Aki javítani akarja ezt a viszonyt az költözzön végleg oda és azzal le is tudja ezt a kötelességét. Ezzel bizonyíthatóan a kecske is meg a káposzta is...
Én személy szerit ki is kérem magamnak, hogy egykori történelmi események okán oktassannak, megbélyegezzenek, "soha el nem múló tanulságról" papoljanak nekem."
>>Btw. Kóstoltad már a pekingi levest? Azt mondják mostanában ez a menő
Tudtad, hogy ezt a pekingi levest úgy főzik, hogy akinek rizstésztával ízlik, az úgy ehesse, akinek pedig macesz gombóccal, az pedig amúgy?
Nem láttok már megint a pályán.
Tomi boy szakácskönyve pedig még jól jöhet a magyaroknak is, mert messzi földön híresen geci szakács volt az öreg.Ha ügyesen forgatjuk, saját hasznunkra is tudunk főzni belőle.
Okos ember tudja, hogy mi az érték.
Ebba a böfögő arabb kár volt még a tepertős pogácsa is, amit felszolgáltak neki.... annyira nem érték.
Érthetelen, hogy mi a faszért etetjük egyáltalán, de vedd úgy, hogy a te pénzedet ő zabálja fel, úgyhogy ne parádézzál, hogy mi, többiek mire költjük a magunk pénzét, mert az pedig a mi dolgunk.
Takacsikám, a =/= az annyit tesz, hogy az egyenlőségjel át van húzva, tehát neked, valamint félhülye szélsőjobbosok számára, akik nem érteni magyart, mert a nagy imádkozásba belepistulva már más logikára jár az agyuk, lefordítom a szimbólumot : nem egyenlő.
No innentől rágódhatsz rajta, de természetesen tudom, hogy neked nem ez a problémád, csupán indokként szolgált a szájhabzásra.Neked álláspontom lényegével van bajod, de mivel abba belekötni és az arab/mohamedán érdekek egyoldalú kiszolgálója- zsidóvér inni akaró helyzetbe nyiltan kerülni nem nagyon van bátorságod, így a bokám után akarnál kapkodni.... no, innentől érdektelen is a dolog....
A holokauszt legfontosabb tanulsága az, hogy Magyarországon az történik, amit az aktuális nagypolitika lehetővé tesz, illetve amit az aktuális nagyhatalom elvár. Ha a nagyfiúk történetesen egy etnikumra vadásznak, akkor itt is etnikai alapú vadászat lesz. Ha mások az elvárások, akkor az a más elvárás fog megvalósulni, ahogy pl. a szovjet befolyás idején az új domináns nagyhatalom elvárásainak megfelelően az osztályellenségekre ment a vadászat. Nyitott, kis ország, korlátozott szuverenitással.
Annyiban igaza van a rockerenek, éppen ezért kell vigyázni, milyen nálunk nagyobb erőnek a hálójába keveredünk.
Milyen vélemény? Két verziót vázoltam, azok közül az egyikben azt feltételezem, hogy tudja miről van szó, csak humorizál, ami rá nézve lényegesen jobb lenne, mint a másik lehetőség. Reméljük, hogy így is van, nem pedig a másik dolog áll rá.:)
és mi az, hogy idejön egy büfévendég és beleköp a levesünkbe?
Virágszálam ezt a levest én (is) fizetem (ha nem is önként) és ez a leves büdös is, álott is, gusztustalan is.
Ha meg én fizettem akkor ez az arab az én vendégem is (bár nem én hívtam hanem ti) és tőlem nyugodtan köpködhet bele mert én nem akarom megenni akármennyire tukmáljátok ránk is a Lantos féle recepteket. Nem köll.
Btw. Kóstoltad már a pekingi levest? Azt mondják mostanában ez a menő.
Én benneteket gyalázlak, hogy a magyarságot paravánként használva, mögé takarózva az arab világ érdekeit szolgáljátok ki egyoldalúan.
A magyarságnak ez nem érdeke, ergo, előbb-utóbb kétségbe vonható lesz a magyarságotok értéke, ha ezt a kérdést "ki a magyar" irányba kívánjátok kiélezni.
Szerintem a magyar ember nem idióta. Inkább csodálatosan sokszinű, izgalmas, és nagyszerű. A magyar ember nagyszerübb annál, hogy te a hitvány szádra vedd....