Lesz szentkorona a preambulumban és az állami lobogón is, derült ki az új alkotmány elkészítéséhez készült sorvezetőből, a "Magyarország alkotmányának szabályozási elvei" című "munkaanyagból".
Lakásomban egy hozzá méltó helyre fogom elhelyezni az új alkotmány preambulumát és mellé az új lobogót, alatta (vagy felette?) vezetőink arcképével :-DD
Higgy amit akarsz. Én meg tudok. Azt, hogy vallásos zsidó ember önként meg sem érinti a disznóhúst, nemhogy megenné. De ugyanez érvényes a muszlimokra is. És ez nem hit kérdése, hanem ténykérdés.
a srác perzsa (iráni) amikor a sah bukott a család kizavarta ejropába élő rokonokhoz gyerekként, majd ide került valahogy egyetemre... itt maradt, haza nem menne...
Ramadankor meg teat sem ihat ha jol tudomnapkelte es napnyugta kozott. Alkoholt meg akkor sem ha nincs Ramadan,Az mas dolog,hogy egyes mozlim orszagokban,mint Tunisz nem veszik olyan komolyan
Maximális tiszteletem a címer és a Szent Korona iránt, de szerintem nem kellene ezt erőltetni. A címer az címer, a lobogó meg lobogó. Szerencsére nekünk mindkettő van, fölösleges a címernek egy zászlóháttér.