Keresés

Részletes keresés

nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.12 0 0 365
Ezért jobb a kutyus. Igaz, hogy őt mindig le kell vinni, de esze és lelke van. A cica az dorombol, aztán jól megkarmol, amikor olyanja van. de szeretetreméltók, tudom. A fiaimnak voltak gyerekkorukban kishörcsögeik - azok békés, aranyos kis szőrpamacsok voltak, csakhát a Teremtő rövid életet adott nekik. Újakat nem vettem. Elég volt egyszer a bánat. Most már nem lesz időm a megtapasztalásaimról ígértekre, de holnap majd azzal kezdem !

SZIA. Aludj jól !
Előzmény: Törölt nick (364)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 364
A rendes disznó valóban, de a tengeri malac még a nyúlnál is butább. A kismacskám két hónapja naponta befekszik közzéjük, de az a két balfék képtelen kommunikálni. Pedig a cica nagyon szeretné. Ott ül, amíg el nem alszik. Reménykedik. Lehet megsajnálom és szerzek neki egy kollégát. Az a baj, hogy a karácsonyfát naponta újra kell díszíteni és hát két macskával félnaponta nagy élmény lesz.:(
Előzmény: nembántoksenkit (359)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 363
Nekem is az a gyanúm, hogy az lehet a központban ott.
Előzmény: nembántoksenkit (358)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 362
Mióta kitalálták a papírt, azóta feszt használjuk, mert mint tudjuk, a szó elszáll a wincesterrel együtt. Marad a papír, meg az iratmegsemmisítő, bár ha jól belegondolunk, a törvényszéki döglött aktákkal a Parlamentben kiválthatnák egész szezonra az épp aktuális energiahordozót.

Ha átvitt értelemben kell érteni, azt most passzolnám, mert elromlott a konvertálóm.:)
Előzmény: vriendelijke (357)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 361
Hát ipp az a baj, hogy odatartod. Mikor megint próbálkozol beszélni Vele, mert reménykedsz a változásban, akkor megint odatartottad. Csak Jézus se arra biztat, hogy olyannak tartsd oda, aki már többször is pofán vágott. Eztet nem magyarázta el a nagyapád? Lehet én is rosszul tudom, de az a lényeg, hogy először azt csinálod, amit Jézus mond. Odatartod. Lehülyéz, a másikat is. Mikor mégeccer lehülyéz, akkor előszedegeted Mózes tanításait és mikor mégeccer lehülyéz, akkor Te is. Vagyis kiszedegeted a szemedért a szemit. Ennyi. Utána már nem fog szemtelenkedni.:) De ha nem használ az írás, csak szójjá, majd kiötlök valamit, megsegít az Isten ne tarcsá csak semmitől.:)
Előzmény: nembántoksenkit (356)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.12 0 0 360
Megyek blökitúrára. Holnap malackodunk tovább !

A második parancs következik.
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.12 0 0 359
Tudod, hogy a malac okos állat ? Komolyan ! Okosabb, mint némely ember ! Bizony !
Előzmény: Törölt nick (340)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.12 0 0 358
Tudni tudom, de sosem értettem az ilyet. Persze a Pénz rettentő izgalmas szerető tud lenni !
Előzmény: Törölt nick (344)
vriendelijke Creative Commons License 2009.12.12 0 0 357
ha nem keletkezne sok felesleges, megsemmisítendő irat, akkor az iratmegsemmisítők trmészetes úton kihalnának, táplálék híján. :) és egy csomó papírt elpocsékolunk, amikor hülyeségeket nyomtatunk rájuk, amikre később nem is lesz szükségünk. mert az hisszük, hogy az ingyér van...
Előzmény: Törölt nick (355)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.12 0 0 356
Miért tennék ilyet ?? Mindenkinek azt, ami jár neki. Amit érdemel. Te jót érdemelsz, mert mindenhez tudsz úgy hozzászólni, hogy a hited ne lássa kárát. Én sajnos nem vagyok ilyen jó keresztény. ha valaki pofánvág, akkor nem tartom oda a másik orcámat is.
Előzmény: Törölt nick (345)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 355
Na még mindig nem arról beszélünk, amire gondoltam. Tudod hány fát kell kivágni azért, hogy maga az iratmegsemmisítő létrejöjjön? Mégha átvitt értelemben is. Én erre gondoltam. Energia felhasználásban megadva nagyon sokba kerül egy iratmegsemmisítő, és azon felül, még használ is energiát. A papír az már azért ha kész van, onnan már ingyé van. A gépet meg bé kell dugni valahova, ahol áram futkos. Az is energia.

Látom mindenkire rájött a verselés ma.:)
Előzmény: vriendelijke (354)
vriendelijke Creative Commons License 2009.12.12 0 0 354

hát az iretmegsemmisítőre mondtam, hogy sok papír kell hozzá! :)

de akár egy szál papír miatt is kezdhetünk aggódni:

Egy szög miatt a patkó elveszett.
A patkó miatt a ló elveszett.
A ló miatt a lovas elveszett.
A lovas miatt a csata elveszett.
A csata miatt az ország elveszett.
Máskor verd be jól a patkószeget!

:)

Előzmény: Törölt nick (353)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 353
Na és? Az iratmegsemmisítőhöz meg jóval több fát kell kivágni.:) És akkor egy papiros miatt aggódsz?
Előzmény: vriendelijke (352)
vriendelijke Creative Commons License 2009.12.12 0 0 352

:)

az nem környezetbarát, mert a papírhoz már előbb ki kellett vágni a fát.

Előzmény: Törölt nick (351)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 351
Igen, tudom. Én iratmegsemmisítőt használok ezügyben.:)
Előzmény: vriendelijke (350)
vriendelijke Creative Commons License 2009.12.12 0 0 350

mármint ha például a mai eszeddel lehetnél tizenhat éves? :)

az életben nem nagyon működik a visszavonás gomb. nem olyan, mint a szövegszerkesztő... :)

Előzmény: Törölt nick (349)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 349
***Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne „igazi”. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált. ****

Popper Péter

Ez a száz év erre még akkor is kevés, ha az egészet csak elkapkodjuk. Épp ezért nincs is értelme ezzel foglalatoskodni. Időpocsékolás. Legalábbis én ha mégeccer kezdeném, ÉS tudom, hogy MIRE van száz évem, erre nem fordítanék egy percet sem.
Előzmény: vriendelijke (347)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 348
Kicsoda? Jézus? Nahát, hogy mik vannak?
Előzmény: stor (346)
vriendelijke Creative Commons License 2009.12.12 0 0 347

Amúgy tudod milyen sokan kötnek úgy házasságot, hogy nem is tudják mi az a szerelem?

http://www.elle.hu/article.php?id=1504

:))

Előzmény: Törölt nick (344)
stor Creative Commons License 2009.12.12 0 0 346
stortoxicitás: kelj fel és járj. :-DDD Ő még nem kapta meg, az fix, úgyhogy nem kell aggódnod. :-DDD
Előzmény: Törölt nick (345)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 345
És akkor Te is le fogsz hülyézni minden hsz-em? Brüüüühüühühühüüüüü
Előzmény: nembántoksenkit (343)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 344
Nálunk régen, azt, aki belekotnyeleskedett más házasságába, halállal büntették. Ma már nem tesznek ilyet. A Greenpeace tiltakozna nagyon, úgyhogy inkább nem kockáztatnak.:)

Amúgy tudod milyen sokan kötnek úgy házasságot, hogy nem is tudják mi az a szerelem?
Előzmény: nembántoksenkit (342)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.12 0 0 343
Ez egy új kórkép: stortoxicitás. Bizonyos "anyag" felgyülemlése, ami akut mérgezést okoz. Gyógyíthatatlan és kezelhetetlen. Sajnos megkaptam.
Előzmény: Törölt nick (341)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.12 0 0 342
megyünk tovább:
A kilencedik parancs.
Házasságot ne törj ! A parancs magyarázatot nem követel.
Több dolog viszont szót érdemel. Először van a nagy szerelem. Aztán vagy házasság, vagy csak együttélés, lényegében mindegy, ha ......nem akarnak még gyereket. Szerintem a gyerekhez házasság is kell. Múlnak az évek. A 7-8. év körül kerül a nagy szerelem krízisbe - ezt vagy átvészelik, vagy baj van. Ha a lángolás meg is szűnik, a szerelemnek meg kell maradnia és a "felhasznált részt" ki kell, hogy pótolja az egymás iránti Szeretet. Ahogy múlnak az évtizedek, egyre nagyobb szerep jut a Szeretetnek - és az öregkorban véglegesen átveszi a "főszerepet". Akikben ez nem így zajlik, azok nem öregszenek meg egymás mellett - és ennek a kárvallottja a gyerek (vagy gyerekek)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 341
Hát még ollyanna se tanálkoztam, aki fórumozás közben kapott amnéziát.

Mentem.
Előzmény: nembántoksenkit (333)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 340
Tengerimalac, de nem akar jönni ez a dög. Nincsen pedigréje.
Előzmény: nembántoksenkit (331)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 339
Az tuti. Itten minden asztadetisztabébi.
Előzmény: nembántoksenkit (336)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 338
Akkor jó. Fő az egészség, ha már nem gazdagszol meg.:)
Előzmény: nembántoksenkit (334)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 337
***Egyébként az Élő anyagban van némi változás - majd kukkantsd meg. Én megpróbáltam .........nem ment .... és nem részemről !***

Már láttam, de ha beszólok, akkor a storcival megint elédelgünk egy darabot és nincs most időm az én csókosszájú békalencsémre, mert főznöm kell.

***Ami a "Ne ölj" parancsot illeti, furcsa felfogásom van. Én ezt kiterjeszteném az állatokra és a növények életet fenntartó részeire is. Így majdnem vega lennék, de nem szélsőséges. Pl. enném a tojást, a tejet, tejtermékeket, stb. tehát az élőből származót, de olyant, amivel az "anyaéletet" nem irtanám ki.***

Eztet Jézus sem tette, ugyanis ha húst zabál a delikvens, rosszul műxenek a misztikus képességek. Akkor eszik csak, ha pont nem akarja, hogy múkoggyon. Olyankor nyugiba lehet ordibálni is.:)
Előzmény: nembántoksenkit (330)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.12 0 0 336
...........én a Tiszán, ladikon, de ladikon .....
Biztos, hogy fertőtlenít is a Szered !
Előzmény: Törölt nick (335)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!