Hát akkor ki mondja, meg, mi a továbbjutás ama valószínű esetben, ha HUN és SUE is megnyeri a hátralevő meccseit. Ezt semelyik szaktopikban nem találom.
Ember! Te ennyire buta vagy, vagy ennyire azt akarod bizonyítani, hogy más az. Amit tőlem bemásoltál, annak volt előzménye is (
Szlovákia. Nézz utána! 2007-ben 10,6. Előtte évben 8,5. A válság első évében, mikor mi mínuszban "növekedtünk", ők +6.2. Ha nem is sorozatban, de bizony durván felülmúltak minket. Itt igazi dilettáns vezetés uralkodott.), azt valahogy kifelejtetted. Az maga volt az érv, számszerűsítve. Utána a következtetés jött. Ehhez képest, a másik valóban egyetlen érvet nem használt.
Meg most is. De te azért mosd össze mintha, ugyanaz lenne a két dolog!
Szánalmas, a te nagy feldermedésed a hazudozásra. Igaz a bolsiknak mindig ez volt a módszerük.
Egyedül vagy? Egyetlen elvbarátod sincs. Mindenki mást gondol mint te, annyira eredeti, vagy annyira ostoba vagy? Magad sem gondolod komolyan. Olyan érveket használsz, amelyek tele vannak problémával. Nem kéne ezt neked erőltetni! Gyenge vagy ezen a szeren.
"Eklatáns példáját hozod a gyűlölködésnek, rögvest csoportot képeztél, akire rá lehet mutatni... Ott a helyed a moldáv transzparens mögött. Ha nem szólalsz meg, észre sem veszik, hogy nem közéjük tartozol..."
Nem, baratom, hanem konkretan megmondtam, hogy te es PF mit csinaltok. Ezert a T/2, ami a magyar nyelvben a "ti" szo. Jarj utana, ha nem hiszed.
"Azt gondolom, hogy saját nemzetére nézvést kevés kártékonyabb ember van a saját sérelmeit megalpozottnak gondoló, a másét pedig kétségbevonó "hazaffynál", legyen az román, moldáv vagy magyar. Ugyanis az ilyen ember megmérgezi a szűkebb és tágabb környezetét."
Eklatáns példáját hozod a gyűlölködésnek, rögvest csoportot képeztél, akire rá lehet mutatni... Ott a helyed a moldáv transzparens mögött. Ha nem szólalsz meg, észre sem veszik, hogy nem közéjük tartozol...
anelkul hogy halvany fogalmatok lenne, hogy a moldav transzparens kitevoit erhette-e barmilyen magyarok altal okozott serelem.
Ők úgy gondolták, hogy érte őket. Te ezt vitatod. Itthon meg nem kevesn úgy gondoják, hogy minket értek. Ők meg ezt vitatják. Én meg leszarom az egészet, és egyszerűen megvetem az ilyen embert. Azt gondolom, hogy saját nemzetére nézvést kevés kártékonyabb ember van a saját sérelmeit megalpozottnak gondoló, a másét pedig kétségbevonó "hazaffynál", legyen az román, moldáv vagy magyar. Ugyanis az ilyen ember megmérgezi a szűkebb és tágabb környezetét.
Tehat te felhozhatsz korabbrol peldakat, ha magyarok voltak a hunyok, ha a vitapartnered teszi ezt ellenkezo elojellel, akkor az a nagyongaz kategoria.
A moldávokkal az a probléma, hogy még nem kaptak elég sallert meg kokit a Kétharmadostól. Azért ilyen Janik. Strasbourgban már senki nem tesz ki ilyen transzparenseket, mert ott márt járt.
Nyugi, kis puffogó viperám. Fuck Slovakia mit jelent? Csak nem egy országot basztatunk egy ember cselekedetéért? Röhejesek vagytok, ti magyarkodók. Bár inkább szánalmas.
"A hülye ember meg azon centizget, hogy ki mondott hamarabb, ki mondott sértőbbet, ki tett nagyobb szarkupacot az asztalra.
Megvetem azt, aki mások gyűlöletére, kiirtására, megbélyegzésére buzdít. Legyen az magyar, szlovák, román vagy moldáv. Továbbá megvetem azt is, aki a saját mocskát mindenáron megideologizálja, míg a másik ugyanolyan mocskára felháborodik."
Milyen a tukorbe nezni?
Ti ideologizaljatok meg elore, minden ismeret nelkul PF-fel egyutt a moldav transzparenst, es hoztok peldat korabbi mmagyar transzparensrol es tortenelmi serelmekrol, anelkul hogy halvany fogalmatok lenne, hogy a moldav transzparens kitevoit erhette-e barmilyen magyarok altal okozott serelem.
Persze, hogy nem. A magyarok nem. Nem ezt írtam lejjebb? A magyarok csupán testvéri és jószomszédi szeretetüket fogalmazzák meg. egyénileg és kollektíve egyaránt.