Keresés

Részletes keresés

Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 423

Na, hát ezt inkább ne firtassuk! Még a végén le találom írni, mi a véleményem a rend drága őreiről. Bár a történelmi hűség kedvéért meg kell jegyeznem, egyvalamihez jól értenek: a közutakon való büntetésekhez. (Gépjárműellenőrzések.)

Előzmény: Törölt nick (420)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 421

:-)

Gyurcsány fizetett provokátorainak jegyzőkönyvezett dumája az egyetlen mencsvárad?

És van  pofát a tényekre hivatkozni e vitában? Igen tény, hogy 2 perccel a fideszes rendezvány vége utáűn már támadták az ellezéki tüntetőket. Tény, hogy egy fél napot áldozott rá az akkori  hatalom a jogalap megteremtésére, ennyi idpbe került, míg a Kossuth térieket sikerült a fideszesre nyomniuk.

Előzmény: Hansági. (416)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.05 0 0 420

Főleg az a társa, aki kiadta az attakra a parancsot, mielőtt meggyőződött volna, a háromszázas ura a helyzetnek.

Előzmény: Hansági. (412)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 417

Aha, tehát ámokot futsz, mert bedőltél hazudozásoddal.

Én nem vagyok maximalista, de azért csendben megjegyezném: van aki elegánsabban is tud veszteni. 

Előzmény: Törölt nick (405)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 416

Nem szokásom hazudozni. De ha ilyen hangnemben folytatod, befejezem veled.

Én nem feledkezem el a távolságról, sem az időzítésről. Csupán kérdezek. És idézem a jegyzőkönyvet. Neked kéne ezeket cáfolni, de nem teszed, csak feltételezésekbe bocsátkozol.

Előzmény: Soproni Pinot N. (415)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 415

Ne hazudozz.

Milyen tényeket tagod én? Mondj egyet.

Ugye te vagy az, ki a távolságról, az időzítésről, a helyszínről szivesen elfelejtkeznél.

Persze nem történt ott nagy dolog, csak éppen szétverték az ellenzéket. A 89-es demokraták kormánya regnált éppen és azok most nagyon védik a demokráciát a Fidesztól.

Én értem is, ez a rohadt Fidesz kormány mág fogja magát, és szétveret egy fideszes rendezvényt, sanszos.

Van mitől félni.

Előzmény: Hansági. (404)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 414

No és miért teszed idézőjelbe? Van tán bizonyítékod arra, hogy ezek nem valódiak?

Előzmény: Törölt nick (410)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 413

"Gondolom gyurcsán titkosszolgálata is besegített"

Hogy te mit gondolsz, az irreleváns. Én is gondolok sok mindent, de engem a tények érdekelnek, nem a gondolatok.

Előzmény: Soproni Pinot N. (409)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 412

No végre valami értelmes kérdés! Csak hát erre sajnos én nem tudok válaszolni. Hacsak nem feltételezzük, hogy a háromszázas és társai nem álltak a helyzet magaslatán, finoman fogalmazva. Ha meg szándékosan tették, és nem a közismert töketlenkedésük miatt, akkor az ügyészség vizsgálja ki az ügyet, és a felelősöket büntesse meg. Ez így van rendjén.

Előzmény: Törölt nick (406)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 409

Ezek szerint mégiscsak az volt a tüntetők szándéka, hogy a fideszesekhez csapódjanak? Nocsak!

Jó eséllyel a Kossuth tériek egy részének kifejezetten ez volt a szándéka. Gondolom gyurcsán titkosszolgálata is besegített, bár igen nyögvenyelősen ment adolog. Mivel délelőtt kezdődött, és közel hat óráig kellett a támadási paracsra várni, amikor már egyértelműen fideszeseket lezetett verni.

Ráadásul egy balfasz, a gazdáira nem figyelő -vagy autonóm- csapat a nyugati irányába indult el, természetesen ezeket rövid úton felszáloták.

Csak pont az Astoria felé tartókat nem sikerült. 

Előzmény: Hansági. (396)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 407

Akkor ezeket is olvastad, drágám, amiket ide bemásoltam? Az utcán ugyanis nem igazán hallhattad, ahogy a rendőrök rádión értekeztek egymással. No és hát nem is lehettél egyszerre több helyen. Vagy tán erre is képes vagy, drágám?

Előzmény: Törölt nick (403)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.05 0 0 406

Na ezt a háromszázast kellene kicsit megmogyorózni, miért nem sikerült megakadályozni a radikálisok és a fideszesek keveredését. A parancs ellenére.

Talán azt is elmondaná, ment volna a dolog, ha nem kezdik a lovasromhamot a  kiadott parancs után.

Előzmény: Hansági. (392)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 404

Látom, nem tudsz leakadni arról a 2 percről. Ezt egész egyszerűen nem tudom megérteni. Inkább letagadod a tényeket, illetve nem veszed figyelembe, csak hogy ne kelljen gondolkoznod?

Előzmény: Soproni Pinot N. (401)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 401

Az még hagyján, hogy nem ismerik a gyülekezési törvényt, de hogy az órát se, az azért meglep egy kicsikét.

Aha, a gyülekezési törvényben az van, hogy rögtön a rendezvény után füsté kell válnia a tömegnek, olyan 10 másodpercen belül. 

Eddig értem, de hogy jön ide az óra? Két perc az sok? Ennyi idő alat még a madarak se tudnák elhagyni a helyszínt, pedig azok tudnak repülni.

Előzmény: Törölt nick (389)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 398

Aha. Kamu, mi? Mert nem az te prekoncepcióidat támasztja alá?

Előzmény: Törölt nick (395)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 396

"amikor már egyértelműen a fideszes tömegbe értek"

Ezek szerint mégiscsak az volt a tüntetők szándéka, hogy a fideszesekhez csapódjanak? Nocsak!

Előzmény: Soproni Pinot N. (387)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 392

16:14:52
……….a többi vízágyúval igyekezzen már, mer itt állóháború alakult ki
szétzavartuk őket, de tovább menni meg nem tudok
Vonalon vagyunk
Hungária 300-as az Astoriához ne engedjétek ezt a tüntető csoportot, akadályozzátok meg,
megy a többi kötelék is.
Hungária 600-as vagyok, pont abba az irányba mennek.
Gyorsítsátok meg, számoljátok fel a tüntető tömeg nem mehet oda az Astoriához, nem
zavarhatja meg a Fidesz nagygyűlését. Ott a 300-as besegít, körbezárni őket, teljesen
fölszámolni, ha kell az összeeset előállítani.

Akkor ez mi???????

Előzmény: Soproni Pinot N. (387)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.05 0 0 390

Kötelezőnek kötelező volt, de még mindig jobb volt a kötelező matekóránál!

És nem havonta többször, hanem max kéthavonta egyszer!-:)))

Előzmény: Törölt nick (376)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 388

Neked is: 377

Előzmény: Törölt nick (384)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 387

Okay, én nem tudok olvasni.

De ez nem változtat azon, hogy a Deákig nem ért a fideszes rendezvény, ergo nem is ütötték ott a tömeget. Az Astoriánál támadták be őket, amikor már egyértelműen a fideszes tömegbe értek

Előzmény: Hansági. (382)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.05 0 0 386

"ha semmi más, az bizonyítja ezt, hogy le is zárták a területet és jó ideig épp hogy nem engedték hazamenni az embereket."

Bakker, egyre nagyobb hülyeségeket találtok ki.

:)))

Előzmény: Törölt nick (384)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 385

No még egy - utolsó - kísérlet:

Hungária 300-as, sikerült megakadályozni a tömegnek az Astoria felé történő mozgását?
………, direkt arra utaznak.
Ha mögéjük már nem tudunk kerülni akkor már mi is ott vagyunk az Astorián.
Teljes körűen akadályozzátok meg, hogy oda menjenek, körbezárni őket és felszámolni.

Előzmény: Soproni Pinot N. (383)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 383

Igen, ha -vélhetően- beépített provokátorokat is telepítünk a rendbontók közé, akkor nagyobb esállyel támadhatjuk a békés és törvényes fideszes rendezvény résztvevőit.

Előzmény: Hansági. (375)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 382

Látom, nem tudsz olvasni. Van egy rossz hírem: nem én foglak megtanítani rá.

Előzmény: Soproni Pinot N. (380)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 380

No de hát mitetm csináljunk, ha a Deákon még nem voltak fideszesek, ezért ottan nem lehetett ütni őket? ugyenez vonatkozik a Kossuth térre.

Pont ezért kellett reggeltől kezdve kiböjtölni közel hat óráig, és elmenni az Astoriáig. Ottan és akkor már bóklásztak fideszesek, ergo paracsot is lehetett adni a támadásra.

Előzmény: Hansági. (373)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.05 0 0 378

Te tényleg menthetetlen vagy.

(mondjuk sosem éreztem késztetést arra, hogy a magadfajta krónikus hazudozókat megmentsem :)))

Biztos nagyon fáj ez neked, és nehezen fogadod el, de amikoron az astoriánál tömegoszlatás vólt, kurvára senkit nem érdekelt, hogy ki a fideszes és ki nem.

Az kapott, aki ott volt.

A fidesz gyűlése után vagy 2 órával.

Te meg bátran hazudozz tovább.

Előzmény: Soproni Pinot N. (371)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 377

Idézet a belinkelt cikkből:

"Hungária 300-as az Astoriához ne engedjétek ezt a tüntető csoportot, akadályozzátok meg,
megy a többi kötelék is.
Hungária 600-as vagyok, pont abba az irányba mennek.
Gyorsítsátok meg, számoljátok fel a tüntető tömeg nem mehet oda az Astoriához, nem
zavarhatja meg a Fidesz nagygyűlését. Ott a 300-as besegít, körbezárni őket, teljesen
fölszámolni, ha kell az összeeset előállítani.
Hungária 704-es, 704-es 705-ös, 705-ös a 630-nak
Álljunk meg.
és már régen
16:19:00
Hungária 300-as, sikerült megakadályozni a tömegnek az Astoria felé történő mozgását?
………, direkt arra utaznak.
Ha mögéjük már nem tudunk kerülni akkor már mi is ott vagyunk az Astorián.
Teljes körűen akadályozzátok meg, hogy oda menjenek, körbezárni őket és felszámolni.
16:20:57
Hungária 705-ös hívja a Hungária 600-ast vagy a Hungária 300-ast, jelentkezzen már valaki.
Itt a 600-as.
Az az utasítás, hogy ez a tüntető tömeg nem mehet oda az Astoriához. A 300-as
mindenféleképpen akadályozza meg az odajutásukat, ott volt a Deák térnél remélem tovább
nem ment a tömeg, tömeg. Kérek arra visszajelzést, hogy hol van.
A tömeg tul ment a Deák téren és az Astoria felé tudjuk innen a kereszteződéstől terelni.
Ne tereljétek az Astoria felé, menjen ……………"
(rendőrségi jegyzőkönyvből)

Előzmény: Hansági. (375)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 375

(347)-es hsz?

Előzmény: Soproni Pinot N. (371)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.05 0 0 373

Jó lenne végre tisztázni a helyszíneket is, nemcsak az időpontot. MIntha a Deák térről lenne szó, nem az Astoriáról. Nem gondolod? Amúgy nem a Kossuth térről indultak a tüntetők? Nekem úgy rémlik, ott voltak eredetileg. 

Előzmény: Soproni Pinot N. (363)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.05 0 0 372

Az Igazság Minisztériumban már javában fogalmazzák a múlt híreit...

És elkezdték gyártani a párt jelmondatait tartalmazó tacepaokat, amiket a nenyik mellé lesz kötelező kifüggeszteni:

"A HÁBORÚ: BÉKE

A SZABADSÁG: SZOLGASÁG

A TUDATLANSÁG: ERŐ"

Előzmény: Törölt nick (368)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!