Nem vizionálják, hanem az jobbra létezik, úgy hívják, hogy Jobbik. Persze, a Fidesz Molnár Oszkár tagozata is ott van a szeren. Ezt csak a jobboldal szimpatizánsai mantrázzák, hogy az "ügyeletes rettegők" mondják ezt, közülük egy csomóan pedigabszolút ilyen nézeteket vallanak. Igen, sajnos, az ország megjobbant, nem kcsit, nagyon, de én azé' bízom benne rá sokan rá fognak jönni, hogy a Fidesz teljesen megvezette ezt az országot. Ja, még annyit a jobbos rettegőknek, hogy nem vagyok libisi, komcsi emeszpés, szadeszos, mert ilyenkor tudom, hogy ez szokott jönni...
azért a "szeretünk feri" tüntetésre emlékezünk?
az milyen kozma volt?
lettek volna vagy 100an, erre lefújták, h "megóvják magukat a provokációtól"
jujj
Tévedsz. Bárkinek megengedhető. Sőt, adott esetben elvárható.
Nem a jobboldal véleménye változott erről a kérdésről, hanem a baloldalé kezd. Akkor itt most ki is a következetlen? Épp az a vicces az egészben, hogy ezerrel ment a balos sipítozás az utcai politizálás ellen, erre a baloldal új szócsöve (egyébként a mai magyar baloldal színvonalát jól jelzi, hogy egy Gréczy Zsolt szócső lehet) az utcára hív.
Én ezt helyeslem. Menjenek csak, aktivizálják magukat. Szoci demonstráció, ahol Bangó Margit majd énekel, Nyakó (remélem, nem fehér bőrdzsekiben) szónokol, vendégfellépőnek meghívják majd Kunczét, ő úgyis olyan vicces, meg Bauert, aki egy felfújható Orbán-babával alszik el minden este.
Zsolti, sajnállak, biztos nem tehetsz róla, de szerintem egy idióta vagy.
A kedvenceim a megdönthetetlen érvrendszeredből adódó elképesztő ostobaságok. Amikor olyasmikkel hozakodsz elő, hogy manapság jóval több a mobiltelefon-előfizetés mint az Orbán-kormány alatt, akkor úgy érzem, neked tényleg kioperálták az agyadat. Zsolti, ugye hallottál már a technikai fejlődésről? Praktikusan jóval kevesebb mobil volt 2002-ben Magyarországon, mint most. Csakhogy ugyanerre az eredményre jutnál, ha megnéznéd Albániát, vagy Németországot. Sőt, Zsoca, elárulok még egy titkot: valószínűleg a megvásárolt nagyfelbontású televíziók száma is évről-évre nagyobb. De ha majd 2012-ben a Blu Ray eléri a DVD eladások egynegyedét (ez be fog következni), akkor ne kezdj el dícsérő blogbejegyzéseket írni az Orbánról (tudom, nem írnál, de azért jobb, ha előre szólok), hidd el, hogy nem ő érdeme lesz. Szóval, ne röhögtesd ki magad, Zsoca.
én arra leszek kíváncsi, hogy az mszp erős emberei, polgármesterek stb. mikor sokallnak be a bukás előjeleitől, és rúgják seggbe ezt a bagázst... gréczy?
A baloldali hangoskodás, a nácifasisztarasszistázás, az "ajrópa segííííts", és a "boruljon össze mindenki OV ellen" (mdöf, maszop, szadesz), azért is elgondolkodtató, mert közbn folyamatos annak sulykolása is, hogy az országot OV osztja meg.
Azért én nagyon remélem, hogy az elszabadult hajóágyú, lassan áttöri a korlátot és végérvényesen a mélybe sűllyed.