Keresés

Részletes keresés

Biga Cubensis Creative Commons License 2011.11.09 0 0 134

Osiraknál ki engedte?

Előzmény: Törölt nick (131)
Biga Cubensis Creative Commons License 2011.11.09 0 0 133

milyen adatról beszélsz? létesítményekről, fix szárazföldi koordinátákról van szó. az F-16 vadászbombázó.

AWACS adatok legfeljebb a bombázást fedezőknek kell, de azt meg majd csendesen adni fog egy amerikai gép.

Osirakot is megoldották F-15,F-16 párokkal, igaz az közelebb volt.

Előzmény: Törölt nick (127)
Biga Cubensis Creative Commons License 2011.11.09 0 0 129

a legmodernebbet az F-16-oson belül értettem, az "I"

nyilván nem a legmodernebb gép az összes közül :)

Előzmény: Törölt nick (120)
Biga Cubensis Creative Commons License 2011.11.09 0 0 125

Miért az iráni légierő milyen? Ahhoz képest az F-16I tökéletesen modern.

Előzmény: Törölt nick (120)
Biga Cubensis Creative Commons License 2011.11.08 0 0 121

Az I típus szerintem megy, ha lesz valami. 

http://www.israeli-weapons.com/weapons/aircraft/f-16i/F-16I.html

Bővített hatótávolság, műholdas komm, fejlett radar, stb.

Előzmény: Törölt nick (117)
Biga Cubensis Creative Commons License 2011.11.08 0 0 118

a legmodernebb típus, az F-16I járt Kecskeméten is, én is láttam (az angol nyelvű wiki oldalra is betették a kecskeméti fotót)

Előzmény: Biga Cubensis (115)
Biga Cubensis Creative Commons License 2011.11.08 0 0 115
Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.08 0 0 110

Igy van. Mire elkészül, úgyis rájönnek, hogy nem érdemes kilőni, mert akkor nem lesz. Sem bomba, sem országuk...

Előzmény: Lehettem volna valaki más (47)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.08 0 0 109

Mivel nem vagyok az alkalmazottad, az ismert tényeket alátámasztó videócskát kerestesd meg azzal, aki az. Vagy magad, uram, ha szolgád nincsen...

Üdv:

b

Előzmény: Lehettem volna valaki más (100)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.08 0 0 106

A végén olyan volt az euforikus lelkesedés, mint a Hites videókon leszámítva a szentlélekkel való eltöltekezés okozta vonaglást.

Előzmény: Törölt nick (105)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.08 0 0 103

Miről beszélsz? Netenjahu mióta láthatatlan? Mondjuk Obama, Szarkozi és még sokan mások biztos nem bánnák ha nem látnák...

Előzmény: Törölt nick (102)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.08 0 0 101

Valamit nem értek. Izrael évtizedek óta - bár formálisan tagadja - rendelkezik atombombákkal, míg Iránnak lehet hogy lesz egyszer, valamikor, ha Allah is úgy akarja.Na most ha ezért bombázás jár, akkor nem helyévalóbb lenne tehát azokat bomázni, akik idétlen idők óta hazudoznak és tagadják a tagadhatatlant?

Valami nagyokos elmagyarázhatná, hogy is van ez?

Előzmény: Törölt nick (94)
Lehettem volna valaki más Creative Commons License 2011.11.08 0 0 100

Akkor rosszul tudod, mert az iráni főnök, Ahmedinezsád hörgött a kamerák előtt, hogy ő pedig el akarja törölni Israelt a Föld színéről.

Erről a hörgésről van valami link, vagy csak egy urban legend?

Amiről én tudok, az a rezsim eltörlését szorgalmazta, mert elnyomja az őslakos arabokat...

Előzmény: borzimorzi (99)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.08 0 0 99

Akkor rosszul tudod, mert az iráni főnök, Ahmedinezsád hörgött a kamerák előtt, hogy ő pedig el akarja törölni Israelt a Föld színéről.

De ezt a nyugati hatalmak úgysem hagyják. Ez nem személyes ügy. Ha Obama és Sarko rühellik a Bibit , majd leteszik a Bibit, és lesz helyette egy szimpatikusabb figura. De Izrael attól még fontos partner,hogy épp egy ilyen figura vezeti. Ha a hódító muszlimoknak nem lenne ott a körmük alatt szálkának Izrael, akkor sokkal nagyobb elánnal törhetnének Európa meghódítására. Addig jó nekünk, amíg az energiáikat leköti Izrael, mert addig is időt nyerünk, és lelassíthatjuk a térhódításukat Európában és általában az É-i féltekén.  És ezt jól tudják a Hófehérke Házikójában is, meg az Elizélt Palotkában is... 

Üdv:

b

Előzmény: Diofa Szelleme (92)
borzimorzi Creative Commons License 2011.11.08 0 0 98

Öööö. Valamelyik angol nyelvű forrásban az volt, hogy "I have to deal with him every day". Vagyis Obamának nap mint nap foglalkoznia kell vele. Ez nem beszélgetést vagy tárgyalást jelent, az is belefér, ha napi 5 percben rendszeresen referálnak neki Bibi legújabb ámokfutijáról.

Üdv:

b

Előzmény: ballib_a (85)
soft verdict Creative Commons License 2011.11.08 0 0 96

"Fel nem foghatom, hogy itt magyarorszagon mikent alakulhat ki egy ilyen merteku Iran javara szolo szimpatia."

"magyarorszagon" kisbetűvel....talán éppen ezért.

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.08 0 0 95

Szerintem féreérted, nem azért mondták mert antiszemiták és egymás közt kicsit zsidóztak.

Egyszerűen a netanyahu egy gerinctelen hazug, ennyi hangzott el, és ez a közel-kelet történéseit kicsit is figyelő ember számára nem is új információ.

Előzmény: mogyika16 (15)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.11.08 0 0 93

Kicsivel később Orbán is találkozott velük csak ő Svájcban (ha ez az a hír amire gondolok, mikor az MTI angol nyelvű híre bukott le - magyarul ugyanis le se közölték). Akkoriban ment is a találgatás,hogy miért kell rapportra mennie a már bukott (mit számít már jellegű) Gyurcsánynak meg Orbánnak is. A nevek a delegációk élén kicsit mások voltak ugyan, de kb. ugyanez a kör akarta Orbánt is. Erről ennyit.

Előzmény: Törölt nick (83)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.11.08 0 0 92

Ps2-re.

Senki nem kezdett ki velük. Tudtommal nem Irán pattog, hogy háborúzni akar ellenünk, hanem fordítva.

Előzmény: Törölt nick (88)
péterkém Creative Commons License 2011.11.08 0 0 89

Semmilyen online-oldalakon nem kell kutakodni ahhoz, hogy Izrael - amerikai fegyverek birtokában és az USA támogatása mellett - bármelyik pillanatban kész véres háborút indítani a térségben, minden olyan nép és ország ellen, amelyik (szerinte) a határait veszélyezteti. A határait meg ők maguk szabják meg!

És még csodálkoznak, hogy a világban fokozódik nem az antiszemitizmus, hanem az Izrael-ellenesség!

Előzmény: Lehettem volna valaki más (28)
péterkém Creative Commons License 2011.11.08 0 0 87

És ki lenne az  "fekete ember", aki kap (kitől?) néhány kokit, meg sallert (?) oszt mindjárt tudja, ki az úr a háznál"?

Előzmény: Törölt nick (19)
péterkém Creative Commons License 2011.11.08 0 0 86

És ki lenne a a nem igazán egyenes "disznó" szerinted?

A pénzcsapok elzárása (mármint az USA-ból Izrael felé) nem egyszerű az amerikai zsidó pénzügyi lobbi miatt!

Amíg az USA  az ENSZ-BT-ben mindig és következetesen megvétóz minden, az Izrael által elkövetett annekciót, önkényes területfoglalást, sőt népellenes háborút elítélő határozatot, addig Obama, USA elnökként ne nyavalyogjon, hogy mennyit kell tárgyalnia izraeli vezetőkkel!

Előzmény: Törölt nick (16)
ballib_a Creative Commons License 2011.11.08 0 0 85

És miért kell Obanának minden nap Netanjahuval beszélnie?

Csak nem az USÁt is felvásárolták, ahogy rólunk állították?

jablonka Creative Commons License 2011.11.08 0 0 84

A Talmud alapján csak Obamának hazudhatna.

Előzmény: ballib_a (82)
ballib_a Creative Commons License 2011.11.08 0 0 82

Lehazugozta?

Már várom, amikor Sárközyre és Obamára is ráragasztják az antiszemita vádat. :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.08 0 0 81

Miben kellett hazudnia?

Mert az erőszakos terjeszkedéshez, civil arabok bombázásához, az atomfegyvereikhez, civil hajók szétlövéséhez nem kell hazudnia, ezekhez jóindulatúan bólogatnak a fenti urak.

péterkém Creative Commons License 2011.11.08 0 0 80

Felmerül a kérdés: az USA elnöke biztosan a világ "legerősebb szuper hatalmának" vezetője, aki a külügyeit szuverén módon intézi, vagy bizonyos témákban (az amerikai zsidó lobbi vezénylése alapján) még neki is "egyeztetnie kell" Izrael mindenkori hang-adóival?

Előzmény: Lehettem volna valaki más (7)
kőkberky Creative Commons License 2011.11.08 0 0 78

Sárközy lehazugozta Netanjahut.

Ez így, nyilván nem antiszemitizmus, hanem diplomáciai üzenet.

-kozi- Creative Commons License 2011.11.08 0 0 77

Mi az az atomsebész?

Atomokat sebez?

Előzmény: Törölt nick (61)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.08 0 0 76

Semmi ketseg, bele lesz vagva az Iraniak pofajaba,

Ha ha ha ekkora önbizalmat.

Előzmény: Törölt nick (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!