Azért van annak egy diszkrét bája, ahogyan a FIDESZ "objektív, hazaszeretettől duzzadó" rajongói azonnal a Zushlag, a maszop és mindenki abajgatásába kezdenek és egy pillanatra sem gondolkodnak el azon, hogy vajon milyen kormány lesz az, melynek tagja köztörvényes bűncselekményt követ el.
Vajon hol van az a tévedhetetlen, objektív erkölcsi nézetrendszer, melynek magasából fröcsögik azt, hogy minden balos azért utálja OV-t és lelkes rablóbandáját mert pénzt, előnyt kap érte.
Vajon mikor fognak ráébredni, hogy esetleg valaki csak azért hány a FIDESZ hallatán, mert neki ez a mozaik szó egy rablóbandát takar (és talán nem is szubjektíve)?
Ha engem kérdezel én örülök, hogy Deutschot elsűlyesztették.
Mindenkinek nyílvánvaló hogy Gyurcsány ugyanúgy szelektált, mint Deutsch. Aki annyira hívő, hogy ezt letagadja az már fanatikus.
A gond viszont ismétlem nem a szelektálás volt, hanem a lopás és a fiktív számlák.
Ha már odáig fejlődünk, hogy a protekció lesz a legnagyobb gondunk, de valódi teljesítmények lesznek a protezsáltak részéről, akkor már szinte semmi gondunk nem lesz.
Ezt a Bulgárgyuribácsid sem így mondta, de neked így ragadt meg drága aranyos beszédeiből. Sebaj, őt is azért szeretjük, mert mindig az igazságot beszéli. Igaz, kifordítva...
Ezt én nem is vitatom egy percig sem. Mert nem tudom tudod-e, "hogy a jó pap is holtáig"... De azt, hogy rajtad már semmi nem segít, az viszont vitathatatlan.
Remélemaz MSZP tett a cikk idejében feljelentést a Népszabadsággal eggyütt..
Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy Zusiékat kurvára nem a nyílvánvaló minden szegmensen bevált gyakorlatként működő kézivezésrlés okán basztatják, hanem azért mert a kapott pénzt ellopták, és fiktív számlákkal igazolták azt.