tessék szépen eszegetni nekik a levest addig is, amit főztek. ha eddig ragaszkodtak, mi már fél lábon is kibírjuk, de bizony szükség van arra a pár hónapra, ami még hátravan, hogy tények és számok is bebizonyítsák, hogy nemhogy jobb, hanem még rosszabb lesz minden az intézkedéseik nyomán. Mert ha ez nem történik meg, bizony sok elvakult Szocifan váltig állítaná, hogy jó volt az, csak a Fidesz elcseszte!
Ez az igazgatói beosztás nem valami újkeletű dolog. Eről már sztem legalább 7-8 évvel ezelőtt olvastam.
Ja, régóta az.
Igen, ezt én is végtelenül illojális dolognak tartom a munkaadójával szemben. Kb. oda szarik, ahonnan enni kap.
Az átkosban erre találták ki a függetlenített szakszervezeti bizalmit. Persze, tudjuk, mennyit ért a komenisták alatt a szakszervezet...
A még régebbi átkosban is volt ilyen, illetve egy igazi melós volt legtöbbször a bizalmi, aki az egyes gyárakban szervezte a munkásokat, sztrájkot, tartotta a kapcsolatot más szakszervezet, munkaadó felé, stb. Na, ilyesmi kellene ma is - csak akkor még bíztak egymásban a munkások, tudták, ha az egyik üzem leáll, akkor nekik is szolidarítani kell.
Ez az igazgatói beosztás nem valami újkeletű dolog. Eről már sztem legalább 7-8 évvel ezelőtt olvastam.
Nekem mindenesetre elég furcsa, hogy a szakszevezeti vezető igazgatói beosztásból szervez sztrájkot a saját vállalatával szemben. Sokkal szimpatikusabb lenne számomra, ha a szakszervezeti fővezért a szakszervezet fizetné, vagy ha már a cég fizeti, akkkor legfeljebb váltókezeői munkakörben.
Gaskó igazgatói beosztásban dolgozik a MÁV-nál, egyébként. Hogy ez a szakszervezetesdi következménye, vagy ő egyébként is egy jófej közösségépítő típusú nyüzsgönc, azt már nem tudom...
Terel a faxom, még mindig nem értem, ez mit bizonyít? Nem tudom feltűnt-é, hogy leginkább a szakszervezetek függetlenségét hiányoltam eddig is. Aztán ha az általam felsorolt kritériumoknak megfelel egy szakszervezet, tőlem annyit sztrájkol bárki, amennyi törvényesen belefér.
A gaskófiú nálam akkor rúgta el a pöttyöst, amikor valami MÁV eladásból követelt részesedést az összes dolgozónak. Nos neki pont ugyanannyi jár belőle mint nekem, lévén én mint adófizető állampolgár vagyok a MÁV eredeti tulajdonosa. Én meg nem emlékszem arra, hogy engedélyeztem volna, h az alkalmazottaim egymás között osszák szét a cégemet!
"A Fidesznek 2010 januárjában be kel sétálni a Parlamentbe és egyszerűen fizikailag át kell venni a sétapálcát, még akkor is ha nem adják. Látom a bevert pofájú minisztereket vérző orral a gondolataimban, Istenem de szép látvány lenne..."
Csakhogy a tobbiek tobben vannak es mi van ha ok verik be a fideszesek orrrat? Kicsit hamar elkezdted a szilveszteri gargalizalast
Úgyszólván. Pár hsz-al később ott egy idézet Horn Gyulától, amely a törvényességi hozzáállást érzékelteti. Persze amúgy minden teljesen tiszta és heppi.