és ki is van tiltav..sőt a felesége román...,nem erdélyi magyar,hanem román.Toroczkai nem is tud vele menni,ha az asszony hazamegy mert ki van tiltva...
ahogy ez a faszkalap Benkő is beépített spicli..,aki hetente vagy naponta tálalgat a médián keresztül...:) a radikális oldalról senki nem ismeri...,dehogy nem fogja szárazon megúszni az biztos...,nem fogja fel a hülye,hogy mibe ment bele...
Méghogy B. egy naív ember??:D Pofára esett az lehet,de nem naív. Hol a hadserege???Akiknek,akikről pökhendien kiabált? Hatalomra vágyott , elpuskázta...... kevesen sóhajtoznak miatta:P Ahogy egymás feje tetejére állva próbálnak a politikusok az áhított hatalomhoz jutni, gondolom még fognak páran így járni. Pártállástól függetlenül ritkuljanak csak! Egyben sajnos mégis nagyon jól együttműködnek : megosztani és uralkodni rajtunk:(
őkelme olyan jobbikosnak mondja magát, aki fideszes volt, de rájött, hogy a fidesz ugyanolyan mint a maszop:-DDD... mellesleg a fidesznek volt valami kampány stratégája elmondása szerint...
ja és mindezen okosságokat mind londonból írja... a hazáját féltő csórikám:-))
információit a kurucról és barikádról szerzi...:-))
Arra az "érvre", hogy a Jobbiknak semmi köze Budaházyhoz, mert Morvai és Gaudi Nagy nem Jobbik-tagok nagyon nehéz a "nevetséges képmutatásnál" elnézőbb kifejezést találni.
Jobbik kihátrált Budaházy mögül...,hisz Budaházy nem is bírt(j)a a Jobbikot meg egyetlen pártot sem,valamikor az MDF tag volt (és milyen érdekes nagyon a taxis blokád ellen volt )
Magyar Gárdát meg a Kossuth téren (Gonda autójából avanzsált színpadról beszédet mondott) tavaly lehülyézte...,ott volt vagy 300 gárdista...,a gárdisták levonultak a térről,Gyurit majdnem p*csán rúgta a nép...,aztán a gárda visszajött Budaházy meg eltűnt a halálf*szába...,(szokása szerint) ott voltam ,végig fotóztam...
Már ne is haragudj, de én tisztességesen beszélgettem veled, te pedig ismételten szánalmasozol, vagdalkozol, vádaskodsz. Mindeközben az érvelésed arra szorítkozik, hogy Budaházynak semmi köze a Jobbikhoz, hiszen az őt támogató, mellette kampányoló, neki személyesen kopogtatócédulát gyűjtő Morvai és Gaudi nem tagjai a Jobbiknak. Szerintem egy ilyen nyilvánvaló és átlátszó szofizmus előadása után semmi okod nincs a veled eleddig udvariasan társalgó vitapartnereket személyeskedve támadnod.
a Polidilit csak olvasó habozó szavazó nem olvas vissza így azt fogadja el igazságként amit utoljára lát.
Emiatt a vita itt nem ész kérdése hanem energiáé meg a számoké (melyik csapatban fociznak többen).
Persze, ha így látod a dolgot, akkor valóban nincs értelme a 'vitának', ugyanis akkor te nem vitázol, hanem manipulatív módon kampányolsz. Amiben nem is áll a továbbiakban szándékomban versenyre kelni veled, miután a legkevésbé sem áll szándékomban bármely párt propagandáját szolgalelkűen szajkózni. Úgyhogy részemről máris feladom az általad felvázolt "számháborút".
soha egyetlen pártnak sem voltam a tagja és nem is leszek..,de ahogy elkúrták ezt az országot....,egyértelmű,hogy a Jobbik felé húzok..., de ez a Novák gyerek nekem nem jön be és felesége a Dúró Dóra sem..
akkor még egyszer csak a tények kedvéért... a vita tárgya, hogy Morvai és a jobbik kampányolt e Budaházy mellett vagy sem.
"Morvai tovább kampányol Budaházyért, Gaudi szerint pedig nem eltörölni, hanem szabályozni kell a mentelmi jogot
A Jobbik államfő-jelöltje azt mondta: nem reménytelen a helyzet, de 750 ajánlószelvénytől Budaházy még messze van. A legfrissebb adatok szerint 480 kopogtatócédulát gyűjtöttek össze az előzetes letartóztatásban lévő Budaházy Györgynek - közölte a közönség soraiból érkező kérdésre válaszolva Morvai Krisztina, a Jobbik államfő-jelöltje vasárnap este Pécsett, egy választási fórumon. Morvai Krisztina hozzátette: nem reménytelen a helyzet, de 750 ajánlószelvénytől Budaházy még messze van. A Jobbik államfő-jelöltje azt mondta, ő maga is standolni fog Budaházyért, akiben "egy remek embert ismert meg". Morvai Krisztina kifejtette, Magyarországon koncepciós perek alapján politikai foglyok vannak börtönben, akikkel szemben tisztességtelen eljárást folytatnak."
Persze... lehet azzal védekezni, hogy Morvai nem jobbik tag... megaLoL:-))
Tehát az első ok, hogy az emberek más jelölteknek adták az ajánlószelvényeket, a másik pedig, hogy nem akarták Budaházynak adni. Szerintem ebben maradéktalanul egyetértünk.