Keresés

Részletes keresés

Bé17 Creative Commons License 2010.03.05 0 0 541
Csáó eltűnt a playbook-om ha vki megtalálta kövi edzésre hozza el légyszi előre is köszönöm
üdv Béla
Kis Déw Creative Commons License 2010.03.05 0 0 540
Hello valaki megtudja adni az Áron számát?FOntos lenne...

Jobbulást Áron és bocsánat ne haragudj nem volt szándékos remélem mi hamarabb vissza jösz:)
'Francesco' Creative Commons License 2010.03.05 0 0 539
Minden tiszteletem a levél írójáé!
Hol lett egyébként ez közzétéve? Vagy kiknek lett elküldve?
Előzmény: cápa77 (538)
cápa77 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 538
Nyílt levél!

Tisztelt Amerikai focisok!
Tisztelt közgyűlésen résztvevő és szavazó csapatvezetők!

Szeretném azokat a tényeket összefoglalni, melyeket Önök is bizonyára értékeltek és megfontoltak akkor, amikor nevüket adták (adták?) egy megalakulni szándékozó csapat Szövetségi tagságának megtagadásához.

A Hurricanes története nem annyira bonyolult, mint azt a Közgyűlésen résztvevő és valószínűleg megfontoltan szavazó „tibibá” írta „zolinyó” írására válaszolva, az nfl.hu fórumon.
Ha folyamatában nézzük a „szappanoperát” nagyon világosan átlátható az, hogy miként tudta lehetetlen helyzetbe hozni a Wolves vezetése (a Szövetségben elnökségi tisztséget viselő tagjainak segítségével) az egyesületből kiválni szándékozó sportolókat és edzőket.

Egyszerűen fogalmazva: a Szövetség lényegében azért utasította el a felvételi kérelmet, mert:

A Hurricanes nem felelt meg a követelményeknek

mivel megalakulásával kárt okozott egy már meglévő MASZF-tag egyesületnek és kérelmében megtévesztette a Szövetséget!
Ezen kívül semmilyen kifogás nem merült fel az eljárás során.
Tehát azt kell megvizsgálni, hogy lehet-e bizonyítani a megtévesztés szándékát!

Nézzük az eseményeket időrendben:

1.- A Hurricanes benyújtja felvételi kérelmét a szövetséghez.

2.- A Hurricanes információt kér a szövetségtől, azokról a játékosokról, akik jelezték, hogy szeretnének az újonnan megalakuló csapat tagjai lenni.
3.- A szövetség hivatalos válasza szerint a sportolóknak nincs a Szövetséghez becsatolt, érvényes amatőr sportolói szerződésük.

4.- A Hurricanes 2009. november végén megköti a szerződéseket a játékosokkal.
5.- A Budapesti Farkasok Amerikai Football Club Elnöke 2009. december elején 16 játékos 2008. november 15.-i keltezésű szerződésének másolatát küldi be a Szövetséghez.
6.- A Szövetség ezután elutasítja a Hurricanes felvételi kérelmét.

Indoklása szerint a Hurricanes azért nem vehető fel, mert szerződést kötöttek ezekkel a sportolókkal is és így kárt okoztak egy másik egyesületnek.

Kérdések:

1.-A Wolves benyújtotta-e a szövetségnek a 2008. november 15.-i keltezésű szerződéseket azt követően, hogy azok elkészültek?
2.-Ha elmulasztotta, akkor ezek a szerződések érvényesnek tekinthetőek-e?
3.-Tehát, ha nincs leadva és nincs nyilvántartásba véve, akkor a fentiek szerint figyelembe lehet-e venni ezeket a sportszerződéseket, annak ellenére, hogy a Szövetség Nyilvántartási, igazolási és átigazolási szabályzata egyértelműen határoz ilyen esetekben a 4. § 8. pontjában:
„Szerződő felek vitája esetén kizárólag a MAFSZ Versenybizottsága részére leadott és ott nyilvántartásba vett szerződés vehető figyelembe.”

( Mellesleg, érvényes-e az a „szerződés”, amelyikből nem adnak példányt a sportolónak, amelyiket egy csapatévzáró bulin íratnak alá a játékosokkal, azzal, hogy azért kell aláírni, mert csak így játszhatnak jövőre? Ez 2008 nov. 15-én történik, másolat nincs és sokaknak a 2009 decemberében a szövetség által kipostázott másolatról derül ki, hogy a szerződés 2011 végéig szól, nem csak 2009.-re!)
4.- Ha az említett 16 játékos jogviszonya a probléma, akkor a szövetség miért nem mondja azt, hogy ezeknek a játékosoknak a játékjoga kérdéses, további vizsgálatot igényel,

de az ezen felül még több mint negyven teljesen szabályosan leszerződött játékossal rendelkező csapatot ugyan miért is nem fogadja be tagjai közé?

5.- Miért nem jár el úgy, hogy felveszi a Hurricanest, ezután kiadja az átigazolási ügyekért felelős szervének a feladatot. Ők döntsék el záros határidőn belül, érvényesek-e a vitatott szerződések annak ellenére, hogy nem lettek leadva a szövetségnek, emiatt nem vehették azokat nyilvántartásba csak több mint egy évvel az aláíratás után, ezért a Szövetség csak téves felvilágosítást tudott adni a Hurricanes vezetőinek.
Ha úgy látják, hogy érvényesek, (mert ugye a jog útjai kifürkészhetetlenek) akkor döntsenek arról, hogy kell-e a Hurricanesnak a Wolves felé valamilyen kompenzációt fizetnie, ha igen, akkor ennek nagyságrendileg mekkora számok között kell mozognia, elkerülendő a teljesíthetetlenül horribilis összegek említését, amiről tudtommal a Wolves akart tárgyalni.
6.-A leglényegesebb kérdés persze a következő: a szövetség azok után, hogy a játékos szerződésekre vonatkozó Hurricanes kérdésre (nyilván a meglévő hivatalos nyilvántartás alapján) azt válaszolja, hogy nincsenek érvényben lévő szerződések, ez után miért tételezi fel azt, hogy a Hurricanes szándékosan tévesztette meg a szövetséget?
Miért válik „érdemtelenné” az, aki hitt a Szövetség „megbízható” nyilvántartásában?

7.- Mivel a Szövetség a Hurricanes elutasításában látta a megoldást, ezzel számomra azt a feltételezést látszik megerősíteni, hogy csak egy eszköz lett a Wolves azon törekvéséhez, amely az egyesületéből kivált sportolók és edzők ellehetetlenítését tűzte ki célul!

Elgondolkozva a történteken nem tudom remélhetem-e azt, hogy a Szövetség még belátja tévedését és nem kell jogi úton kikényszeríteni döntésének megváltoztatását!
Bár most reménysugár tűnt fel előttem, olvasva a Szövetség március 1.-i határozatát, amelyben nagyfokú rugalmasságot és készséget látok a rossz döntések felülvizsgálatában. Vagy ez csak egyes csapatokkal szemben van így? Remélem, tévedek, mert azért jó lenne látni azt, hogy a mérce mindenkivel szemben azonos!
Hajrá Hurricanes!

Szőke Antal
'Francesco' Creative Commons License 2010.03.04 0 0 537
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Budapest-Hurricanes/349783927168?ref=nf
Lányosanyákálma Creative Commons License 2010.03.03 0 0 536
ma pompás edzésnek nézünk elébe...
készüljetek lelkileg....
PÖRGETED!!!
Déwidd Creative Commons License 2010.03.02 0 0 535
köszi emberkék..igyekszem ;)
Tatupu90 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 534
szupi déw
gyerünk Pörgeted!!:D
Előzmény: Déwidd (531)
maximilien#12 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 533
faszás,örülök :-)
óvatosan a felépüléssel!
cápa77 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 532
király
jobbulást, várunk vissza
Déwidd Creative Commons License 2010.03.02 0 0 531

na kiderült a végleges eredmény, mivel megjött az MR eredmény is ( a doki beteg vóóót) nem szakadt el egyik térdszalagom sem de a hátsó kereszt illetve a belsők nagyon megnyúltak..NO PARA :) A csont ödémás amiért fáj, na meg a porcok be vannak vérezve...3-4 hét+ rehab és ismét együtt a pályán srácok ;)

Déw

zolinyo Creative Commons License 2010.02.27 0 0 530
Úgy tudom, hogy minden érintett kapott levelet a vezetőségtől ezzel az üggyel kapcsolatban.
De végül is a lényeg, hogy a csapatok elutasították a kérelmünket.
Előzmény: Gabika31 (529)
Gabika31 Creative Commons License 2010.02.27 0 0 529
Hali tudja valaki hogy mi lett a közgyülés határozata? előre is köszi
maximilien#12 Creative Commons License 2010.02.25 0 0 528
Közleméééény!
Mindenki hozza vissza a sisakját,mert egy kis apróság lesz eszközölve a sisakon.
Arra kérek mindenkit,hogy ez a feladat ne kerüljön megint hónapokba,hanem csapjátok a hónotok alá,aztán hozzátok el!
Köszönöm!
:-)
Poncz Creative Commons License 2010.02.25 0 0 527
Bocsi skacok hogy nem szóltam, de tegnap lebetegedtem, mandula gyulladás.
A doki kiírt a hétre...hozok igazolást...
Lányosanyákálma Creative Commons License 2010.02.24 0 0 526
Fèl 6,ès mèg senki sem jelzett,hogy nem jön.ez remèlem azt jelenti hogy mindenki megjelenik a mai edzèsen.
Déwidd Creative Commons License 2010.02.20 0 0 525

csak hogy Brees bácsi még a kis bling blinges gyűrűjével is rosszakat álmodjon... ;) Tomonak :D

http://www.youtube.com/watch?v=ewnDz7Rp9fM

maximilien#12 Creative Commons License 2010.02.18 0 0 524
:D
Előzmény: Zsolt#87 (522)
Lányosanyákálma Creative Commons License 2010.02.18 0 0 523
Az irományom a tegnapi edzèsről szòlt!nagyon sajnálom,ha a lelkedbe tiportam,az összes BpH val kapcsolatos e-mailt egy külön mappàba gyüjtöm.lehet hogy a tied elkeveredett,vagy el se jutott hozzàm.amùgy azèrt ìrtam fel az e-mail cìmem,mert ezeket a dolgokat azon keresztül tudjuk lebeszèlni.nagyon köszönöm megèrtèsed ès figyelmed.ölel csòkol Bùùùs Pandaloki
Előzmény: Zsolt#87 (522)
Zsolt#87 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 522
Loki, nemtudom mivan veled de ha már te kezeled a papírokat kicsit figyelj oda légyszíves!
Pontosan 2 napja is ugyanezzel találtál meg és akkor is elmondtam, hogy e-mailben már 1 hónapja jeleztem, hogy melyik szerdai edzéseken nemtudok megjelenni (ez összesen 4 darab edzés volt)
A "februárban még nemvolt edzésen" gondolom nem rám vonatkozik, bár múltkor valami pénteki edzést is mondtál nekem, amin pedig ott voltam.
Remélem kaptál választ a kérdésedre, pénteken találkozunk !
Előzmény: Lányosanyákálma (521)
Lányosanyákálma Creative Commons License 2010.02.17 0 0 521
de elértél Kicsim!
a mai edzéslátogatottság csodás volt..komolyan mondom...
arra lehet számítani,hogy random megjelennek majd az edzők,és közétek csapják.
sok volt az igazolt hiányzó (ennek örülök,mert végre kommunikálunk egymással)
persze megint voltak NAGYON HÜLYE KIFOGÁSOK,HOGY MIÉRT NEM JÖN VALAKI EDZÉSRE....de ezt már megszokhattuk...
az Erkel
Novakov
Szaksz
trióról tud valaki valamit?
illetve a Szőke Zsoltról meg a Dzsihad Jánosról?
mert az előbb említett legénycsoport,februárban (illetve van aki az eddigi évben) MÉG NEM VOLT EDZÉSEN...
jó lenne tudni,hogy számíthatunk-e rájuk vagy sem...
peace
Előzmény: szobiahibás (520)
szobiahibás Creative Commons License 2010.02.17 0 0 520
Ha akár téged, akár a Tomót el lehetne érni telefonon, tudnád, hogy nem..
Előzmény: Lányosanyákálma (519)
Lányosanyákálma Creative Commons License 2010.02.17 0 0 519
Még senki nem szólt,hogy nem jön...reménykedhetünk abban,hogy mindenki megjelenik?
Pók. Creative Commons License 2010.02.16 0 0 518
Szevasztok!
Nem talált egész véletlenül valaki még pénteken egy fehér adidas pólót kimoshatatlan vérfoltokkal? Mert az az enyém! :D Tudom, hogy sokat ér, de ha valaki mégis megtalálta szóljon pls
Csülök 73 Creative Commons License 2010.02.16 0 0 517
Reméljük semmi komoly és hamar visszatérsz közénk a "pompázatos" edzésekre;)
Déwidd Creative Commons License 2010.02.15 0 0 516

ezt már jobb olvasni :) na skacok az ultrahang negatív volt, ez "pompázatos" hír..viszont az mri fog dönteni, akkor kiderül wádáfák van a lábammal.. csak így tovább

Dév

Lányosanyákálma Creative Commons License 2010.02.15 0 0 515
a mai edzéslátogatottság pompázatos volt...
mindössze a Cseh,Erkel,Novakov,Szaksz quartett megjelenését/igazolását hiányoltuk,de mint tudjuk,az élet nem habostorta....
csak így tovább legények,és ha ez megnyugtat titeket,lesz ez még sokkal szarabb is...
szobiahibás Creative Commons License 2010.02.15 0 0 514
azt mondtad, küldöd a playbookot...
Előzmény: 'Francesco' (513)
'Francesco' Creative Commons License 2010.02.15 0 0 513
Az az érzésem, hogy ezzel az információval kezdenem kéne valamit... de nem nagyon tudom, hogy mit... Sorry...
Előzmény: szobiahibás (506)
Lányosanyákálma Creative Commons License 2010.02.14 0 0 512
az a helyzet,hogy van egy-két olyan csapattársunk,aki még most sem tudja hogy miről van szó...
Előzmény: Shrekazisten (511)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!