Sziasztok! Garmin nüvi 3597LM GPS-nek a tápkábele megsérült. Kínai kábellel próbálva, azt írja nem eredeti a kábel nem tudja tölteni. Egy USB kábel egy másikkal nem egyforma?
Nekem is hasonló problémám lenne, mint amit már láttam előttem lévő hozzászólásban. Kb. 1,5 hónapja vettem egy Garmin vivoactive 3-as órát futáshoz. Eleinte pontosan mért, azonban egyre gyakrabban fordul elő mostanában, hogy pontatlanul mér, elveszeti a GPS jelet és a végeredmény a térképen jól kivehető, hiszen sokszor több tíz méterrel is elcsúszik ahhoz az utvonalhoz képest, ahol futottam. Sajnos nem értek nagyon hozzá, ezért megköszönném ha valaki tudja rá a megoldást, és le is írja részletesen hogyan lehetne megoldani ha meglehet egyáltalán. :)
Jelenleg a kinti szerverrel van probléma, amit javítanak. Az ezt megelőző, kapcsolódási probléma úgy orvosolható, hogy le kell törölni a gépről a legfrissebb verziót és helyette egy régebbit kell telepíteni. A FB-on van egy Garmin csoport. Ott megtalálható a korábbi verzió linkje. Megbízható link, mert a hazai forgalmazó tette fel. Azt telepítve működik a connect. Viszont a most fennálló problémára ez nem jelent megoldást.
van egy forrunner 310xt órám és mellé egy ant+ stickem
tavaly nyáron még jól működött az adatok feltöltése a garmin expressen keresztül a garmin connectbe
idén nem megy
a garmin expresst elindítom, az órát felismeri, mikor benyomon az eszközcsatlakozást megtalálja a 310xt-t, de miután ezután bejelentkeznék a fiókban a szinkronizáláshoz, akkor azt monda a garmin szerverei pillanyatnyilag nem elérhetőek (biztos jó az email és a jelszó, mert ezzel be tudok jelentkezni a garmin connectbe)
Ha valakinek van egy tönkrement Garmin eTrex 30 (20 vagy 10) aminek jó a külső gumírozása körben (amin a nyomógombok borítása van), akkor írjon mert ilyet szeretnék venni.
Eddig Mapsource-t használtam, de most Basecamp van telepítve a gépemre. Egyelőre számomra kezelhetetlennek tűnik ez a Basecamp, bár biztos van benne logika csak én nem jöttem még rá.
1.
Adott egy .gdb állomány, ami több nyomvonalat tartalmaz.
Hogyan tudok csak egyetlen nyomvonalat menteni egy másik pl. .gpx fájlba?
2.
Mivel betölti az összes létező számára ismert állományt a PC-ről és a készülékről is, ezért egy már létező névvel nem tudok egy másik nyomvonalat létrehozni egy teljesen más állományon belül.
Van egy Bozsok nevű nyomvonalam az egynaposak.gdb fájlban, ahol az egynapos kerékpártúráim vannak tárolva. Létre szeretnék hozni egy Bozsok nevű nyomvonalat a Szombathely.gdb fájlban, ahol pedig a Szombathelyről kiinduló gyalogtúráim vannak. Ezt azonban nem engedi.
D:Turakerékpáregynaposak.gdb: ez már tartalmaz egy Bozsok nevű nyomvonalat.
D:TuraGyalogSzombathely.gdb: ide pedig szeretnék létrehozni egy Bozsok nevű nyomvonalat.
Ezzel mit lehet kezdeni? Illetve azzal, hogy ne töltsön be minden számára ismerős állományt csak azt, amit én szeretnék.
Garmin GPSMAP 62s túra GPS extra tartozékokkal eladó
Hibátlanul működő, magyar nyelvű GPS gyári csomagolásban, összes eredeti tartozékával eladó. Kijelző karcmentes, fóliával védve volt, készülékház gumírozott borításán látszik a használat, az egyik sarkán a gumi sérült (lásd kép).
Gyári tartozékok: - USB kábel - Magyar nyelvű használati útmutató - Garmin karabineres tartó
Extra tartozékok az árban: - Garmin kerékpáros tartó (2 db ziptie tartozék) - Garmin tapadókorongos tartó autóba, hajóba - Garmin szivargyújtós adatper - 5 db kijelzővédő fólia - 2 GB microSD kártya térképekkel a készülékben
Garmin GPSMAP 62s túra GPS extra tartozékokkal eladó
Hibátlanul működő, magyar nyelvű GPS gyári csomagolásban, összes eredeti tartozékával eladó. Kijelző karcmentes, fóliával védve volt, készülékház gumírozott borításán látszik a használat, az egyik sarkán a gumi sérült (lásd kép).
Gyári tartozékok: - USB kábel - Magyar nyelvű használati útmutató - Garmin karabineres tartó
Extra tartozékok az árban: - Garmin kerékpáros tartó (2 db ziptie tartozék) - Garmin tapadókorongos tartó autóba, hajóba - Garmin szivargyújtós adatper - 5 db kijelzővédő fólia - 2 GB microSD kártya térképekkel a készülékben