Gránitnál nincsen csak virtuális kártya, ami ingyenes?
Másik kérdésem, ha eurot akarok utalni másik számlámra az mennyibe kerül? Szval magyarul ha revoluton váltok eurot, hogy tudom elkölteni a legkisebb járulékos költséggel?
És a hirdetményben is 100 Ft van. Tényleg bug lehet. Már megint. Azért ez érdekes, hogy random felszámolnak költségeket és figyeld, hogy jók-e. Ha nem tegyél panaszt.
Nekem ma volt ilyen. Töröltem, újra akartam regisztrálni, akkor is homokóra jött. Majd megpróbáltam egy régebbi telefonon, ott rögtön bejött a bejelentkezés. Ezután rájöttem, hogy átkapcsoltam a telefont egy másik VPN-re. Valószínűleg vannak IP tartományok, vagy "szokatlan" lokációk, ahonnan nem enged az app bejelentkezni. A telefon egy 2023-ban kiadott model. A régi meg egy 2016-os készülék még Android 8-al.
ujrainditottam az appot, es mar beenged. Amit viszont nem tudom, ha kilovom az appot, akkor service-kent fog-e futni az isms fogadasa? Vagy mindig mennie kell az app-nak
a granit bankos app-ba csak NFC-s mobillal lehet belepni? En probaltan nem olyannal, es a loginnel homokorazik, nem megy tovabb. Szerettem volna isms-eket kapni ra..
Persze, természetesen levonják az adót. Én annak a likvid pénznek a tartására használom, amit munkaidőn kívül is el akarok érni szükség esetén, mert a Cetelem nem 24 órás, és nem azonnali utalásos. Így is behozza a 100 Ft-os költséget, de sok pénzt nem érdemes rajta tartani.
Az érdekes időszak volt, amikor a sima folyószámla - "Magas kamat" - többet kamatozott, mint a takarékszámla. Most a Gránit Bank szerint a 0,01 %, az magas kamat.:-)
Gránitnál is van megtakarítási számla úgy látom, de 100 Ft havonta és gondolom a 2-3 % kamatból ugyanúgy levonják az adót. Van tartós is, ami ingyenes.
Ja csak még abból lejön az adó így alig marad valami. Mondom több, mint 1 millióra valami 3-4 ezeret adtak, egy ezres volt simán amit levontak. Már nem emlékszem Ft-ra pontosan, de a nagyságrend kb ennyi volt. Szóval szerintem kurávra nem éri meg.
harom honapra legutobb 6%-ot irtak, most valami 5.x-et, talan 5.6-ot, az jobbm int az kincstarjegy, nem? Most akarok bankot valatani, na a Roffinel valami 0,02%-ot kamatozott vagy mennyit :-(
Elvileg időarányos, az alkalmazásban szokta írni, hogy éppen hol jársz. De röhelyesen alacsonyak a kamatok, múltkor kipróbáltam alig kaptam 3 ezer kamatot 1 hónapra 1 millión felüli összegre.
Szerintem nem, de lusta vagyok elolvasni (helyetted :) ) Létezik náluk ún. "felemelő betét" ami egyre emelkedő kamatot fizet.
A minimum lekötés, ha jól emlékszem 50 ezer ft. Amikor még volt értelme a betéteknek, akkor több kisebb összegű részre bontottam, ha váratlan kiadás miatt fel kellett volna törni. Mióta a betét kamatok leestek, az állampapírok meg úgy ahogy futnak, inkább azt veszem és ha véletlenül kell, akkor eladok belőle. Ennek típustól függően más a vesztesége a visszaváltással.
Nem tudja valaki, hogy a Granit bankban a folyoszamlan a 3 honapos lekotesnel, ha pl 1 honap utan felbontom, akkor idoaranyosan jar a kamat, vagy ilyenkor semmi kamat nem lesz? Koszi.
gondolkozom a Raiffeisen-tol elkoltozni a Granit bankba, egyreszt, azert, mert most elegge atvarialtak a dolgokat az 1M feletti utalas koltsegevel, masreszt hitelt is vennek fel lakasra ev vegen, es ugy gondolom itt fogjak Nagy Marton 5% alatti kereset eloszor teljesiteni, 7% folott van a Raiggeisennel jelenleg a koltson. Tudja esetleg valaki, h az 1M feletti ultalas ingyenes-e naluk, valamint h a koltsonnel, ha egy osszegben kifizetem a maradekot majd jovore, mennyi lehet a bunti? koszi!
Ha valamilyen akkukimélő beállítást használsz okostelefonokon, sok esetben az automata frissítést leállítja. Az appok több esetben jelezhetik, hogy frissíts. SMS-t én sem kaptam még ilyenről. Még egy push üzenetben sem kattintok linkre. Ha ilyen van, akkor az alkalmazásbolt és frissítés.
Én semmit nem kaptam, de szerintem amúgy frissíti magát, legalábbis nálam biztosan, mert most felkerült a fényképezőgép kis ikonja is a kis levél ikon mellé.