Keresés

Részletes keresés

Qputyin Creative Commons License 2011.05.13 0 0 131

Megtanuljuk közben, hogy ma más a kása. Jó Fidesz receptet kapunk.:-)

Előzmény: kireszavaztam (128)
wok Creative Commons License 2011.05.13 0 0 130

kurvajó :)))

méég!

Előzmény: kireszavaztam (128)
toloba Creative Commons License 2011.05.13 0 0 129

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem az első topikja a kartácsnak ami nem úgy sül el, ahogy szerette volna....majd este elsüt otthon mást....:DDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Pilgrim Father (102)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.05.13 0 0 128

Megvédenek minket a fogszuvasodástól az elérhetetlen árú cukorral.

Qputyin Creative Commons License 2011.05.13 0 0 127

A legjobb a lóvá tevésben, mint mondta Hofi jövő januártól legelni fogunk.

Gyüjtögetünk, halászunk vadászunk. Visszavezet bennünket a kormányzásra készen állt

megvezetőnk.

Előzmény: ötvenafele (0)
lucifecó Creative Commons License 2011.05.13 0 0 126

Összemosni, és együtműködni, az nem mindegy.

Előzmény: Vasgerinc (118)
lucifecó Creative Commons License 2011.05.13 0 0 125

Ha lábszagot érzel, az csak magad allol jöhet.

Előzmény: AntonioCoimbraCoronilla (116)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.05.13 0 0 124

Megvédenek a " hitnélküliségtől " pár év és már nem marad csak sok- sok keresztény iskola és mind a Makovecz tervezi majd.

A modern természettudományok meg le vannak hányva. Darwin nevét törlik a tankönyvekből a főd meg hatezer éves és punktum.

Ja az összes tudós hazudik.

Előzmény: partra vetett hal (122)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 123

Lopás.

Előzmény: Or Kán (-)
partra vetett hal Creative Commons License 2011.05.13 0 0 122

A megvédésbe, abban profik, megvédik a lóvét a néptől.

Vasgerinc Creative Commons License 2011.05.13 0 0 121

Seres Mária a CM-mel beállt a sorba a többi politikus közé, semmi új nincsen benne. Emellett eleve úgy kezdi a politizálást, hogy mindenkit képviselni akar, ez nem tud működni, csak ha már egy ideje a parlamentben vannak. Emellett túl nagy hangsúlyt fektettek a női jeöltek számára, amivel visszás lett az egész.

Előzmény: AntonioCoimbraCoronilla (119)
AntonioCoimbraCoronilla Creative Commons License 2011.05.13 0 0 119

Mér ne? Jöhet még a Seres Maris revü 2. felvonás.

Előzmény: Törölt nick (117)
Vasgerinc Creative Commons License 2011.05.13 0 0 118

A civilséget akarod összemosni a Gyurcsánypárttal meg az LMP-vel?

Előzmény: lucifecó (115)
AntonioCoimbraCoronilla Creative Commons License 2011.05.13 0 0 116

A Demokrata Párt szeretne frissnek látszani, de erősen érződik rajta Gyurcsány Ferenc átható lábszaga.

Előzmény: lucifecó (115)
lucifecó Creative Commons License 2011.05.13 0 0 115

Nézd! Erősödik a civil mozgalom. Már rájöttünk, hogy egyik rendszerváltó párt sem képes a demokrácia építéséhez hozzátenni, értem ez alatt az állam mai német tipusú felépítését és működtetését. Mai magyar viszonyok közt mint pl jogállamiság, erős visszalépés tapasztalható.

A  Demokrata párt, vagy az LMP,  ezek a csoportosulások egy megfelelő civil támogatással friss vérnek számítanak, és képesek összehozni egy kemény, de magyarázható, és egyben megvalósítható programot, akkor miér is ne szavazhatnék vamelyikre?

Előzmény: Törölt nick (106)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 114

3 000 millárd manyup pénz lenyulása, verhetetlenek.....

Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 113

A határontúli magyarokkal kapcsolatban régi adósságot törlesztettek, Magyarország nevében. Ez külön is helyes.

Vasgerinc Creative Commons License 2011.05.13 0 0 112

Valószínűleg nem lehet olyat mondani, ami mindenkinek jó, vagy mindenki szerint jó. Amelyek sztem jók:

1. Parlamenti létszám csökkentése

2. Kevesebb önkormányzat képviselő

3. Állami vezetők fizetésének maximálása

4. Büntetőjogi szigorítás (három csapás, fiatalkorú bűnözők)

5. Adózás egyszerűsítése

6. Korkedvezmények megszüntetése

Így hirtelen ennyi jut eszembe, de nem tartom reménytelennek azt, hogy csökkenni fog az államadósság, nőni a gazdasági növekedés üteme és a foglalkoztatottság. Ezek a jövő zenéi, most még nem tudhatjuk mi lesz, de idővel kiderül. 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 110

Az egy másik topik. Ne offolj "elvtárs"!

Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 109

Valljuk be székházlopásban és szőlőbányászatban is jók, profi vezérük van ebben.

Előzmény: kireszavaztam (99)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 107

A remény hal meg utoljára.

Persze, semmi nem örök, napláne, egy politikai párt nem az.

Előzmény: lucifecó (105)
lucifecó Creative Commons License 2011.05.13 0 0 105

Ezek is mennek a lecsóba!

ehehehehe....

Előzmény: Törölt nick (101)
wok Creative Commons License 2011.05.13 0 0 103

:DD

mondtam én, hogy vicces topic lesz ez

Előzmény: Pilgrim Father (102)
Pilgrim Father Creative Commons License 2011.05.13 0 0 102

Lézerblokkolás.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 101

ehehehehe....

Ne erőlköggy, a tavalyi válsztási eredmény (2/3) óta, a balfékek vigyora annyira őszinte, amennyire a sínen fekvő emberé, amikor épp átmegy rajta a varsói gyors...:DDD

Előzmény: toloba (100)
toloba Creative Commons License 2011.05.13 0 0 100

Hát persze, a Gyurcsány a hibás....

Mi van a rekordkamatokkal?

nagyívűen kihagytad...azt is a Gyucsi qrta el...ehehehehe....

Előzmény: Törölt nick (90)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.05.13 0 0 99

Olcsó dolog lenne a Fideszen pusztán azt számot kérni, hogy megszorítanak. Ez a Fidesz szánalmas politikája volt 4 évig. Szánalmas, de bejött, 2,7 millió embert még ezzel is be lehetett etetni.

Azt már inkább számon lehet kérni, hogy ezen megszorítások az égadta világon semmiféle koncepciót nem mutatnak, semmiféle reformszándék nincs mögöttük, csak és kizárólag Orbán Viktor saját hülyeségéből elkövetett elkúrását kell, hogy kiigazítsák.

"Elkúrtuk", ugye emlékszünk még erre a kifejezésre? Valójában már 5 éve Őszödön megfogalmazta valaki azt, hogy nem kéne hazudozni, nem szabad ígérgetni, majd az elfutott költségvetési hiányt megszorításokkal megoldani. Egy olyan miniszterelnök mondta ezeket, aki maga elkövette ezt a hibát.

A zemberek nagy része megvetette ezért Gyurcsányt, ami még hagyján, a nagy böszmeség az volt, hogy ezután még (nagyrészt ugyanazt a) 2,7 millió embert újra be lehetett etetni ígérgetésekkel. Hogy nem lesznek megszorítások, hogy a Fidesszel minden máshogy lesz, és jobb lesz. A Fidesz "kétharmadot" ért el azzal, hogy Medgyessy és Gyurcsány együttes hibáját újra elkövette, csak még pofátlanabb módon.

Mert a Fidesz azzal kampányolt, hogy "a megszorítások ideje lejárt", "a további megszorításokat kizárhatjuk" és "nem megszorításokban, hanem a növekedést elősegítő lépésekben gondolkodunk".

A Fidesz elképzelése szerint a beígért adócsökkentések annyira belendítik a gazdaságot, hogy kitermelik a bevételkiesést. Azért egy pár különadót bevetettek. Pár hónap múlva kiderült, hogy ez sem elég, és a választható magán-nyugdíjpénztári befizetéseket einstandolták. De idén kiderült, hogy további megszorítások kellenek. 200 milliárd, majd 1000 milliárd.

Orbán Viktor mindezt azzal kezelte le, hogy ez nem megszorítás. Miniszterelnök ilyen pofátlanul még nem hazudott a zemberek képébe.

Előzmény: lucifecó (98)
lucifecó Creative Commons License 2011.05.13 0 0 98

Na jó, de itt figyelembe kell venni, hogy a legnagyobb kereskedelmi partnerünknél is "tetőfokára hágott" a termelékenység, amely húzza a magyar ipart magával.A múlt év eleji mélyponhoz képest a növekedés nagynak tűnik, de valójában csak arra jó, hogy fideszes sikertörténetet lehessen generálni a számokból.

Előzmény: T.Howard (87)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.05.13 0 0 97

Valóban első nemzetmentésben még a sugár illetve kemoterápiára is várólista van, volumenkorlát: ez az igazi nemzetmentés.

Előzmény: Cecílya (95)
WYW Creative Commons License 2011.05.13 0 0 96

Kár, mert ez a kijelentés pont a Magyar Nemzetre igaz.

Előzmény: Cecílya (95)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!