Keresés

Részletes keresés

szilárdtestfizikus Creative Commons License 2011.10.24 0 0 84

Rubik Ernő?

'Minden gyanú felett áll', ráadásul: egy világ ismeri.

Előzmény: F2F (-)
hollow man Creative Commons License 2011.10.24 0 0 82

Bizonyos körökben Babarczy neve igen jól cseng.

Emlékezzük csak Verebes István Babarczyhoz intézett szavaira:

"Eszter, a maga közírói tevékenységét figyelve, olvasva - lévén, hogyha egy értelmiségi társaságban vagyok és azt mondja … mondjatok egy nagyon okos nőt, manapság az ön nevét szokták mondani ...."

Előzmény: Kanalfabéta (75)
Rettegett_Mano Creative Commons License 2011.10.24 0 0 81

Babarczy már töbször benne volt a pikszisben, de valahogy újra meg újra kívül került.

Eszter nem egy nyerő alkat, de ki tudja? Lassú víz partot mos....

jablonka Creative Commons License 2011.10.24 0 0 80

Lássuk be, csak akkor lenne az egész politikailag nagy durranás, ha egy fideszes vezetőt kérnének fel és az elvállalná.

Na, akkor  lenne valami halovány remény az átrendeződésre.

Mert a fidesz addig marad hatalmon, míg ketté vagy sokfelé nem szakad. Tudják ezt ők maguk is.

Én rájuk szavaztam, adok még nekik egy kis sanszot.

A "döntögetés'  persze nem árt nekik,  balról-jobbról-középről.

kötcsei nájlonparaszt Creative Commons License 2011.10.24 0 0 79

"melyiküket (Babarczyt vagy Vadait) dobja a mély vízbe"

Tk. mindegy is lenne. Szerintem egyik sem tud úszni.

Előzmény: kiszera méra bávatag (77)
kiszera méra bávatag Creative Commons License 2011.10.24 0 0 77

Azért némi hezitálás még látszik Gyurcsány testtartásán. Talán ő sem tudja igazán melyiküket (Babarczyt vagy Vadait) dobja a mély vízbe.

Kanalfabéta Creative Commons License 2011.10.24 0 0 75

"Valakik nagyon látnak benne fantáziát."

Valakik? Talán maga Gyurcsány az, aki lát fantáziát Babarczyban.

De még az sem kizárt, hogy Gyurcsány és Babarczy is a jelöltek között lesz.

Sőt!

Akár kettejük közül is kikerülhet az alternatív köztársasági elnök.

Előzmény: Szüfra Zsett (70)
jablonka Creative Commons License 2011.10.24 0 0 74

Kovács II.János munkanélküli.

Csak ő lehet hiteles. (De lehet, hogy még ő sem.)

Szüfra Zsett Creative Commons License 2011.10.24 0 0 70

Babarczy neve nem véletlenül lett bedobva. Nem is először merül fel a neve... Valakik nagyon látnak benne fantáziát.

(Én még hezitálok.)

Előzmény: Törölt nick (67)
Bogyó 2 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 69

Mert nem látom az értelmét, értelmetlen dolgokkal meg kár lejáratni egy mozgalmat, mert azok lejárató jellegűek.

Ők se mondtak semmit, hogy ettől mit várnak, erre miért van szükség, legalábbis ebben az összefoglalóban, amit az Indexen láttam nem mondtak ilyet. Nem hiszem, hogy a tüntetők ezt annyira igénylik, ez is csak egy felülről kitalált, rájuk erőltetett ötlet.

Akkor meg csak öncélú bohóckodás az egész, ami komolytalannak mutatja majd őket.

Aztán lehet, hogy majd lesz neki értelme, csak nem értem, miért nem lehet ezt világossá tenni most.

Személyesen nem voltam ott, mert politikai rendezvényen 1990 óta nem vettem részt.

Előzmény: Törölt nick (63)
Bogyó 2 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 68

Vágó ezt mondta: "Igen, szerintem a Fidesz antidemokratikus párt. Ez egy klasszikus értelemben vett bolsevik párt, ez a véleményem, igen."

Ha valaki egy kicsit is tanulmányozta a történelmet, vagy pl. a kommunisták hatalomátvételét 1945 után, az láthatja, hogy Vágónak igaza van. Ezért annyira bájos, amikor a sok fidesznyik kommunistázza az egyébként inkább liberális mszp-s gárdát.

De itt történelmet nem olvasnak, nem értenek sokan, a tányér levesért beáldozzák a szabadságukat, mert az nem fontos nekik, ne feledjük Kádár is népszerű volt, és a népe tovább él. Annyi a probléma, hogy most a társadalmi egyenlőtlenségek megmaradnak, sőt kasztosodás történik, a szegény az is marad, felfelé csak fidesz-pártagkönyvvel fog út vezetni.

Előzmény: utánlövés (52)
kötcsei nájlonparaszt Creative Commons License 2011.10.24 0 0 64

...

Előzmény: Paparazzy (54)
Bogyó 2 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 62

Vagy inkább taktikai megfontolásból. Persze, a fidesz-hívők nyilván össze akarják megint mosni Gyurcsányt és köreit, az MSZP-t ezzel a facebook-csoporttal, mert csak fekete-fehérben, jókban és rosszban tudnak gondolkodni, mint minden antidemokrata. El sem tudják képzelni, hogy ezeknek Gyurcsánytól is ki van a tökük, s látni sem kívánják.

Csak ez nem tesz jót az ellenségképnek.

Ez az ország már csak ilyen, sajnos kevés a valódi demokrata, aki a saját nézeteit képviselőkön kívül elismeri más nézetek, pártok jelenlétének a szükségességét. Nem, ilyen nincs, a többieket mind meg kell semmisíteni. Nesze, neked többpárt-rendszer...

Ugyanezt csinálták a másik oldalon is, amikor folyamatosan egybemosták Orbánt a Jobbikkal, meg a többi szélsőjobbossal. Pedig van különbség. Orbánék kádári diktatúrát építenek, amazok meg Rákosi-félét csinálnának.

Egyszerűen fel nem fogom, hogy ezek a kormánypárt-hívők, hogyan nem veszik észre, hogy mi épül itt. Ha 30 alatt vannak megbocsátható, de aki élt Kádár alatt, nem látja, mi folyik?

Jönnek itt egyesek azzal, hogy nincs kordon meg kardalpozás, ez is csak a szélsőségeket meglátó szemléletmód. A finom machinációkat nem veszik észre, de szerintem az alegnagyobb baj, hogy nem is gondolkodnak demokratikusan, ezért nem értik mi a probléma.

Ők teljesen jól éreznék magukat akkor is, ha megszüntetnék a többi pártot és Orbán Viktort örökös miniszterelnöknek választanák. Nincs szükségük arra, hogy ők döntsenek, s ne mások helyettük.

Előzmény: só_bors_paprika (51)
paithana Creative Commons License 2011.10.24 0 0 61
Az ujonnan felbukkano arcok kozul lesz valaki, vagy egyeb ismert, eddig nem politizalo ember.
Pl Arok Kornel, vagy Cserhalmi Gyorgy.
Persze nem a nev a lenyeg, ( en is csak a pelda miatt irtam ezt a ket nevet, nem hinnem hogy ok ketten lennenek)
Szoval egy nemanevefontos, szimbolikus tarsadalmimszerepu embernek kell lennie, ha nem akarjak hamvaba halasztani a mozgalmukat
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.24 0 0 59

Hát, az akkora úr! Most is szarik a közte és a bolsik közt aláírt szerződésre.

GárdaNadráG Creative Commons License 2011.10.24 0 0 58

Nálam itt kezdődik a szürreális...

Előzmény: Szüfra Zsett (57)
Szüfra Zsett Creative Commons License 2011.10.24 0 0 57

A névsorban jól mutat majd Vadai alatt Vágó neve.

hidegsebész Creative Commons License 2011.10.24 0 0 56

Már önkéntes jelentkező is van?

Bogyó 2 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 55

Gondolom, nem is a tényleges leváltás a cél konkrétan ezzel. Hogy mi, azt azonban én sem tudom. Nem tűnik jó ötletnek, mindenesetre.

Schmitt viszont elég erősen lejáratódott, ha gondolkodom, hogy a magyar történelemben kit nevezhetünk bábnak, nem nagyon jut eszembe más, akire ez jobban ráillik.

Várom, hogy mikor fog már egy törvény megfontolásra visszaküldeni....

De persze ilyen nem lesz, mert most a törvényalkotás olyan magas színvonalú, hogy csak na...

Előzmény: Törölt nick (25)
Paparazzy Creative Commons License 2011.10.24 0 0 54

MayItBe Creative Commons License 2011.10.24 0 0 53

Bárki, a mostaninál fajsúlyosabb lesz!

(Igaz, ez nem nagy kunszt, a zálamfönél még a gépkocsiveztölye is nagyságrendekell nagyob kaliber.)

utánlövés Creative Commons License 2011.10.24 0 0 52

Upsssz:

Vágó: Gyurcsányista vagyok

A TV2-től kirúgott kvízkirály szerint egyedül Gyurcsány Ferenc az, akire ennek az országnak szüksége van. Az ATV-n politikai "coming outoló" Vágó nem bánná azt sem, ha a következő választásokon a Jobbik győzne. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: dögönbőgő (24)
só_bors_paprika Creative Commons License 2011.10.24 0 0 51

Gyurcsány már csak udvariasságból sem fogadná el a felkérést.

Előzmény: Géppuskaszájú Rapper (49)
Szüfra Zsett Creative Commons License 2011.10.24 0 0 50

Fletonovich.

Előzmény: Géppuskaszájú Rapper (49)
Géppuskaszájú Rapper Creative Commons License 2011.10.24 0 0 49

Fletó.

Qqberci Creative Commons License 2011.10.24 0 0 47

Torgyán Sztárügyvéd József...

cshaXólok Creative Commons License 2011.10.24 0 0 46

Ezt a CIVIL képződményt Gyurcsányék irányítják.

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.24 0 0 45

De szerinte vannak. Mert, ha nem lennének, nem hagyta volna ott őket a tagság 90%-a.

Előzmény: lujo2 (37)
Watchdog Creative Commons License 2011.10.24 0 0 44

Aki ilyet elvállal, az bizonyítja, hogy alkalmatlan a tisztségre! :-)

Előzmény: ghoezeke mate (42)
ghoezeke mate Creative Commons License 2011.10.24 0 0 42

Teljesen valószínűtlen. Sólyom nem adná a nevét ilyen szánalmas performanszhoz.

Csak ismert közhülyében érdemes képzelődni.

Előzmény: Mantis Screamer (38)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!