Keresés

Részletes keresés

hastetheday Creative Commons License 2010.09.13 0 0 363
Így van.Napi szinten van lehetőségük fürödni, és egy szeretetszolgálatnál hetente kérni tiszta ruhát, de csak kevesen élnek a lehetőséggel, pedig mindjárt máshogy állna mindenki a dologhoz.
Előzmény: Törölt nick (361)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.13 0 0 359
jegyezzük fel, erre volt a válaszod igen.

"udom. és az a hanák, aki összeszarja az utcát, aki leheveredik ahol rájön az álmosság, aki egész nap bebaszva hentereg az aluljáróban, aki em hajlandó fürdeni, az tulajdonképpen áldozat, és nekem kötelességem támogatni őt. aha. persze. "

tudod mit baszki. segíts rajtuk te! vagy aki akar!

Előzmény: arnys (357)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.13 0 0 358
óóóóó :(((

nekem nincs motorom, és két éve nem voltam szabadságon! KÖVETELEM, HOGY A TÁRSADALOM SEGÍTSEN RAJTAM!

Előzmény: arnys (357)
arnys Creative Commons License 2010.09.13 0 0 357
Igen, akinek nincs egy fűtött szobája, ahol elalhat, az áldozat. És a társadalomnak kötelessége segíteni rajta.
Előzmény: elefantkillah (355)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.13 0 0 356
oké, akkor miért nem csinálják azt, hogy az állami támogatást nem lenyúlják az alapítványok, és nem is isszák el a csövik. hanem helyette befizetnek egy örző védő tanfolyamra. az első melójuk máris lehetne a hajléktalanszállók védelme. fizetségül kapnának közös őrszobát, kaját mindennap , és lenne szabadidejük tanulni is. ráadásul rend lenne a szállón is, és normálisak lennének a körülmények, ami mindenkinek jobb lenne, kivéve a lopós, agresszív deviánsoknak.

tessék, ingyen adtam ezt aa tanácsot, használjátok fel nyugodtan.
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 355
ki állította, hogy irigylem őket? tisztában vagyok azzal, hogy a normális életért áldozatokat kell hozni. fel kell kelni, dolgozni kell, stb. aki erre nem hajlandó, az ne sápitozzon, hogy milyen rossz neki. ennyi. és főleg ne várja el, hogy ÉN tartsam el őt.

tudom. és az a hanák, aki összeszarja az utcát, aki leheveredik ahol rájön az álmosság, aki egész nap bebaszva hentereg az aluljáróban, aki em hajlandó fürdeni, az tulajdonképpen áldozat, és nekem kötelességem támogatni őt. aha. persze.

Előzmény: arnys (354)
arnys Creative Commons License 2010.09.12 0 0 354

dolgozni se jó

Ja, te nem szeretsz dolgozni, azért irigyled azt, akinek nincs munkája?

mérnem mondod a hanáknak, hogy menjen dolgozni, ha ki akarja próbálni a jót?

Nem tudom, mi az a hanák. Hallottam egy Hanák Péterről, de szerintem ő nem alszik az utcán.

Hová veszik fel dolgozni azt, aki az utcáról jön?

Utcára kerülhet az ember anélkül, hogy bármi törvénytelent tenne. Utcára kerülhetek én is, ha a család összes jövedelemforrását elviszi a válság. És az utcára került embereknek is járna még egy lehetőség. Legalább annyit megérdemelnének, amennyit Weiszdorn Róbert megkap: fedelet, fekhelyet, zuhanyt, étkezést. Hogy ne kelljen az utcán megdögölniük. Mert ma szinte lehetetlen visszakapaszkodni.

Előzmény: elefantkillah (352)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 353
igen, eltaláltad. liftkezelő vagyok. megértem, hogy lenézel. inkább otthagyom a munkát, lustizni fogok egész nap, akkor kelek, amikor akarok, iszom, drogozok, oda szarok, ahol épp vagyok. a fürdést se fogom erőltetni. na majd akkor tisztelni fogsz, akkor majd nem fogsz lenézni!

de egy koszos liftkezelő? köpni kell ugye?

látlak magam előtt, ahogy ülsz a szvetteredben a pasaréti út felett nyugvó villádban. épp kinyitottál egy pezsgőt, a kandallóban hangulatosan lobog a tűz. a szociológus munkáért kapott zsíros állami pénzből telik erre. csak azért vagy szomorú, mert holmi liftkezelők, kubikosok, házmesterek is élnek ebben az országan. még parasztok is. szörnyű! bezzeg a szabadság vándorai, az aluljárók lovagjai! az igen! az élet!
Előzmény: U-bahn (344)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 352
mégis ki mondta hogy jó? dolgozni se jó. mérnem mondod a hanáknak, hogy menjen dolgozni, ha ki akarja próbálni a jót?

én csak azt mondtam, hogy nem feltétlenül kell büdösben, mocsokban élni. szerinted meg igen. szerinted meg inkább ne fürödjön, mert rossz az idő. szerinted annak ellenére, hogy büd9s, és mert szegény olyan kényes, hogy nem akar a hidegvizben megmosakodni, azért az emberek öleljék keblükre ezeket a nagyszerű figurákat. ŐK NEM TESZNEK SEMMIT saját magáért, még fürdeni se akarnak, de azt elvárod, hgoy a normális ember meg TEGYEN MEG MINDENT a lusta hanákért.

nevetséges.
Előzmény: arnys (350)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 351
igen. és ez mind oda vezet, hogy állati szintre kell süllyedni.

kabaré tényleg az egész amit itt nyomattok. kíváncsi vagyok, hogy mikor találjátok ki hogy tulajdonképpen én vagyok a hibás azért, mert ezek egész nap az aluljáróban fetrengenek egy kannányi bor társaságában.
Előzmény: arnys (349)
arnys Creative Commons License 2010.09.12 0 0 350
miért nem mész ki te is a hideg esőbe aludni, ha az olyan jó?
Előzmény: elefantkillah (348)
arnys Creative Commons License 2010.09.12 0 0 349

Még egyszer mondom: nem kell ahhoz alkoholistának lenni, hogy valaki az utcára kerüljön.

Elegendő az is, ha elveszíti a munkáját, a rát nem lesz elég a rezsihez, gyűlnek az adósságok, végül elárverezik a feje fölül a tetőt.

Vagy kiebrudalja a lakásból egy körmönfont lakásmaffiózó.

Vagy frankhitelre vette a lakását, utána felszaladt az árfolyam 230 Ft-ra, amiből még lehet 300 is.

Az alkoholizmus aztán majd jön magától.

Előzmény: elefantkillah (345)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 348
nyuszika, így is elfoglalják valakinek a telkét, helyét. az a baj veletek, hogy azt hiszitek, hogy ami a közterületen van, az tulajdonképpen a hajléktalanoké. igaz, hog a többségi, normálisan élő társadalom pénzéből építették, de igazából minden a csöviké. hát sajnos kurvára nem.

"dettó, az is ugyanolyan ronda volna, ha lépten-nyomon a szökőkutakban fürdőző meztelen férfiakat látnánk."

inkább egyébként mossa meg a fülét meg a nyakát a szökókútban, locspocsolja magára a vizet, minthogy bűzölögjön a buszon.

Előzmény: arnys (342)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 347
értem, tehát legyek hálás, hogy a segélyből cigiznek és piáznak, ahelyett, hogy mosóport meg szappant vennének helyette.

amikor speedet vesznek a kálvárián, akkor minek örüljek? hogy támogatják a feketék beilleszkedését?

elképeszt a cinizmusod!
Előzmény: U-bahn (341)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 346
mér szerinted ingyen van a papír, a szappan meg a víz? a vécésnéni meg dolgozzon ingyen, hogy a kis védenceidnek több maradjon borra?

érthetetlen a ti világotok. ez a lila köd, amely teljesen elrugaszkodott a valóságtól.
Előzmény: U-bahn (344)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 345
óóóó és cigire meg borra akad? meg a kábóra?

óóó, hát ha ŐK nem akarnak emberi körülmények között élni, ha nekik fontosabb a kábulat, akkor én nem is kívánnám rájuk erőltetni az értékrendemet. de akkor remélem a többségi társadalom által adott segélyt és támogatást is ilyen önérzetesen utasítják majd el!

Előzmény: arnys (342)
U-bahn Creative Commons License 2010.09.12 0 0 344
"cserébe nem fizetnek bérleti djat, közös költséget, semmit. sajnos a szappan, a víz és a papír nincs ingyen"

Egyszerű vagy, mint a faék. Mi a szakmád? Liftkezelő, viceházmester?

Előzmény: elefantkillah (340)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 343
csak abból indulok ki amit látok a városban. én nem egy hangulatos adyligeti villából osztom azészt, veletek ellentétben.

Előzmény: U-bahn (341)
arnys Creative Commons License 2010.09.12 0 0 342

miért nem építenek ezek az emberek maguknak szállást, zárható szekrényekkel?

Mert nincs pénzük. Pénz nélkül meg esetleg városszéli bódévárost lehetne építeni, közművek nélkül, ami ellen ugyanígy háborognál, és ugyanilyen ronda volna, és ott is az utcára szarnának az emberek. Plusz elfoglalnák valakinek a telkét.

nyáron aztán pont meg lehetne oldani a fürdést. sőt akár egészen októberig, novemberig a már említett közkutakkal

dettó, az is ugyanolyan ronda volna, ha lépten-nyomon a szökőkutakban fürdőző meztelen férfiakat látnánk.

Előzmény: elefantkillah (333)
U-bahn Creative Commons License 2010.09.12 0 0 341
Miért gondolod te azt, hogy minden hajléktalan piál meg cigizik?

Egyébként akik isznak és dohányoznak, azok még a többinél is több adót fizetnek, mivel nem csak az ÁFA-t fizetik, de még a vaskos jövedéki adót is.

Előzmény: elefantkillah (317)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 340
cserébe nem fizetnek bérleti djat, közös költséget, semmit. sajnos a szappan, a víz és a papír nincs ingyen. és vécét sem lehet varázsceruzával rajzolni. és a rendre felügyelő vécésnénit is fizetni kell valamiből. ha ingyen lenne, szétbasznák azt is.

borra futja, szarásra nem? és szerinted ez rendben van? csak csodálkzom.
Előzmény: arnys (339)
arnys Creative Commons License 2010.09.12 0 0 339
Persze, alkalmanként száz forintért. Az mondjuk ötszáz forint naponta, havonta tizenötezer.
Előzmény: elefantkillah (335)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 337
nem azt mondtam hogy jó nekik. hanem azt, hogy ez nekem nem jó. ez azért elég nagy különbség. kurva egyszerű henyélni és lustálkodni egész nap, de ez mondjuk engem nem vonz. persze, ha bejönnek a vágyaitok, és kapnak ingyen lakást, lakókocsit, kaját, piát, drogot. akkor elgondolkozom majd a dolgon. végülis minek keljek fel reggel? minek menjek be dlgozni? MAJD MÁS MEGTERMELI HELYETTEM A SZÜKSÉGLETEIMET. EZ A HELYES ÚT.
Előzmény: Maccskacico (336)
Maccskacico Creative Commons License 2010.09.12 0 0 336
Akkor henyélj és borozzgass te is, igy legalább megtapasztalhatod, milyen jó is nekik és mennyire érdemes irigykedni rájuk.
Előzmény: elefantkillah (334)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 335
hát a deák téren, a moszkva téren, a margit szigeten, a vársoligetben, az oktogonon, a nyugatinál, a pályaudvarokon, buszvégállomásoknál, metróvégállomásnál, ilyesmi.

http://www.origo.hu/itthon/20100706-nyilvanos-vecek-nyitnak-meg-ujra-a-fovarosban.html

tudom tudom, nagy elvárás ez, hogy elmenjenek odáig. sokkal egyszerűbb ott szarni, ahol éppen kedvük van.

most pedig basszál le azért, mert nem törlöm ki a seggüket.

Előzmény: arnys (332)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 334
én elég keményen megdolgoztam azért a meleg szobáért. ha az aluljáróban borozgatnék egész nap, akkor valószínűleg nem lenne meleg szoba. ilyen egyszerű az egész. de képzeld el, nincs kedvem azért dolgozni, ogy a kis védenceid henyéljenek és borozgassanak vidáman egész nap.

Előzmény: Maccskacico (329)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 333
aham persze. miért tartunk még mindig a követelőzésnél? miért nem építenek ezek az emberek maguknak szállást, zárható szekrényekkel? ja hogy meg kéne mozdulni? felemelni a segget, és nem bebaszva henteregni egész nap? nem én tehetek róla, hogy ezek a vademberek nem tudnak viselkedni, valószínűleg pont azért nem tudnak beilleszkedni a társadalomba, mert a minimális kompromisszumra sem hajlandóak. elvárások azok vannak. érdekes, amikor pisálni kell, nem hugyozok az első házsarokra. nem fosom össze magam, és nem bűzölgök. és ne mond nekem, hogy ez megoldhatatlan, mert nyáron aztán pont meg lehetne oldani a fürdést. sőt akár egészen októberig, novemberig a már említett közkutakkal. ja hogy erre kéne hajlandóság. sokkal egyszerűbb ajvékolni, ujjal mutogatni a normális emberekre, és követelőzni állandóan.

csakhogy ez már unalmas. és sajnos magyarország gazdasága nem teszi lehetővé, hogy emberek tömege várja el az ingyen ellátást, az ingyen szállást, az ingyen drogozást és az ingyen piálást.

Előzmény: arnys (330)
arnys Creative Commons License 2010.09.12 0 0 332
Hol vannak azok a nyilvános vécék, ahová egy hajléktalan bemehet?
Előzmény: elefantkillah (331)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.12 0 0 331
hát nemaz. szerintem az se az, hogy szerinted nekem, nekünk, a többségi társadalom normálisan élő, dolgozó, környezetére odafigyelő stb. tagjainak kellene eltartani azokat a parazitákat, akik arra nem képesek, hogy elmenjenek egy vécéig, ha szarniuk kell, vagy hogy ne bűzölögjenek, mint egy varacskos disznó. még az állatok is igényesebbek ezeknél. az sajnos nem megoldás, hogy majd az állam támogatja ezt a politoxikomán életformát, mint ahogyan én se várom el, hogy az állam öntse belém a pénzt, hogy el tudjak menni nyaralni vagy vegyek egy motort. pedig a jelek szerint úgy tűnik, hogy ha a piálás a hobbim, azt támogatja az állam, és te is támogatod, viszont a krosszmotorozást nem.

Előzmény: CharlesMiller (327)
arnys Creative Commons License 2010.09.12 0 0 330

Senki sem jókedvéből alszik meg szarik az utcán. Hanem kényszerből.

Ha lennének kulturált szegényszállások, ahol a rászorulók nappal is ott lehetnének, ahol lehetne kulturáltan aludni, mosakodni, enni, inni, szarni-hugyozni, ruhát mosni, és nem lopnák el az ember cókmókját (mert mindenkinek lenne legalább egy kulcsra zárható szekrénye), akkor el is tűnnének ezek az emberek az utcákról.

Előzmény: elefantkillah (324)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!