Jó haggyuk. Beszélgessünk az egykulcsos adóról, arról az intézkedéseől, amelyik azt a lukat ütötte a köccségvetésen, amit azóta sem tudta befoltozni. Aminek az utórengése, hogy most az alapvető élelmiszerek áfáját csökkenteni kell, ami szintén növeli a hiányt.
Újabb részletek derültek ki az Orbán-csomagról . Az angol nyelvű Széll Kálmán Tervben szerepel a közösségi közlekedésben dolgozók családi kedvezményének elvétele, hogy a segélyek időtartamát és összegét lecsökkentik, és nem egészségügyi, hanem[...] Bővebben!Tovább »
Linket lérsz? Tele van a média azzal, hogy Orbán vagy a kormánya szinte havonta dícséri a Bajnai kormány intézkedéseit. Tényleg ennyire tájékozatlan vagy?
Itt a csokor találomra, de az összeset nem fogom bepapizni neked, kersd ki magag.
"A külföldnek kalapot kellene emelnie Magyarország előtt" címmel közölt interjút szerdán Orbán Viktorral a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A miniszterelnök szerint"Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen" – fogalmazott Orbán Viktor.
Megjegyzem a gyógyszerkassza felezése nem tett jót a gyógyszergyári részvényeknek. Elmondtam már soxor, vádat kellene már emelni a börtönbe kívánt szocik ellen, nem pedig beérni a hangulatkeltéssel. A Halottlátó Budai mire vár? Az IMF hitel pedig nem az ördögtől való. Ellentétben veled, én az elmúlt hűsz év történéseit tekintem egy vonalnak, és összességében fogalmazok meg kritikát a politikusokkal szemben.
Kedvező feltételek mellett én is jegyeznék magyar államkötvényt, magyar részvényt pedig rendszeresen szoktam vásárolni, ha éppen olyan az árfolyam, pedig szerintem ez a kormány alkalmatlan. Az Audi befektetései sem azon múlnak, hogy a magyar kormány általában mennyire alkalmas, ha egyébként ők megkapják amit akarnak, sok más szempont is létezik. A forint árfolyamát is sok minden befolyásolja rövid távon. De azért látszik egy hosszú távú trend, aminek szerintem leszakadás lesz a vége.
Nézz csak bele, bőven van ott az én hozzászólásom is.
LMP=szdsz egy bevett fideszes szlogen itt a fórumon, de van aki nem kertel és kimondja: libsik. Ebben egyetért az átlagos jobbikos és fideszes fórumozó.
Nem útálom sem orbánt, sem a fideszt. Egészen egyszerűen az eddigi produktumuk alapján a jelenlegi kormányt alkalmatlannak tartom arra, hogy egy országot kormányozzanak. Hibát hibára halmoznak.
tudod az a baj, hogy ebből az ellenoldalnak egyetlen alternatíva jön le: természetesen a szavazók a hülyék és nem veszik észre, hogy pusztulásba dönt a Fidesz:-)
Egyáltalán nem beszélek a nevedben, nem mondtam olyat, hogy "cypri azt mondta/mondja, hogy". Hogy ki mennyire áll balra vgay jobbra a másiktól, az ebben az országban soha nem lehet egyértelmű, pláne az LMP esetében, amely még egy nagyon kiforratlan párt. Én azt látom, hogy te lényegében Szilihez állsz a legközelebb mentalitásban is és retorikában is.