Ebben az esetben egyenlőség jelet kell tennünk egy 10 000FT os bizsu és egy 8 halálos áldozattal járó falu eliszaposítása között. Tévedtem : "Ne lopj keveset nem érhet baleset "
Nem is tudom, hogy ez a lehetőség hogy' nem jutott kormány eszébe? Mi a fenét csinálnak a hivatalnokok, meg tanácsadók, hogy nem törik a fejüket a legkézenfekvőbb megoldáson?
Hol olvastál tőlem "vörösiszapot"? Mindvégig, a tározó tartalmát "zagy"-ként írtam. Sőt, kiemeltem "rajtunk hüledezett az egész világ, mert az ilyen tározókba sehol nem engednek 10 ph érték feletti a lúgos anyagot, mert a technológia része, hogy előtte kivonják belőle a lúgot. A külföldi tudósítókon láttam először profi vegyvédelmi ruhát".
Azért ha már ennyire nagy szagértő vagy, igazán elmagyarázhatnád, miért is kezelnek égési sérüléssel a kórházakban a katasztrófa helyszinéről szállított sérülteket? , köztük tűzoltókat is?
Továbbra is az a véleményem: "akik felelős beosztásban olyan gátlástalanul hazudnak egy ilyen szörnyű katasztrófa bekövetkezése után, ahogyan azt a MAL tulajdonos menedzserei tették, azokból soha nem lesz tőkés, akár hány milliárdjuk van, ugyanolyan szarházi alakok maradnak mint voltak egész életükben".
A félre vezető kommunikációjukkal követték el a bűnt, a katasztrófa bekövetkezése után.
Mindig is erdeklodve figyeltem, hogy akik rendorparadeztak Gyurcsannyal, azok Orban alatt folyamatosan a "tobb rendort", "hatarozottabb rendori fellepest", "azonnali letartoztatast, meg ha gyanusitas sincs" kockaba szeretnek ixelgetni.
Azért javaslom várjuk meg, amikor nem egy VESZPRÉMI(!), városi(!) elsőfokú bíróság alakítja ki jogi álláspontját a gyanúsítottról, a megye mágnásáról...akiről valószínűleg soha nem is hallott korábban. :))