Keresés

Részletes keresés

kisidi Creative Commons License 2011.08.24 0 0 62

Még a sablon is uolyan pöttyös:) sz@r.

Előzmény: Törölt nick (58)
Axióma Creative Commons License 2011.08.24 0 0 61

Nekem tobb variacio utan most ket parnam van, egy regi normal toll nagyparna (az ugye nincs tul tomve), meg egy olyan zorgos valtozat, koles vagy mi a nyavalya van benne, Cora szintu helyen vettem, kisparna.  En az a'gyban ulve gepezek is, oldalt alszom akkor vallam alatt szigoruan semmi, de a fejemet vizszintre hozom, hol az egyiket gyurom, hol a masikat, gyakorlatilag mindig tudom jol helyezni oket. Lehet, hogy ettol nem meleg, marmint hogy nem suppedek annyira bele, lehet hogy mert van valami abban, hogy ezeket a zorgosoket hirdetik azzal, hogy nem melegszenek at.

Előzmény: kisidi (51)
kókusztigris Creative Commons License 2011.08.24 0 0 60

Hát ez elég ratyi.. És még rondább is lett.:)

Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.24 0 0 59

nekem régen elég sok gondom volt a párnákkal (allergiás vagyok a tollra, a család elég izzadós, ráadásul a gyerek kiskorában rendszeresen lehányta a párnát, és sokszor ki kellett mosni)

egyszer gondoltam egyet, és varrtam magunknak régi huzatba (aztán meg lepedőből varrt huzatba) párnát, és darált szivacstörmeléket tettem bele, olyan vastagra tömöm, amilyen igény van, simán bele tudom gyömöszölni a mosógépbe, újrafelhasználható (nem túl tiszta munka az elkészítése, mert az egész apró szivacsok szállnak, de elég gyorsan megvan)

van még régről vendégpárnánk, azokból is ki kellene dobni a belsejét és újratömni szivaccsal

Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.24 0 0 58

Na, imádom, az ilyen felesleges "kreatívkodást"...

http://csinaldmeg.hu/utmutatok/155-ujrahasznositjuk-a-zuhanyfuggonyt

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.23 0 0 57

Azokkal csak az a baj, hogy magyarok árulják.

Érdekes, hogy ebayen 99%-ban jó dolgokat tudok vásárolni, itthon viszont fordított az arány.

Előzmény: csapa (55)
csapa Creative Commons License 2011.08.23 0 0 56

Csak hogy kép is legyen (függönyrózsa)

csapa Creative Commons License 2011.08.23 0 0 55

Neten, vaterán stb. látatlanban vásárolt dolgokkal az a baj, hogy nem tudod megfogni, tapintani. A nagynénémnek kellett átalakítani paplanhuzatot, állítólag oridzsi új volt, mondtam neki, hogy ok, de túl sokat ne várjon tőle. Később jött panaszkodni, hogy megy szét pár mosás után, meg fakul. Szerintem papírból nyomták/préselték.

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.23 0 0 54

Ja, indiai, persze :) Majd mindjárt kiderül, hogy egyiptomi pamut... :) beszarás, mit tudnak tódítani.

Lehet, hogy rá van írva, de a 100% pamutot is elbírja a papír a műszálon.

Előzmény: kisidi (52)
VKOrsi Creative Commons License 2011.08.23 0 0 53

ugyanez a bajom velük

ill. hogy olyan csúszós-taknyos a töltete, egyszer egyet vettem, de azóta is vendégpárna

kisidi Creative Commons License 2011.08.23 0 0 52

Hoppá. nekem az egyik azt mondta indiai. Mondjuk az indiai textiláruk meg a török is egész jó minőség tapasztalataim szerint. De, lehet kamu és valóban made in china.

Előzmény: Törölt nick (49)
kisidi Creative Commons License 2011.08.23 0 0 51

Azért ott is van ezer féle, meg minőség. De ez tényleg szokás kérdése. Én kispárnán, laposan alszom, az ikeást meg gyűröm, ölelem, és a karom alá teszem, rájöttem így kevésbé fájnak a vállaim. a fiam a memorífoamos párnáit imádja, kényelmes is, csak nyáron uaz a bajom velük, mint a tollal, hogy kurva meleg.

kókusztigris Creative Commons License 2011.08.23 0 0 50

Én ilyet vettem, szeretem, kényelmes. Mondjuk én nem szeretem a nagypárnát, csak a kicsit. Nem is tudom mikor vettem, de fél éve biztos, eddig még bírja a strapát szerencsére.

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.23 0 0 49

A vaterások a X. kerületben veszik, a kínai nagykerben, bal oldalon a nagy téglaépületekben vannak, állítólag az újabbikban árulja a fickó a jobbik minőséget (ami még mindig szar), a gyerek ágyneműt pl ha jól emlékszem, 800 Ft-ért, a pókemberest, meg hasonló karakteres szarokat pedig 1200-ért. A felnőttet pedig 3500-ért a jobbik szart :)

Nézd meg, mennyiért adják aztán el....

Előzmény: kisidi (46)
kisidi Creative Commons License 2011.08.23 0 0 48

Minden Ikeás. akkor árulták ki az Andrea-kollekció nagy részét, és féláron, harmadáron, meg a fyndben vettem, pár függönyt kaptam a szülinapomra. Az újságosdoboz is, nem karton ám, olyan, mintha mikroszál lenne.

Nekem mindig is a lila és türkisz voltak a színeim, az előző lakásban is, de akkor még egy más árnyalata, azóta ez a tompább, főleg a hálóba jobban bejön.

Előzmény: kókusztigris (34)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.23 0 0 47

Nem szeretem az ikeás párnákat. Vettem, de nem jók. A bizbaszok belül összecsomósodnak, fél év után kuka.

De még ha vennék is, nekem azok kicsik :) Én a rendes méretű párnához, és a hozzá tartozó kispárnához vagyok szokva.

Előzmény: kókusztigris (45)
kisidi Creative Commons License 2011.08.23 0 0 46

Na igen, pamutzokni.:( Bírom, mikor kiírják nagybetűkkel, hogy pamutzokni, és van benne 20%műszál:( De ez még a jobbik eset, ha a címkén megtalálod, de amikor csak rámondják, pl. piacon, meg sokszor a címkén is 100% van, de szinte szikrázik, annyira műszál. max. 5% elastán viselek el benne, de azt sem szívesen. Egyébként nőiben még nehezebb tiszta pamutot venni, a faimnak és apunak ki szoktam fogni, akkor 10 pár egyszerre, de magamnak nem nagyon találok.

Jó pár évig üzletem volt, fogásra megmondom, hogy tiszta pamut-e. ruhában még a jobbfajta viscose amit elviselek, főleg, ha pamuttal van keverve, tulajdonképpen az is természetes anyag, fák rostjaiból készül, talán a lyocell hasonló az ágyneműkben. De viscoseban is van többféle kikészítés.

akkor nem erőltetem a vaterásokat, pedig színre találtam pár szépet. annyival olcsóbb vajon az alapanyag, ha belecsesznek műszálat? mert a munkadíj ettől nem lesz olcsóbb, sem a szállítás.

És igen, én is nagyon soknak tartom a hazai viszonyok között a 8-10-12 ezer Ft-ot egy szimplaméretű ágyneműért, főleg, ha párban kell, de a minőség azért hosszú évek  múlva is látszik rajtuk.

Tudod, hol vettem 1x anyunak pamutszatén ágyneműt? a praktikerben. és nem is volt vészes és elég jó minőség az anyag, a varrás már kissé felületesebb, mint a kikás. 1xre vettem.

Előzmény: Törölt nick (31)
kókusztigris Creative Commons License 2011.08.23 0 0 45

Én amióta vettem párnát az Ikeában, azóta tudom használni a huzatjukat szerencsére. Amúgy nem vettem le, de allergiás lettem a saját tollpárnámra, úgyhogy azt kidobáltam.

Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.23 0 0 44

Igen, erre gondolok :)

Én inkább kikában veszek, ott legalább van normális méretű párnahuzat is és nagyon jó a választék.

Előzmény: kókusztigris (39)
VKOrsi Creative Commons License 2011.08.23 0 0 43

én 4 éve vettem az összes ikeás szettünket, így abból a korból vannak mintásak.

fehér, sötétkék, sötétkék-piros, ezeket használjuk a legsűrűbben

és vannak sima vásznak még. Lepedőből is van ilyen, na azok is szuperek.

Előzmény: kókusztigris (42)
kókusztigris Creative Commons License 2011.08.23 0 0 42

Ugye? :) Neked milyen van?

Előzmény: VKOrsi (41)
VKOrsi Creative Commons License 2011.08.23 0 0 41

legjobb ágyneműk :D

Előzmény: kókusztigris (39)
kókusztigris Creative Commons License 2011.08.23 0 0 40

Köszi, aranyos vagy! :) Mondjuk a színviláguk nem nagyon jön be, de ez a sztreccses praktikus lehet.

Előzmény: kisidi (26)
kókusztigris Creative Commons License 2011.08.23 0 0 39

Ha ilyenre gondolsz, egyetértek! Nagyon imádom ezt az anyagot, ebben a legjobb aludni. Tervezem, hogy veszek még más színűeket is a fésűs-pamut Ikeás kollekcióból, csak ne lennének olyan drágák..:)

Előzmény: Törölt nick (29)
lavanda Creative Commons License 2011.08.23 0 0 38

Köszönöm, Kisidi!

Előzmény: kisidi (21)
VKOrsi Creative Commons License 2011.08.23 0 0 37

nekünk van 1-2 nagyon merész színű ágyneműhuzatunk, én nagyon szeretem :)

Előzmény: krampács (32)
VKOrsi Creative Commons License 2011.08.23 0 0 36

a bolyhosodás engem is iszonyúan zavar, nekem ez a fő bajom amúgy a műszállal, amúgy elviselném, de pikk pakk bolyhos lesz, amiben egy pici is van

Előzmény: kisidi (30)
Shalina Creative Commons License 2011.08.23 0 0 35

Némelyik nekem is tetszett a képről, de nem vettem, mert elolvastam az értékeléseket, és olyan eladótól nem veszek semmit, aki "boltürítés" címszóval árult terméknél, ha valaki reklamál a minőség miatt (jócskán vannak ilyenek), felháborodva hajtja el, hogy miért várja, hogy az akárhányezer pénzért vett termék olyan legyen, mint a bolti. Gyűlölöm az átverést.

Shal

Előzmény: kisidi (30)
kókusztigris Creative Commons License 2011.08.23 0 0 34

Nagyon tetszenek a színeid! A türkiz dobozka honnan van? És a lila szőnyeg? :)

Előzmény: kisidi (28)
krampács Creative Commons License 2011.08.23 0 0 33

Jó, a vasalás sem egy tragédia, de nekem bevált a krepp.  Mondjuk, hamar kifakul, de minden pamut így viselkedik.

Anyámnak valaha csak fehér huzatai voltak, de én már nem vacakolok , se a mosásával, se a vasalásával. A keményítésről nem is beszélve, mert a damaszt bizony így volt az igazi...)))

Előzmény: Törölt nick (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!