egy rendes ember Gomorrában, egyesek azt is ki akarják csinálni...  :-((

Üdv:

b

Előzmény: nemezis 2 (25)
nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 432

Köszönöm. :)

Ez remek példa arra, hogy hogyan működik a polidili, "ellenzéki" része.......

Előzmény: ajjjaj99 (431)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 431

"Elnézést kérek, hogy megvádoltalak, nem volt igazam!"

A fidesznél mindig kell keresni a hátsó szándékot. Lesz ez még hivatkozási alap.

Morálisan még az is többet ér, ha az utolsó falat csokimat odaadom a gyerekemnek.

Előzmény: Törölt nick (429)
ax15 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 430

Mivel jelentősége  nincs, ezért el kellene gondolkodni a valós szándékon!

Előzmény: Törölt nick (429)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.02 0 0 429

a tiszteletnél talán jobb szó az elismerés, de erről van szó.

a tett önmagában pozitív és aligha van mögötte olyan alantas hátsó szándék, ami ezt érvényteleníti.

az elismerés mértékét csökkenti, de nem szünteti meg az, hogy a jelentősége nem túl nagy.

Előzmény: ajjjaj99 (426)
ax15 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 428

Jól látod.

Ez az elvárás!

Erre szavaztunk 2/3-al.

stb ..

Előzmény: ajjjaj99 (426)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.02 0 0 427

persze, de tudjuk mi történt. a rendőrség visszavágott. a szakszerűtlenséget, az ártatlan áldozatokat sajnálom, de hát ez vele jár. mindenesetre ráépülhetett egy jobboldali mítosz. a 2006. október 23-ipar voltaképenn a holocaust-iparhoz hasonló, csak itt vitatható, hogy teljesen ártatlan áldozatok voltak-e a megruházottak között. a futásra meg mindenki felkészülhetett, aki kiment. ez cinikusan hangzik, de tényleg így van és mindezért a szélsőjobb az igazi felelős.

Előzmény: endersgame (425)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 426

A 281-es írásodban olvasható: Szájer tette morálisan tiszteletre méltó, bár komoly jelentősége nincs. (nem szó szerinti idézet.)

Vagyis tisztelnünk kéne egy jelentéktelen gesztust, amit szájer még egy hazug magyarázattal is tetézett.

Előzmény: Törölt nick (418)
endersgame Creative Commons License 2012.01.02 0 0 425

tudod az a helyzet, hogy törvényszerűen szinte csakis jobboldaliak élték át, mert azok voltak ott.

eniatt baloldaliak esetében nem beszélhetünk saját tapasztalatokról. aki viszont saját maga átél valamit az a legtávolabb áll a mítosztól.

Előzmény: Törölt nick (419)
marcipannyuszi Creative Commons License 2012.01.02 0 0 424

Úgy látom, már Szájer Fanni is pozícióérett:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1jer_J%C3%B3zsef

Bár itt máshogy néz ki a zéletrajz...

http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zsef_Sz%C3%A1jer

nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 423
  • A titkosszolgálat előre felkészülten várta 23-át, sikerült „belőni“, kik irányítják a háttérből és az első sorokból az agresszív magot. Kettejüket azonosították, egyikük jól menő vállalkozó. Mindhárman szökésben vannak. Egyikük sem tagja valamely pártnak, viszont kezdettől az őszi zavargások aktív résztvevői voltak. 

Ezen?

Mit kellene?

Másrészt, már bocs, de Szilvásyt nem tekintem autentikusnak.

Előzmény: lejelento (421)
marcipannyuszi Creative Commons License 2012.01.02 0 0 422

„elkerülje azt a látszatot"

Sajnos itt már nem a láccatról van szó....

:((

Előzmény: Törölt nick (340)
lejelento Creative Commons License 2012.01.02 0 0 421

nemezis

kommentelned a 410-es hsz? mi benne a hazugsag????

Előzmény: nemezis 2 (414)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.02 0 0 419

2006 október 23 egy jobboldali mítosz.

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.02 0 0 418

ez a második hozzászólásod, melyben azt állítod, hogy én olyasmit írtam, amit nem írtam.

visszakeresheti bárki, nem tűnt el.

az a baj, hogy nyilvánosan is előfordulnak hasonlól esetek, "te azt állítottad hogy"---holott nem állított ilyet az illető.

Előzmény: ajjjaj99 (347)
nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 417

:) Félreértettelek.

Előzmény: rizsa31 (416)
rizsa31 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 416

Nem te ajnározod,hanem a beosztottjai.

Akikkel együtt járt egyetemre meg ilyesmi.

Előzmény: nemezis 2 (412)
Lois Chasse Creative Commons License 2012.01.02 0 0 415

titkos tanácsos (?)

Előzmény: linfury (413)
nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 414

Tisztában vagyok azzal, hogy van akinek ez furcsa, sőt nevetséges, mert önmaga az összes infromációját, meghatározott személyektől nyeri.

De hát mint kezdjek én ezzel?

Előzmény: Törölt nick (409)
linfury Creative Commons License 2012.01.02 0 0 413

Nem tudom, megválaszolta-e már valaki, hgy pontosan milyen pártfunkciói voltak Szájernek?

nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 412

:)) Kedves vagy.

Esetleg tudnál idézni olyan hsz-t amelyikben ajnározom Orbánt?

Előzmény: rizsa31 (411)
rizsa31 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 411

Becsülöm a kitartásod.

De egy kicsit olyan,mintha egyik gyerek nevelné a másikat.

Én azt látom,hogy a 21.sz. hajnalán van egy pártelnök,aki kikülönbözteti magát a társai közül.És életerős,fiatal emberek fölöttükállónak tekintik.

Én ha a nyakam elvágnák,akkor se tudnék egy embert így ajnározni!

(Sajnos.) 

Előzmény: nemezis 2 (407)
lejelento Creative Commons License 2012.01.02 0 0 408

nemezis

a jobbszel tuntetok a corvin kozbol mentek az alkotmany utcaba. utkozben elhaladtak a gyulekezo tomeg mellett. esetleg nezzel utana. miert talalnek ilyet ki? azon kivul hogy a batthyanyi mecsesnel talalkoztam a motorosokkal.

az az en feltetelezesem hogy AZNAP/akkor hallottam halottak leterol szolo hirterjeszteseket? a te feltetelezesed hogy NEM hallottal. bar azt hiszem a pozitiv hallas azert erosebb mint a nem hallas.

a naggyules szinhelye provokacio volt. kertek is hogy ne ott legyen! de a gyulekezesi jogra hivatkozva nem valtoztattak.

szerintem tv felvetel van ahogy a naggyules tomege elindult az erzsebet ter iranyaba a madach teren.

egy ilyen lezaro sorfal nem tomor egyseg, ahonnan loni tudnanak granatokat. nincs meg az ero es a tomeg szetszedne oket. esetleg nezzuk meg fenykepen azt a sorfalat. a lovas tamadas sem a sorfalbol jott hanem mogottes teruletrol. a szabadsajto uton is tobbszazas rendori ero falanxkent allt a tomeggel szemben es a masodik sorbol lovoldoztek. a kepviselo is a rendorsorfallal ment targyalni nehany metert. de egy csomo videoanyagot vegignezhetunk,.

ezt az egeszet nem a csalhatatlansag tudataban irom, hanem az a meggyozodesem hogy mind a ket reszrol vannak ferditesek. mindenesetre az alapveto hogy a statusz quot a fennallo hatalom vedte es a tamadast a jobboldal hajtotta vegre, a hatalom/rendorseg erre reagalt.

honnan tudtak volna a szeljobb mozgasat kiszamolni? vagy a tank elinditasat? az ott levo rendorseg a naggyulesre VIGYAZOTT, nem szetverni akarta. miert vartak 10 oraig az erzsebet hidi csataval? miert engedtek el a tuntetoket budan keresztul eltavozni, ha annyira artani akartak volna nekik?

Előzmény: nemezis 2 (404)
nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 407

Olykor tényleg "népnevelőnek" érzem magam.

Nem mintha ezt a nevelői attitüdöt különösebben értékelné az "ellenzéki beállítottságú"  kommentelő.

Előzmény: Törölt nick (402)
lejelento Creative Commons License 2012.01.02 0 0 406

latom iluskava valni a viragot

16 éves csúcson az államadósságunk

• Portfolio

2012. január 2., hétfő 09:36

Még az előzetesen közöltnél is kissé nagyobb, 82,6 százalékos GDP-arányos adósságrátáról számol be a Magyar Nemzeti Bank ma megjelent pénzügyi számlák statisztikája. Ennél magasabban utoljára 1995-ben járt a mutató, amelyet most a forint gyengülése húzott fel. A második negyedév végén még csak 76,7 százalékos volt az adósságráta, vagyis három hónap alatt csaknem 6 százalékpontos volt az emelkedés

lejelento Creative Commons License 2012.01.02 0 0 405

latom iluskava valni a viragot

16 éves csúcson az államadósságunk

• Portfolio

2012. január 2., hétfő 09:36

Még az előzetesen közöltnél is kissé nagyobb, 82,6 százalékos GDP-arányos adósságrátáról számol be a Magyar Nemzeti Bank ma megjelent pénzügyi számlák statisztikája. Ennél magasabban utoljára 1995-ben járt a mutató, amelyet most a forint gyengülése húzott fel. A második negyedév végén még csak 76,7 százalékos volt az adósságráta, vagyis három hónap alatt csaknem 6 százalékpontos volt az emelkedés

nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 404
  • a jobbszel tuntetok elmentek az astorianal gyulekezo tomeg mellett es mar akkor probaltak oket magukkal vinni a kossuth terre.

??? Ezt honnan veszed?

Az útvonal, már többszörösen, mindenféle jelentésben és antijelentésben végig lett tárgyalva, ilyen azonban sehol nem szerepelt, túl azon, hogy én ott voltam! Ilyen nem volt.

A Rákóczi úton az Astoria felé le voltak zárva a mellékutcák.

• a halottakrol szolo hirek a tomegben telefonok alapjan terjedtek, nem emlekszem hogy peldaul a radio bemondta e. mindenesetre irtozatosan felfokozott volt a hangulat a tank kozben es utan.

Gondolom, te is belátod, hogy ez valóban a te feltételezésed....

• ismetlem es tudnunk kell hogy nem veletlenul volt a naggyules az astorianal.

Nem? Erről mi a feltételezésed?

• a rendorsorfalon atment a tomeg es egyesult a masik tomeggel. ezt televizioban is ellenorizhetjuk.

De nem ment át! Nem is tudott. Mondom lőttek, könnygázgránáttal és gumilövedékkel.

• honnan lohettek a tomeget 10/15 perc elteltevel granatokkal? hiszen te mondod hogy egy SORFAL zarta le a filmmuzeumnal. a sorfal nem tud granatokat loni mert kevesen vannak. ez a felszolitas is furcsa dolog. a televizioban egeszen jol hallatszottak a felszolitasok. a helyszinen meg nem. esetleg megis volt aki hallotta?

POntosan onnan. A Filmúzeum előtti rendőrsorfalból.(Miért ne tudna, hogyan logikáztad ez így?)

Ott nem volt felszólítás, az nem jelenti azt, hogy másutt esetleg nem volt. Ott és akkor nem.

Előzmény: lejelento (401)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.02 0 0 403

Lehet , hogy Szájer nem a felesége miatt mondott le az EU parlamenti frakció vezetéséről, hanem amiért Fellegi Tamás is lemondott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium éléről. Látják az Orbán mellett várható jövőt és nem akarnak a végsőkig kitartani, lassan elsunnyognak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!