A politikában ismeretlen, ez még nem lenne baj. Felsőfokú végzettsége nincs, ez talán szódával elmenne. Azt állítja felsőfokú végzettsége van:... felsőfokú iskolai végzettségként a Külkereskedelmi és Továbbképző Központnál (KOTK) 1976-ban szerzett külkereskedelmi szakmai végzettséget tüntette fel. ... Ez jelenleg egy OKJ-s tanfolyamon szerzett végzettségnek felel meg, vagyis - az életrajzban szereplő állítással ellentétben - nem minősül felsőfokú iskolai végzettségnek, amelyről csak egyetem vagy főiskola állíthat ki papírt.
könyörgöm, akkor miért nem sikerült a nagytehetségú asszonyságnak megszerezni? Mi volt az akadály? Nem is fontos ez, mert a szegény asszonyság még felolvasásból is nagyon gyengécske volt. Általános iskola 2. osztály kettes osztályzat és nagyon elnéző voltam, figyelembe vettem Simlicska brátságát. :)))
Manninger Jenő Fidesz-képviselő: "Némethnének nem okozott volna nehézséget megszerezni a diplomát, ilyen képességekkel minden további nélkül meg lehet szerezni"
Azok voltak a szép idől, mikor Rákosi a cipészeket nevezte ki az építővállalatok élére, mert jó megbízható elvtársnak megfelelő helyet kellett garantálni. Persze, nem egyedül álló hogy szellemileg kicsit visszamaradott karriert tud manapság befutni, elég a mindent aláíróra gondolni. Ezzel a szellemi kapacitással sokra viheti mé ez az asszonyság. :)
Ez a szegény asszony valósággal rettegett a meghallgatás alatt. Sajnáltam nagyon. Hogyan volt képes ilyen lehetetlen helyzetbe hozni saját magát? Vagy van annyi pénz, hogy köznevetség tárgyává tegye magát az ember? Erősen emlékeztetett a hajdani Népfront jelöltek némelyikére, akik becsületes munkásemberek voltak, de a közszerepléshez az égvilágon semmi közük nem volt.
Nem tehetek róla, erről a Némethnéről nekem rögtön Elena Csau jutott az eszembe...diploma nélkül volt a tudományos akadémia professzora, vagy micsoda....:-)))
Biztos csak azért mondom , mert nekem sincs semmilyen diplomám , de azért mégsem kellene ennyire fetisizálni az iskolai végzettséget igazoló papírokat.
Egyrészt azért , mert diplomát pénzen is lehet venni , illetve a felsőfokú tanulmányok folytatásáshoz már eleve egy kisebb vagyon szükséges.
Másrészt pedig az oktatási rendszer - mint általában az egész civil , polgári társadalom - a középszerű emberekre van szabva.
Mindenütt a középszerű emberek haladnak előre a legkönnyebben és sok , az átlagosnál jobb képesságű ember már eleve , általános vagy középiskolás korában nem tud beilleszkedni a középszerűség rendszerébe és eleve el sem jut odáig , hogy úgynevezett felsőfokú tanulmányokat folytathasson.
Akarcsak a Rakosi idoben, a jo part kutyak nagy csontot kaptak. Csak azt nem ertem mikent lehetseges, hogy egy orszagot egy elmebajos iranyitson es mindenki tapsikol neki.
Regen olvastam egy novellat ahol az elmebajosak atvettek az uralmat a dilihaz felett, az orvosokat es az apolokat bezartak es a bolondok vezettek az intezetet. Csattano: az ellenorzes mindent rendben talalt
Ki lehet dolgozni az unortodox sajttáj szabályát, amely szerint a miniszter felolvassa a válaszát, amire a riportereknek kell megfogalmazniuk frappáns kérdéseket. Amelyik sajtótermék rosszul teljesít a kérdezésben, azt beperlik.
"Hölgy"-ön egy engedelmesen bólogató bábot értenek ?
Kiváncsi leszek, a hölgy hogy fog boldogulni az újságirókkal, ha csak papirból, előre megirt szöveg felolvasására képes. Talán megszűrik, ki kérdezheti.