Itt lehet szavazni a kedvencekre. :)
Top 10 Aktív és All Time kategóriákban. Nőkre is lehet, de külön listán.
Érvényes szavazati joghoz 500 tenisszel kapcsolatos topikban elkövetett hozzászólás szükséges.
Mindenki csak 1 nicken of course.
Összesítés év végén.
Pontozás 20-15-12-10-8-6-4-3-2-1
Tnx!
Mert a topicgazda így látta jónak...ezért nem írtam be én sem, pedig összeállítottam a listákat...amikor másoltam volna be, láttam, hogy ettől a számtól még messze járok, így meggondoltam magam...sajnos én már nem érek rá rendszeresen a fórumokon írogatni, örülök, hogy néha a tévé előtt szurkolhatok a kedvenceknek, illetve jómagam ütőt ragadok hetente 1-2-szer:)
Azért régebben sok teniszes játékban részt vettem itt az indexen, de már nem nem fogok Vamos Rafát vagy Come on Rogert írogatni....mindenesetre ezt érdekes szavazásnak találtam, kíváncsi vagyok a végére!
Kedvencek all time-nál elég muris számomra Tilden vagy Laver. Amellett, h biztosan stabil helüyk van a legjobbak all time-ban, el tudom képzelni, hányunknak lehettek ők nagy kedvencei. :) Biztos a sok visszanézett vidi alapján. :D
Felhívom becses figyelmedet arra, hogy a topik eredeti célja nem az, hogy mindenféle érdekes és kevésbé érdekes szavazási eredményeket citáljunk ide máshonnan, hanem ami a cím alatti közleményben olvasható (amit ezek szerint sikeresen elkerültél):
itt az aktív és az all time legjobbakra kell szavazni, és pont. A többi offtopik, nem ide tartozik.
(Ok, tudom én, hogy ezt egy szelepnek éled meg, ha már az ATP topikba nem mehetsz el.)
Egy ujabb szavazás: 93 nemzet 515 sportújságírójának szavazatai alapján Rafael Nadal lett 2010 legjobb férfi sportolója, megelőzve Messit és Iniestát a Barcelóna két sztárfocistáját.