Keresés

Részletes keresés

kireszavaztam Creative Commons License 2011.03.05 0 0 21

Statisztika? Közelebbi szomszédainkhoz  betörtek a kiérkező helyszinelők mondták nem hivatalosan. Pl azon az éjjel csak ebben a vidéki kisvárosban négy autót loptak el mellékesen.

Előzmény: nandras0824 (7)
Akarkij Creative Commons License 2011.03.05 0 0 20

"Például vezessék már be az európai béreket is mert minden másra hivatkoznak."

Európában nem vezették be az ottani béreket, azok kialakultak, kiharcolták, stb. A kommunizmusban vannak a kommandók meg a bizottságok, akik ellenőrzik a fizetést, és ha nem elég, akkor az állami vállalatba visznek még papírt, és ráírnak mégegy nullát, hogy mindenki boldog legyen. Csak a boltban nincs semmi, amire el lehetne költeni.

Előzmény: kireszavaztam (-)
ugyanaz Creative Commons License 2011.03.05 0 0 19

szaporodj magyar

Ebben az országban mindig csak elkúrni tudnak, kúrni nem.

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.05 0 0 18

Az IQ nem minden esetben irányadó. Picasso is elég szerényen élt vele, valahol 80-90 között volt, ha jól emlékszem.

A cigánykölykök közül pedig jó néhányan rendelkeznek magas IQ-val, csak épp a környezet erősen meghatározza őket. Ez sokkal összetettebb dolog szerintem.

Előzmény: kisülés (12)
NIL7 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 17

"Például vezessék már be az európai béreket is"

- Erre a megoldás, hogy Európába kell menni dolgozni.

|Progress| Creative Commons License 2011.03.05 0 0 16

szerintem meg nem mondom szerintem. nezz szet mennyi muti van hazankba, es nezd meg az ott dolgozo emebrek beret..

vagy nezd meg Orwelltol az allatfarmot.

Előzmény: Rangun (6)
|Progress| Creative Commons License 2011.03.05 0 0 15

Igen igen jo nagyon a film, marmint maga a tortenet, es ha jo korulnezunk  vilagba akkor nagyonsok hasonlosagot velhetunk felfedezni.

amugy nekem meg is van ez a fim

Előzmény: kisülés (12)
|Progress| Creative Commons License 2011.03.05 0 0 14

azert mert valobaleszarnak mindent.sajnos..

Előzmény: kireszavaztam (5)
ha6pc Creative Commons License 2011.03.05 0 0 13

Valóban fontos kérdés lenne a bérezés,minthogy a gyermekvállalás egy pályakezdő fiatal számára egyenlő a nyomor vállalásával.

Javaslom,ha szaporulat kell a kormánynak,akkor tartson kecskét!

Vagy inkább nyulat. Az nem mekeg bele a bölcs kormányzásba.

Szaporának pedig szapora.

Bár amíg a marhák és birkák megeszik,hogy a fülkeforradalom hozta adócsökkentés az nem adónövelés,a megszorítás az nem megszorítás,addig trágyadomb az egész.

kisülés Creative Commons License 2011.03.05 0 0 12

El lehet dönteni hogy ők, vagy mi legyünk többségben. Lehet hivatkozni hogy most ezért, vagy amazért nem vállalunk gyermeket. A fontossági sorrendben előrébb helyezhetünk dolgokat, de a vége az lesz, hogy senki sem örökli a vérünket. Ha így lesz egy nem túl bíztató jövő elé nézünk:

Előzmény: HGV-20/7 (1)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.05 0 0 11

tedd fel a kérdést azoknak, akik boldogan vállalnának gyermekeket, de nem tudnak. se otthont se biztonságos jövedelmet nem tudnak a magukénak ehhez.

és ha neked megfele az, hogy majd a mi gyerekeinknek, unokáinknak úgy kell eltartaniuk a társadalmat, hogy egyre kevesebben egyre többet, hát....

Egyes! Creative Commons License 2011.03.05 0 0 8

Álmodozás az élet megrontója.

A naivitásból, hurráoptimizmus rózsaszín szemüvege mögül, vagy a csekély élettapasztalatokból táplálkozó hitegetés pedig különösen káros a frusztrációs toleranciára nézvést.

Előzmény: Rangun (6)
nandras0824 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 7

"...Nem csak az szaporodik, rövid idő alatt 40 százalékkal nőt a mindenféle fajta betörések vagyon elleni bűncselekmények száma..."

erre azért adhatnál egy linket, mert az általam ismert statisztikák éppen az ellenkező trendet mutatják - vagy egyszerűen csak cigányozni támadt kedved?

Előzmény: kireszavaztam (3)
Rangun Creative Commons License 2011.03.05 0 0 6

Az európai bér nem bevezetés kérdése, hanem gazdasági fejletségé, ma az EU átlag 60%-án vagyunk, a nyugati átlag úgy 120%, vagyis meg kell duplázni a gazdaság teljesítményét, és lehetnek európai bérek.

kireszavaztam Creative Commons License 2011.03.05 0 0 5

A nem ezt mondta a zunió egyiptomról sem, hanem azt ,hogy a nép akaratát figyelembe kell venni. Hát rajta kezdhetik itt is. Miért érzem mégis a leszarás tényét?

Előzmény: |Progress| (4)
|Progress| Creative Commons License 2011.03.05 0 0 4

hiabamondjatok az iget, soha nem lesz jo, s ahogy figyelem a kisbugris narancsfeju lepeseit, egyre jobban az az erzes alakul ki bennem, hogy hamarosan kokemeny valtozasok lesznek es nagyon durvak! hacsak hacsak  

"

Jönnie kell a forradalomnak

A világ Egyiptomon kívüli része nem figyelt fel az előzményekre, de a forradalom nem a semmiből jött. Seddik korábban is járt tüntetésekre, amelyeken jellemzően néhány százan voltak. „Olyan volt a helyzet Egyiptomban, hogy mindannyian tudtuk, valamikor jönnie kell a forradalomnak. Közben pedig el se tudtuk képzelni, hogy a néhány százból egyszer egymilliós tömeg lesz."

Tudtuk, nincs visszaút

Érezték, hogy jönnie kell a forradalomnak, de nem tudták elképzelni, hogy a néhány száz tüntetőből egymillió lesz. Egy Tahrír téri tüntető története. Tovább »

forrás: Index.hu

adni kellene a szarjankoknak, csak joval komolyabban mint ferko idejeben :D

kireszavaztam Creative Commons License 2011.03.05 0 0 3

Nem csak az szaporodik, rövid idő alatt 40 százalékkal nőt a mindenféle fajta betörések vagyon elleni bűncselekmények száma, ordenáré felderítési mutatóval. Még egy év és a felszaporodott hordák megjelennek Budapest frekventált területein is a gazdgok meg védett elzárt városrészekbe emigrálnak.

Előzmény: HGV-20/7 (1)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.03.05 0 0 2

Nekem ne a gyerektelenek rovására adjanak alamizsnát gyerekvállaláshoz az ő rovásukra mert kegyes új kormányunk el akarja ismerni a gyerekvállalás felnevelés költségeit. Ez így szociális segély mások rovására, olyanokéra akiknek esetleg meg már van három nagykorú kereső gyermeke például. A munkám fizessék meg. Európainál drágább áron veszünk mindent szinte már de érdekes módon ebből nem akaródzik európai béreket fizetni a lenti kategóriákban. Bezzeg fentebb más rugóra jár az agyuk ott mindjárt jár az alkotmány szerinti arányos juttatás. Akkor, hogy is van ez?

HGV-20/7 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 1

Az a baj, hogy az ország egy rétege szaporodik, mint a nyulak, mi meg kisebbség

leszünk saját országunkban.

Amúgy ez világviszonylatban is igaz.

HGV-20/7 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 0

H0ppá

kireszavaztam Creative Commons License 2011.03.05 0 0 topiknyitó

Egyetértünk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!