Újonc vagyok,és keresek egy jobb hátsólámpát Citroën zx kombihoz.Kérem aki tud segíteni írjon.Akár itt akár e-mailben elvileg az email címem publikus. Köszönöm.
Szia Fez! Zoli vagyok szarvasról. Tudnál-e nekem segíteni?Keresek sürgősen citroen zx.14i központi injektort! bosch rendszerűt. tel szám.: 06702691233. Nem akar indulni az autó, már feladtam. Előre is köszönöm!
Szia Engem a H1 izzós fényszóró pár érdekelne. Elektromos magasság állításúak? Ha igen a potméter és a hozzá tartozó vezetékek megvannak a magasság állítóhoz?
Sajnos újat már nem lehet rendelni, esetleg még fellelhető 1-1 db. ha valakinél volt elfekvő készleten. (elég kicsi az esélye)
Nekem van egy új, hátsó, piros Volcane díszcsíkom, amiről letört egy darab a tárolás során. Hátsónak így már nem jó, de 2 elsőt ki lehet hozni belőle szerintem.
Ha érdekel, lemérem a mostani hosszát, hogy mennyi maradt belőle. (mert természetesen az idők során elveszett a letört darab :-( )
Frissen tulajdonosa lettem egy ZX Volcannak és keresnék hozzá az első lökhárítóba piros szalagot mert az hiányzik belőle ! Ha valaki tudna ebben segíteni hogy honnan lehetne venni az kérem jelezze felém ! Akár hátsó is jó lenne mert ahogy néztem kiadja az elsőt !